Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Děláte bouři ve sklenici vody. Zeman neřekl nic, co by nebyla pravda, jenom řekl to, co se všichni v rámci politické korektnosti říct bojí.

http://www.reflex.cz/clanek/volby-prezidentske-volby-2018/82453/anexe-krymu-milos-zeman-rekl-zlou-pravdu-nahlas.html

7 7
možnosti
Foto

Karma, ono i kdyby náhodou Rus Ukrajině něco zaplatil, jako že ne, tak by to bylo něco jako dodatečné stavební povolení. Rusák si u Karlových Varů postaví bez stavebního povolení ruskou vesnici, a protože není síla, která by ho donutila tu černou stavbu zbourat, tak se mu k ní dodatečně (a určitě nezištně) to stavební povolení vydá.

15 0
možnosti
ZJ

Zeman mluvil zcela reálně, každému normálně myslícímu člověku je jasné, že se Krym do sestavy Ukrajiny nevrátí. to že se tato řeč nelíbí naši politikům, kteří ná denně jen lžou je jiná věc a podle toho by měli lidé volit. Nechceme žádnou korektnost nebo lezení do zadku EU nebo USA.

6 13
možnosti
SS

A proto vas president leze do zadku Rusku a Cine ... :-P

14 2
možnosti
JV

J42i11r73i 49V78r45a85b60e15c

12. 10. 2017 6:37

KarmaR^ Chytrý patří do uvozovek.

5 0
možnosti
MB

Já především nechápu, proč se M.Zeman vůbec do podobných témat pouští ? Nemá mandát, silové a ani diplomatické prostředky. Stále chybí odpověď na otázku - Co to reálně přináší pro ČR ? On volně říká, zaber si libovolné území - je to možné, zastanu se tě a budu žádat o odpuštění následného potrestání - sankcí. Miloš Zeman, tak vlastně pokračuje v plné podpoře zlo díle V.Stalina a V.Putina ! To je pokračování dějinného ohýbání české páteře a on osobně kráčí po linii vlastizrady !

10 2
možnosti
JN

To už je takové neštěstí českých prezidentů. Jeden bez mandátu oslavoval humanitární bombardování, další mudroval o globálním neoteplování a teď zas tenhle.

3 5
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,58
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.