Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Krásný příklad, pane autore,to jen dokazuje stádovitost členů ANO.

12 1
možnosti
MP

Tohle je opravdu nešvar současné doby - někdo kandiduje, potom je zvolen, dotyčný se tomu velmi diví, nečekal to, a zvažuje, zda má vůbec mandát poslance přijmout. To ale není jen unikum strany ANO, takových případů je celá řada napříč celým spektrem (viz třeba rozhovor s Láďou Vízkem, který kandidoval, aniž by vůbec chtěl být zvolen...).

Kandidatura není žádný holubník a osobně bych stanovil povinnost mandát přijmout, pokud je někdo zvolen (s výjimkou leda velmi vážného důvodu, např. zdravotního, který se objevil nečekaně v období mezi zveřejněním kandidátních lístků a volbami). Jinak je to velký podraz na voliče - volíte stranu třeba kvůli nějakému člověku, dáte mu preferenční hlas, on je zvolen, ale nakonec cukne a strana tam dá náhradníka - co to je? To by potom kandidátky mohly být plné známých osobností - např. tam někdo dá Karla Gotta, Jágra, Sáblíkovou atd., a když to spoustu lidí zaujme a dají jim hlasy, tak oni potom jen řeknou, že to nemysleli vážně, že mandáty nepřijmou, a strana si tam dá místo nich koho chce dle vlastního uvážení... (???!!!)

21 0
možnosti
PV
Foto

Člověk by tak nějak řekl, že rozmyslet se zda chce být senátorem či poslancem se měl před tím než se rozhodl kandidovat na poslance a tak nějak by se dalo předpokládat i to, že se kandidát na poslance předem seznámí s tím co ho čeká pokud uspěje. Jen to ukazuje na úroveň poslanců ANO. Je to celkem nemyslící stádo řídící se tím co řekne šéf jejich sekty.

Vám karmaR^

7 2
možnosti
TB

Tak pokud bych měl soudit, tak Vy panu Hlavatému nesaháte ani po kotníky ;-)On dokázal před krachem uchránit JUTU, nyní ji vlastní, je to podnik s obratem cca 7 mld.a zaměstnává přes 2000 lidí. Za své podnikatelské úspěchy obdržel v roce 2013 ocenění "Podnikatel Královehradeckého kraje" a následně "Podnikatel roku ČR". ........Co jste dokázal Vy? ;-)

4 4
možnosti
Foto

Pro něj musí být největším strašákem předčasné volby.

11 0
možnosti
LV

To je účelovka! Kdo vás platí, pane redaktore? To je kampááááň! Pozůstatek z doby řádění Kalouska a jeho tradičních zkorumpovaných stran!

4 1
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,99
  • Průměrná čtenost 2988x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.