Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Věřit v rovnost je minimálně naivní, vždyť nikdy v žádné společnosti reálně neexistovala. (A nejspíš ani existovat nemůže.)

Na Vondráčkovi je spíš zajímavé, že reprezentuje část ANO, která už tak moc podlehla víře v politickou nadvládu, že si ani nedává pozor na to co jim padá z úst.

Nakonec proč by vlastně měli, když jejich současní příznivci jsou okouzleni svými vůdci a nejsou schopni ani minimálně kritického pohledu.

Podobně jako příznivci SPD a komoušů.

Tedy ne, že by určitá míra zaslepenosti nebyla vlastní i sympatizantům jiných stran. Ovšem u ANO, SPD a komoušů je jednostranost vnímání a snad i jistá militantnost (aspoň v diskuzích) dominantní.

15 0
možnosti
Foto

Já myslím, Pavle, že tak to je hlavně u Kalouska a TOP09. Ti jsou tak zahledění do sebe, jako nikdo.

3 8
možnosti
LH

S Babisem se směle muze rovnwt kupříkladu Janousek, Pitr a další......

9 0
možnosti

Ne nadarmo jsou to všichni staří kámoši (tedy podle BIS).

7 0
možnosti
NM

...váženej,co jste říkal na setkání blahé paměti Čunka,Topolánka a Vesecké v restauraci kde se údajně řešil problém tr.stíhání Čunka a položení vlády v té době?

4 6
možnosti

Píšete "údajně". Tak víte nebo nevíte co se tam probíralo, že se takovým způsobem dotazujete?

6 0
možnosti
Foto

Karma, Tomáši, za tři měsíce budou komunisté slavit 70. výročí jejich puče. Bohužel mohou slavit o to radostněji, že díky ANO, SPD a KSČM se tehdejší praktiky vracejí:-/

19 2
možnosti
Foto

Komunisti někoho omilostnili?

3 7
možnosti
MS

R^ Akorát bych ještě dodal, že kdyby selhaly všechny páky, které jste uvedl, tak je tu ještě amnestie prezidenta republiky.

12 0
možnosti
Foto

Proboha, zase? Nejde spíš o milost?

1 5
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,70
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.