Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J14a46n 18Z29i42e66g94l51e59r

27. 12. 2017 10:57

Zasloužená karmaR^;-)

12 2
možnosti

Zasloužená ... to jako zaplacená?

2 7
možnosti
Foto

Všem děkuji za diskusi, nicméně jednoho diskutéra bych vyzdvihl: "P.Vodvářko, při vší úctě k ..... vašemu nezpochybnitelnému vzdělání.....údajně jste lékař ...... neporušujete etiku lékaře ......může diagnózu stanovit každý."

To je velice obohacující příspěvek, který to probírá ze všech stran a člověk ani neví co tím chtěl diskutující vlastně říci. Prostě tak vznosné a vynikající myšlenky a diskusní příspěvky tohoto diskutujícího mě přiměli k reakci pouze na něj. Na něho nikdo nemá a je jistě velmi velkým obohacením tohoto blogu.

6 1
možnosti
Foto

Zdravím Vás Tomáši. Oni jsou tři - ještě schází myslitel z Boskovic, jinak zde přítomni pan Karel Novotný a pan Ivan Marek.

Mají mne rádi. Protože mají dojemnou starost o to, jestli neporušuji lékařské tajemství. Dokonce mne jedna osoba v dřevních dobách opakovaně vyzývala, abych vrátil diplom.

Takže pro ně zvláště: Lékařské tajemství jsou údaje, které sdělí nemocný lékaři v ordinaci. Mohu zodpovědně prohlásit, že jsem pana ing. Miloše Zemana, CSc. nikdy neměl a nemám v kartotéce.

Pakliže někdo VEŘEJNĚ sděluje, že dává denně dvě láhve vína a šest panáků /potvrzeno MUDr. Holcátem - který spíše ve světle sděleného porušil ono proklamované tajemství/, pokud špatně chodí / a má - opět veřejně sděleno - vyléčenou cukrovku/, pak je jisté, že jeho chůze, pády, nutnost podpírání atd. pramení z nemírného pití, což se označuje - světe zboř se - slovem neuropatie a původcem je alkoholismus. To, že má někdo nutkavou projevu vulgárních slov na veřejnosti /pussy, svině atd/, je rovněž dokladem rozpadu osobnosti. Opět veřejně patrná porucha mozkových funkcí

Tedy nic tajného, naopak, veřejně sděleného do médií.

/Zde předpokládám, že vysvětlení stačí, i když se obávám, že ne provždy/.

Nicméně, toto vše nestačí - pro některé diskutující je toto ideál, jediný možný kandidát, protože by nesnesli, aby tam přišel někdo, kdo se neumí zkárovat každý den jako mužik. I ta pěst v projevu je pro ně imponující...

Pěkný den všem diskutujícím.

17 0
možnosti

Jeden ukázkový pokrytec se tu ohání "rozpadem osobnosti" současného prezidenta. To dříve tu psal, jak se bojí o jeho zdraví, aby si druhým obdobím prezidentování neublížil.

2 4
možnosti

Taky by mě zajímalo, jak tento vykuk umí stanovit diagnózu na dálku.

3 2
možnosti

Přátelé! Je to mnohem jednodušší! Stačí otrávit voliče, aby nešli k volbám.

Pokud čtyřicet procent občanů chce volit Zemana a pokud 40% k volbám nepůjde, pak bude Zeman zvolen v prvním kole pohodlnou většinou dvou třetin občanů!

:-)

3 0
možnosti

Na první kolo to zřejmě stačit nebude, ale ve druhém je velká pravděpodobnost, že se to stane přesně takhle. Myslím, že se najednou objeví nějaká těžko ověřitelná fáma na Zemanova protikandidáta a spousta otrávených voličů zůstane raději doma - to bude Zemanovi ke znovuzvolení stačit. Když to fungovalo posledně, bude to fungovat i teď (Benešovy dekrety, nacistická minulost).

Strašně rád bych se mýlil :-(

2 0
možnosti
Foto

Zeman nás osobně před islámem neochrání a ruku na srdce, nic takového ani neřekl, to jen vy fantazírujete. A to, že umí problémy dnešní Evropy pojmenovat, zbaběle se před nimi neschovává nebo se netváří, že neexistují, je mu jenom ke cti.

To, že nechce vypsat předčasné volby byste měl vy kvitovat s radostí, protože jejich důsledek by byl pro většinu politické scény drtivý. KDU-ČSL, ČSSD, STAN a TOP09 by se nejspíš ocitly mimo parlament, pro ostatní strany s vyjímkou ANO by to znamenalo jít na hranu finančního bankrotu a s velikou pravděpodobností nižší voličský zisk, a jediný, komu by to nevadilo a vyšel z toho ještě posílen, by byl Babiš. V té situaci bych si rád přečetl vaše blogy;-D.

9 10
možnosti

S výjimkou ANO - trefil jste hřebík na hlavičku. ANOfertu to zaplatíme všichni ať přímo nebo nepřímo přes holding.

2 0
možnosti
Foto

Tomáši karma.

Jen se musím smát, jak někteří diskutéři považují chronického alkoholika, trpícího navíc již rozkladem osobnosti, za to nejlepší, co se nabízí.

24 5
možnosti
Foto

Pak se ovšem nabízí otázka, jestli nejsou k smíchu jeho protikandidáti, když takové množství voličů upřednostňuje kandidáta, Vámi popsaných kvalit.

7 5
možnosti
Foto

I86v78a29n 62M40a17r66e62k

26. 12. 2017 21:52

Každopádně dnešním projevem prezident ČR [>-] p.M.Zeman získal dalších 10-15% hlasů potřebných k jeho znovuzvolení do prezidentské funkce.Takže přeji dobrou noc.

4 13
možnosti

Zatím to poblitologům ani bakalářům nedošlo - Zeman prohlásil, že předčasné volby nedopustí, protože je to pohrdání vůlí Lidu, což v horizontu jeho současného prezidentského období stejně nehrozilo ... říká si tím o další mandát - to za prvé.

Za druhé - toto je jediný a nejsilnější /jaký lze vyslovit/ čin jeho ne-kampaně, kterou jeho konkurenti lžiprezidenti a všichni demokratičtí trpaslíci nedokázali ani vyhodnotit, že se totiž kampaň nemusí odehrávat ani na pilbordech, natož v televízi; Démos dostal jasný signál, koho volit.

4 15
možnosti
Foto

P77e81t89r 74H26a71h81n

27. 12. 2017 9:09

Aha...zase ten "Lid", čili dělnická třída a revoluční síla, že? Proto ta pěstička podle Castra. Takže dodržení ústavy je pohrdání? To už je ale protimluv.

8 1
možnosti
Foto

No ano, byl na šrot. A Babiš se na něho díval podobně, jako se na něho dívali ostatní přítomní u korunovačních klenotů. Rv

10 0
možnosti

Že prý se nemáme za co stydět. No tak já bych zrovna věděl o jednom úřadu a úředníkovi.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,60
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.