Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Ted jde hlavne o to, jaka ta zavist je, zda obycejna nebo primo zzirava.

2 0
možnosti
Foto

no jo Tomáši, ale stejně tak závidím věrnost Pražákům, kteří pokaždé do parlamentu protlačí tlučhubu Kalouska, ale letos to bylo jen tak tak a na poslední chvíli:-)

12 1
možnosti
Foto

Bohužel. A kdysi mi byl docela sympatický.

3 0
možnosti
Foto

I10v93a39n 33M21a40r67e46k

1. 11. 2017 7:46

Jako volič ANO p. Flaško nemám pocit, že by se mnou někdo zametal . Takové šachy se občas dějí ve všech partajích a na všech stupních řízení . Např při komunálních volbách si strana do čela kandidátky postaví nějakou místní velmi populární osobnost, která získá hafo preferenčních hlasů . Krátce po volbách se ale svého vítězství, třeba pro své zaneprázdnění vzdá ve prospěch jiného kandidáta . Hlasy ale straně zůstanou, ne? Humbuk z toho ale nikdo nedělá .

4 7
možnosti
Foto

Dovoluji si ještě jednou ocitovat poslední větu svého blogu: "Voliči ANO jsou úžasní, přesvědčení, pevní, ale především záviděníhodní."

4 0
možnosti
TB

Závist je špatná vlastnost. ;-)

2 1
možnosti
Foto

Máte pravdu. Když politik kandiduje, musí počítat s tím, že bude zvolen. Třeba i ze 17. místa jako pan Martin Půta.

8 0
možnosti
Foto

Karma.

Zejména poslední větu bych zvýraznil a dal do rámečku. :-)

Voliči Babiš opravdu jsou ......

3 3
možnosti
Foto

Inteligentní a vzdělaní lidé, často s vysokoškolským vzděláním.

6 1
možnosti
Foto

Tomáši karma, kdysi jsem navrhoval, aby každý kandidát do Parlamentu České republiky vypočítal bez chyby trojčlenku. Takové primární síto, žádná potměšilost. Nejspíše by paní Jermanová a pan Hlavatý /stejně jako mnoho ostatních/ nemuseli řešit ono dilema, které jste popsal.

6 2
možnosti
Foto

Jenomže to pane doktore není o trojčlence ani o matematických schopnostech vůbec ale o znalostech toho pravidla že zvolený poslanec přichází o senátorské křeslo bez vyjímky.

Je to pravidlo značně absurdní daleko logičtější by bylo že se dotyčný musí rozhodnout a nesmí sedět na dvou židlích.

2 2
možnosti
ZJ

.... z venku to vypadá tak, že pan poslanec Hlavatý, ani poslankyně Jermanová vlastně vůbec netušili, že se stali kandidáty do PS. On je na ty kandidátky zkrátka NĚKDO napsal a oni nebožáci si s tím mandátem teď neví rady. U paní Jermanové to chápu - co kdyby se nedejbože - opět stala místopředsekyní a musela občas znova řídit nějakou schůzi s kolegiem poradců, kteří by jí radili, aby se opět nedostala do slepé uličky;-D.

5 0
možnosti
Foto

Pletete si pojmy. Není to tak že by nevěděli že jsou na kandidátce ale tak že netušili že jsou tak populární.

A pan Hlavatý také nevěděl což se vůbec nedivím že když bude Zvolen do sněmovny musí opustit senátorské křeslo.

Ale asi máte pravdu v tom že na té kandidátce byli do počtu

2 2
možnosti
Foto

Velmi, ale opravdu velmi se mi nelíbí, když někdo mluví za někoho. Zažil jsem to v roce 1998 kdy různé konkurenční strany vykřikovaly že ODS zradila své voliče.

A přitom Opoziční smlouva měla mnohé nepopiratelné výhody které jsem tehdy již viděl a necítil jsem se tedy v žádném případě zrazen.

Autor má Vánoce z toho že se člověk na posledním místě kandidátky dostal diky preferenčním hlasům do sněmovny.

A abych řekl pravdu tak vůbec nevím čemu se autor diví. Pan Hlavatý je totiž nade vší pochybnost populární což se třeba o kandidátech Top09 říct nedá.

6 7
možnosti
Foto

Je vidět, že jste vůbec nic z blogu nepochopil. Ale hlavně že sem rychle hodíte příspěvek, byť je od cesty. Tak znova: není to o tom, jak jsou ti dva populární nebo ne, ale o tom, proč vlastně kandidovali, když tam nechtějí. Normálně se Vaší činnosti říká trolling a už na vás reagovat nebudu. Trolly nedráždit a nekrmit.

10 2
možnosti