Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, a myslím si, že jde jenom o rozjezd.

11 2
možnosti
Foto

Máte pravdu, bohužel. Pokud na Hrad nenastoupí normální prezident, bude nám ouvej. Sedmdesátky jako vymalované.

8 3
možnosti

Karma. Ještě se budeme divit.

7 0
možnosti
KT

Tomu co se děje se nedivím už dávno, divím se, že to velká část občanů nevidí, asi platí Hubálkova konstanta.

2 0
možnosti
PK

Tak u mně normalizace znamená především - vyloučení či vyškrtnutí z partaje a zákaz vykonávání zaměstnání. Otevřeně či skrytě - soudruhu, máme obsazeno. A že by ve fabrice, úřadě rozhodoval víc než ředitel závodní výbor KSČ resp. ANO či SPD. Tak tam asi nemíříme i když do nové garnitury leze často podivná chás.a. To ale bylo, je a bude.

5 1
možnosti
Foto

Vyloučení či vyškrtnutí ze strany byly prověrky, tuším. I když je pravda, že byly součástí normalizace.

1 2
možnosti
Foto

Je to tak. chapadla plíživé normalizace obepínají společnost. Mafie chce, aby se řádně platily daně a další mafie zase zakazuje onen prastarý dobrý lidový zvyk, takovou prospěšnou tradici, hulit v hospodě sousedovi kouř do obličeje.

A bude ještě hůř, Andrej to už dokáže.

4 9
možnosti

Tak tak, mafie chce, aby se platily daně a sama nám názorně předvádí, jak se to dělá;-D;-D

Evangelium sv. Faltýnka, Bureš dává pokyny svým účetním 9,35 - 11,1

;-D;-D;-D

11 2
možnosti
LH

Janoušek tam nepatří ten krmil kolibrika ;-)))

7 0
možnosti

Mazánek měl kandidovat do sněmovny jako Babiš a nikdy by ho bývali nezavřeli.

1 1
možnosti
JL

Pane Flaska a diskutujici. Vas clanek ukazuje "DIRY" v nasem systemu privest na mista skutecne experty (nebo cestne obcany). Jejich schvalovani do pozic vubec neexistuje. To at se hovori o ministrech ve vlade nebo prokuratory v justicni oblasti a na mista mezi tim. .Jestli mi nekdo pripomene schvalovani prezidentem, budu se smat jeho pitomosti a kratkozrakosti. Jen jeden cin naseho systemu ma moji podporu. Schalovani kandidatu na mista v Ustavnim soudu. Kandidat prochazi proverkou a SCHVALENIM celeho Senatu. Volam pro zmene ustavy. Staci jedna veta.

Zde je: "Kazdy kandidat pro pozici v rizeni statu a rizeni podniku se statni ucasti, musi projit proverkou schopnosti, duvery a osobni znalosti uradu do ktereho je navrzen, prislusnou komisi a na jeji doporuceni musi byt schvalen celym senatem.

2 0
možnosti
BM

A neúspěšný účastník pěveckého SuperStar bude ministrem zdravotnictví a fanynka motocyklových závodů ministryní obrany....A Okamuroví "experti" sedí v parlamentních výborech.... Quo vadis Česko!!!!

19 0
možnosti
MD

Kdyz prijmeme tezi o fanynce atd., pak vzpomenme, ze jedna (takova) ministryne obrany tu uz byla. Proc tam byla si do rovnice uz dosadi kazdy sam. Takze nekdo je tu ucenlivy jako simpanz.

5 1
možnosti
PK

No pane Flaško nějak se nám kroutíte,ještě nedávno jste pěl chválu na polici a soudy jak nám pěkně zafungovaly v přípdě Čapáku a nyní projevujete nedůvěru ve státní správu plošně;-O. Už to začíná pane Flaško, poslední dějství asi bude až budete vypátrán vy a zabaví vám počítač, měl by jste uvažovat s pani Jandovou/Kalouskovou o emigraci,nejlépe Brusel. Netvořte poplašný zprávy a budte klidnej vaši kmotři ještě nevymřeli;-O;-O;-O;-O

6 9
možnosti
MD

Autor nemuze psat o NORMALIZACI a vzapeti pouzit vetu ..

Prostě když má někdo peníze a kontakty, tak jde všechno.

To je veta o budovani a zivote ROZVINUTE KAPITALISTICKE SPOLECNOSTI.

4 6
možnosti
Foto

Je vidět, že o době normalizace nic nevíte. Rv

5 1
možnosti

Jojo, máme se na co těšit. Pan Horáček žádá budoucího premiéra, agenta StB, aby apeloval na jiného agenta StB a navrhnul do funkce šéfa Komise pro kontrolu GIBS jiného člena KSČM. No a nesoudruh prezident nepokračuje v nekampani, kterou nevede již necelé nevolební neobdobí. A na to, že žádnou kampan nevede mají právě upozornit ty billboardy kolem silnic;-D;-D;-D

18 1
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,76
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.