Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je zase blábol. Lithium musí řešit vláda, ta stará asi těžko a novou ještě nemáme.

0 0
možnosti

J31a36n 45R27á16ž

8. 12. 2017 10:32

Kdyby nepodepsal ministr Havlíček to "memorandum" pár dní před volbami, tak by se mohla Moskva snažit jak chtěla a žádnou aféru by z toho nevyrobila.Když bychom přijali teorii, že za kauzou "lithium" je zájem Moskvy ovlivnit volby v ČR, tak vzniká samozřejmě vážné podezření, že Havlíček je agent FSB.

0 1
možnosti

Dnes už je lidem známo, že zprávy, které se na ně denně hrnou z internetu jsou z větší části jen FAKE a HOAX. Přesto jsou ochotni uvěřit senzačnímu odhalení s jakousi škodolibou radostí a nepřiznají si, že naletěli. Je i dost lidí, co jsou na síti málo nebo vůbec a ti důvěřují mainstreamovým médiím, bohužel i zde se objevují falešné zprávy, někdy zveřejňované i záměrně v zájmu vlastníka. Pravá novinářská práce je stále více zatlačována propagandou do kouta úměrně s tím, jak mizí čest a morálka z politiky.

Nám nezbývá než si zprávy ověřovat dříve, než je začneme šířit a doporučovat. Jak poznáte falešnou zprávu? No řiďte se příklady, třeba zde:

http://www.hoax.cz/cze/

https://www.stopfake.org/cz/jak-nenaletet-na-falesne-zpravy-pet-kroku-jak-spolehlive-overit-fotografii-na-internetu/

https://www.e-bezpeci.cz/index.php/temata/hoax-spam

http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/zajimavosti/_zprava/navod-jak-overit-pravost-nebo-aktualnost-fotky-kterou-nekdo-sdili-na-internetu--1526937

Nebo si udělejte test vlastních schopností:

http://www.bezpecnyinternet.cz/

4 0
možnosti

Tak chtít od ruského medvěda aby nevystrčil hlavu ze své otčiny je hezké ale nereálné. Prostě tak politika nefunguje. Zdá se mi ale že více začnou nám škodit různí ti Schulzové, Macronové, pokud jejich vliv na uspořádání Evropy zesílí. Putin se musí tetelit blahem když poslouchá jak Brusel, vlastně Berlín chce zatočit s bývalými lidodemo.

5 0
možnosti
Foto

Tomáši, karma. Jasně, že jsme ve vlivovém území velkého ruského medvěda, koneckonců, oni strkají ty své pracky všude na světě ve snaze vrátit se zpět do dob Sovětského svazu.

Nechápou, že je je dobré si nejdříve udělat pořádek doma, ale to je pracnější, takže raději Aeronet a podobné svinstvo.

R^

6 1
možnosti

Zvonka to vyzerá na vlivové území medvěda z Berlina.

(potažmo malířů z Mnichova)

1 1
možnosti

Máte naprostou pravdu,úplatky,korupce,dosazování na výnosná místa jak v parlamentu,senátu,polostátních podnicích,dotace,ve všem mám prsty,taky jsem nechal zvolit Zemana presidentem a Babiše,nemám nic jiného na starosti než se starat o dnes rozvojovou zemi podle mezinárodního ohodnocení.Jen je mě líto že se vaše republika dostala do tohoto hodnocení na úroveň zemí Afriky bez mého přispění,protože toto ohodnocení vypracovávají vaši obchodní i váleční spojenci.

Váš Putin.

P.S.-neberte to jako intervenci-

u Vás je Ježíšek ne Santa Klaus,kdybyste náhodou zapomněli....

KGB to uvádělo 85 roků....

jo a zítra bude vlhko sychravo,bude mrznout...přiměřeně....Váš Vladimír

0 1
možnosti
Foto

P44e14t71r 90H11a23h71n

8. 12. 2017 11:23

Jenže Děd Maróz je tu vítán ještě méně Voloďo.

0 0
možnosti

On byl totiž v každé třetí urně schovaný ruský trpaslík s propiskou a zmizíkem a ty lístky v obálkách přepisovat. Jen proto nedostali Zelení 150%.

6 5
možnosti
Foto

Hahahaha. No to je sranda. Takhle jsem se už dlouho nezasmál! Asi takto jste to myslel, předpokládám?

6 0
možnosti

Volby jsou ovlivňovány nejen východním "bratrem" ale určitě i z druhé strany. Zvlášť při dnešním stavu techniky, globalizace, otevření hranic. Mně to připadá normální. Samozřejmě se tomu máme chytře bránit a to si myslím, že děláme špatně. Moskva by ráda vládu a prezidenta podle svého gusta, EU jinak a třeba takové židovské lobby v USA by se minule líbil na hradě nejvíce Fischer. To "židovské" nemyslím nějak pejorativně, naopak jsem velkým fandou Izraele.

3 0
možnosti
Foto

Autor to pojednal skvěle a jedinečně.

Zamotal to toho všechno možné a nemožné. Rusy, ruský zemní plyn, proruské weby, plukovníka Zbytka a bůhvícoještě.

Zapomněl však ne jednu zcela nepodstatnou maličkost. Na podpis "memoranda" s cizí těžařskou společností.

Tak, ono to, samozřejmě, závazné není. Rusové tomu říkají "Letěr intenta". No, ale přece jen, ten, kdo má takový papír v kapse, má podstatně větší šanci v budoucnosti těžit, než jeho konkurence.

A jen hlupák a nepřejícný člověk by se mohl ptát, proč tak těsně před volbami? Ale, autor, ten se neptá. Protože to sice moc dobře ví, ale nechce nám to sdělit. Je to totiž ve státním zájmu.

6 8
možnosti

Heeeezky tomu Rusové říkají. Není to ale lepší napsat v originále? Letter of intent?

1 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,40
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.