Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J88a23n 38K29o39z93á25k

12. 10. 2017 23:43

Pamatuji si, že vaše blogy byly plné gramatických chyb. Už vám Hate Free dodaly korektora?

0 0
možnosti
Foto

Neměl vy jste vlastní webové stránky které vám pořád napadali hackeři? A nežádal jste mě neustále zda můžete mé blogy přebírat?

0 0
možnosti
AR

Stejně teď občané na Krymu už více než rok nejuchají radostí z připojení k RF. Ekonomika Krymu je dosti v mínusu, např. návštěvnost letních rekreačních zařízení byla opět jen třetinová, dva přístavy pro nedostatek zakázek pro lodě jsou odstaveny, atd. Krym je nyní velkým závažím na nohou finančníků v Kremlu. I tam v letech 2015-2017 nepozvedli ani o kopějku důchodců penzi, až od 1.1.2018 trochu dojde k navýšení. Krátce řečeno, žádné juchuchů tam není!!

5 0
možnosti
Foto

Achich ouvej, Krym bolí? No, ještě tomu věřit...

0 4
možnosti
Foto

J53i52ř15í 93K43i60n70d31l

12. 10. 2017 11:41

Obsaď vojensky kus sousedního státu, pak tu okupaci označ za hotovou záležitost a oškubanému sousedovi nabídni podle čtverečních metrů či počtu občanů nějaký rubl nebo naftu. Pochybuji ale, že by Rusové někdy někomu něco za okupaci dali. Mají vlastní metodu,Najdou si v okupované zemi lidi, jež označí za tamní lidovou vládu, a ta je dodatečně pozve. Na Krymu udělali volby v jejich pojetí, hádejte, jak dopadly.

Pramen:Karel Steigerwald

7 0
možnosti
Foto

J33i84ř79í 38K31i49n55d42l

12. 10. 2017 11:43

Tak se dá rozbourat celá dějinami prolezlá Evropa, kde kdeco někdy někomu jinému patřilo. Kusy Ukrajiny by mohli chtít Poláci a Litevci. Krym Tataři. Němci kus Polska. Maďaři kus Rumunska. Italové Istrii. Němci Alsasko. Vydalo by to asi na sto agresí a válek. Každý má nějaké právo.

Pramen :Karel Steigerwald.

8 0
možnosti
MK

RvRvRv Všechno jsou to účelové kecy v kleci; jen si do Zemana kopnout. Přečtěte si dnešní článek na PL od Terezy Spencerové kde vypočítává, kolik předních a významných státníků ze záp. států se vyjádřilo proti sankcím za Krym a ten označili jako jednoznačně ruský. Rada Evropy už schválila doporučení ke zrušení sankcí od 1.1.2018 a její předseda označil projev Zemana jako moudrý.

I šéf asociace právníků při EU označil referendum na Krymu za platné a i dle ukrajinské ústavy za legální.

Jak v tomto kontextu zní všechny ty odsudky Zemanova projevu od všech lídrů stran a kandidátů do prezidentských voleb??? Posype si někdo z nich popel na hlavu? Asi těžko a jsem zvědav na ČT, zda se alespoň zmíní.

5 11
možnosti

Normální pluralita názorů, nebo snad ne?

0 1
možnosti
Foto

Mně k tomu docela sedí to přirovnání k mnichovské dohodě, i to, jak ji později komentoval Winston Churchill (i když doufám, že se jeho slova v tomto případě nenaplní): "... mohli jsme si vybrat mezi hanbou a válkou. Vybrali jsme si hanbu a máme válku."

8 0
možnosti
Foto

Ten citát je ale nepřesný. Přesně to je takto:

“You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war."

https://www.goodreads.com/quotes/614924-you-were-given-the-choice-between-war-and-dishonour-you

Nicméně ani okolnosti vůbec nesouhlasí. Jediné, co souhlasí je tvrzení, že pokus o změnu statusu Krymu by znamenal válku.

