Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nezačíná. Problém lidí jako jste Vy je v tom, že neustále křičí "vražda". A až se něco bude skutečně dít, každý si řekne "další kecy pana lahváče"

Nejen ČR, ale celý svět má problémy s případy, které popisujete. Některé státy větší, některé menší.

Nemusí se nám to líbit (a určitě nelíbí), ale nemá cenu bít na poplach. Bureš není o nic větší zloděj či demokrat než mnoho jeho předchůdců. Vzpomíná si někdo třeba na Paroubka? Proti němu je Bureš hodně slabý odvar co se demokracie týče. A nebo na svatouška Grosse? Na Topolánka s Dalíkem?

1 3
možnosti
Foto

Ale nahrabal si nejvíc. A Paroubek či Gross - toť slabý odvar.

1 0
možnosti

Dovolil bych si poznamenat, že "respektovaný investigativní novinář" Kroupa dostal nepřímo Jourovou do vazby...8-o8-o8-o

3 0
možnosti

Hodně nepřímo. Soudy by měly rozhodovat na základě důkazů a ne novinářů.

4 0
možnosti

K tomu jen přidávám. Myslíte si, že několikamiliardová církevní restituce a zničení výrobního podniku Lety za půl miliardy z našich daní je v pořádku, pro blaho naší země ?

3 1
možnosti
Foto

Církevní restituce v pořádku jsou. Co se ukradlo, má se vrátit. Nebo máte jiný názor? Co se týče vepřína, tak samozřejmě to na první pohled ekonomicky nevychází. Ale neměli bychom soudě touto optikou místo památníku v Terezíně postavit třeba gumárnu? Určitě ponese víc než ten památník.

5 2
možnosti

Zasloužená karma! R^:-)

6 1
možnosti

Už toho sice moc nezmohu,ale udělám vše proto ,,až to začne" abych panu autorovi pomohl i nadále psát jeho blogy vč. toho že se za něj zaručím až pro něj dojde normalizační komando....

4 1
možnosti

To je nářku. Minulost se nemá zapomínat, ale navzájem si jí vyčítat?

1 1
možnosti

R^ Máte pravdu. Myslím, že další na řadě bude Zdeněk Wolner a jeho Reportéři ČT. Ti Babiše a j e h o Čapí hnízdo taky nijak nešanovali.

4 0
možnosti

Zdeněk Volner? toho neznám? myslíte Marek Wollner? toho ale škoda nebude, je to známy to manipulátor! Rv

3 2
možnosti

Naprostý souhlas...bohužel... Jen nevím, jestli se mi chce brečet nebo zvracet...

6 0
možnosti

jj, momentalne se opakuje historie, dokonce v nekolika rovinach, ale kazdy chceme videt jen to, co se nam hodi.

2 0
možnosti
Foto

P41e62t35r 25H34a67h61n

6. 12. 2017 10:18

Ani se mi to nechce komentovat... :-( Karma R^

4 1
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,67
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.