0 3
možnosti
Foto

A přitom jsem do Pražských novin před sto sedmdesáti lety zcela výslovně a jasně napsal, že z nějakého panslavismu jsem zdravě vyléčený a že, jak ty Poláky, ty malé Rusy se svázanýma rukama, a ani Maďary, jak je nemusím, raději jim věřiti máme než Rusům, jidášům, co s polibkem přicházejí a v co jedině koukají, jak nás do kapsy strčiti chtějí.

Zdroj: https://kielbergerova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=554096

Je to upravené... slova K.H. Borovského:))) jenomže hezké je, že coby neprezident Borovského MZ zmiňoval v každé druhé větě...evidentně četl jen cosi, a snad se i bojím, kdyby se tohle o Havlíčkovi ,,domáknul", že by i ten jeho ... totakovýhavlíček ... dopadnul jako nebožák Peroutka.))) nehledě na podstatu Vašeho blogu :-), že narozdíl od totakovéhohavlíčka pan prezident podcenil, co je za rohem a že nikdy nebudeme pro Rusko rovnocennými. Z trochu jiného tématu - Pavel Kysilka to nedávno řekl jasně... cesta do pekel je orientace na východ s poníženým prosíkem a servilitou. Musíme se vztyčit - klidně obchody vést, ale s hlavou nahoře a jedině ve vyváženém partnerství. Nikdy jinak.

12 0
možnosti
Foto

Ovšem, pan Kysilka se mýlí, Radko. Na cestě do pekel už jsme a budeme moc rádi, když se z ní vyhrabeme. A my s EU jsme ve vyváženém partnerství?

0 5
možnosti
Foto

P52e72t66r 31O54m45e59l36k98a

12. 10. 2017 9:44

Miloš Zeman zase hodil do placu svůj názor, jakoby nebyl prezident, ale seděl v hospodě u piva. Dělá to tak pravidelně. Na druhou stranu je bohužel dějinami mnohokrát potvrzeno, že neexistuje nic, co se nedá koupit nebo prodat. Jenom záleží na ceně. Tak uvidíme.

5 0
možnosti
Foto

Toto není nic jiného než opakované vaření z vody. A co by jako ti ruští poslanci měli dělat?

Prezident Zeman vyslovil svůj názor, se kterým já nesouhlasím, protože to bylo svobodné rozhodnutí obyvatel Krymu, ale budiž. A oni se k tomu vyjádřili, což je jejich svaté právo.

Bez toho, že lidé vyslovují své názory a jsou za ně buď chváleni nebo peskováni je jediný způsob jak dojít k nějakému konsensu.

Autor si to představuje přesně jako za socialismu. Tehdy, co řekla Moskva, bylo svaté a dnes, co se řekne proti Moskvě, byť by to byla jakákoli hloupost, tak má široký ohlas.

Nic se nezměnilo a "lépe už bylo".

2 7
možnosti
MM

"Svobodné rozhodnutí obyvatel Krymu",občanů Ukrajiny, za účasti ruských vojáků, jo, to se to rozhoduje.:-/

6 0
možnosti
JH

To naš chytrý pan Tomáš, zvaný flaška, na lep nikomu nesedne ...:-)

Pro národ je fatální, že to nedotáhl dál, nežli jen k posměváčkovi...

0 9
možnosti
MM

Něco k článku, bez hodnocení autora, by nebylo? Třeba něco o tom, že Zeman postupuje v rozporu s postojem české vlády?

9 0
možnosti
Foto

A93l62e75š 51P78r63a64g20e46r

12. 10. 2017 8:01

snad eman jeste do konce sveho mandatu nekomu nevyhlasi valku, nicmene velmi me desi lide, co ho jeste v jeho nemocnych "intelektualnich" nebo jak je to slovo na i, podporuji, stoji za nim, ti lide jsou... jejich styl chovani je velmi nebezpecny, tady konci demokracie, ucta a pokora, laska k sobe a druhym

13 1
možnosti
Foto

Hlavně Vy byste se měl chovat slušně a pokorně.

0 7
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.