Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč by se měl bát? Spíš mu ty debaty nejsou k ničemu. Zviditelňovat se nepotřebuje, viditelný je dost i tak. Takže debaty s kýmkoli by zviditelnily spíš toho kohokoli, tak proč do nich chodit?

0 3
možnosti

PROČ? No protože on tady 5 let presidentoval a za tu dobu se nějak choval. Zeman nemusí nic slibovat, on už ukázal co je zač. Co by na těch debatách dělal? Ostatní tam "mudrujou" co by udělali v kdejaké situaci a on by jen konstatoval "já to udělal tak a tak". Ale na to se tam nemusí nafukovat jak ostatní kandidáti.

2 7
možnosti

na druhou stranu kdo bych chtel diskutovat s prolhanym alkoholikem Zemanem ?

5 2
možnosti

J98i68r37i 37C39e52e

2. 1. 2018 13:20

Mě na debatách prezidentských kandidátů fascinuje zejména to, že všichni do jednoho mají pocit, že kandidují na premiéra.

Jejich představy o výkonu prezidentského mandátu jsou na pomezí sci-fi a tragikomedie. Přitom by stačilo si pořádně přečíst Ústavu.

2 2
možnosti
Foto

Právě Zeman přivedl úctu k nejvyššímu úřadu na samé dno, a jeho svérázný výklad Ústavy....je již úplnou hrůzou..:-P

9 1
možnosti

J59o87s50e90f 70P83e18c66h55a

31. 12. 2017 10:02

Problém je ten jak řekl kdysi dávno pan Cyril Hoschl, že třetina populace je dementní a těch dalších cca 10% kteří ho volí má IQ na,,úrovni,,

P.S. Kdo se ozve patří do této kategorie 

2 3
možnosti

J77i14r86i 11C81e40e

2. 1. 2018 13:19

Stačilo, že jste se ozval vy.

0 1
možnosti

I77v61o 96K48r38á66l89i50k

31. 12. 2017 9:23

Ano. Přesně !

0 1
možnosti

a tak jen malý dodatek .........když jsem si přečtl asi tak polovinu zdejších příspěvků tak je vidět,že masa lidí skutečně vyžaduje osočování a slovní souboj jako největší zábavu....jenže pan prezident se takovéto velmi necivilizované zábavy účastnit nemusí............ani mne to nebaví..........protože to není podstatou dialogu.....je to podstatou nízké zábavy slovního souboje.......

dialog či debata se má vést na dané téma, to téma musí být vhodně vybrané a debata se musí vést slušně bez osobního napadání...........jen k věci .........a pokud je debata o osobě prezidenta či jiného člověka je velmi dobré nenapadat a neurážet ani diskutovanou osobu.........což zde značná část lidu nezvládá..........tedy má problém se slušností.............

Škoda

7 2
možnosti

Dovolím si pár poznámek:

1) Úzkostlivě slušnou debatu možná ocení akademicky vzdělaný člověk, avšak prostý lid jí příliš nerozumí a není pro něj atraktivní. Existuje překvapivě vysoké procento lidí, kteří si se slušností nedělají žádné vrásky a přesto mají volební právo.

2) Debata na pečlivě zvolené téma je pro účely prezentace kandidátů nevhodná. Lidi zajímá postoj kandidáta k širokému okruhu problémů, ne jen k jednomu tématu.

3) Souhlasím s názorem, že Zeman tyto debaty nepotřebuje. Napadání a osočování je sice jeho silnou zbraní, avšak vykonal v tomto směru již tolik práce, že stěží může přijít s něčím novým a už by se jen opakoval.

5 0
možnosti

a co když je to jinak a pan prezident se takových debat vůbec nebojí, jen mu přijdou neskutečně trapné ...mně totiž také.

Téměř všechny tyto debaty mají jen jeden společný rys a to je osobní napadání partnera v debatě ...a proč tomu tak je? protože si to přeje TV protože chce dát lidem tuto mrzkou zábavu ve formě slovního souboje...........tedy je to to samé jako v antickém Římě nechávali panovníci v aréně trhat otroka lvem a davy jásaly............přesně tak dnes davy jásají, když jeden z duelistů slovně roztrhá toho druhého.............je to nanejvýš primitivní zábava bez úrovně..........pro masy

No a pan prezident se rozhodl že tuto mrzkou zábavu nebude poskytovat.........to bych udělal také......

Pokud vím Masaryk se takovýchto debat neúčastnil............

2 5
možnosti

;-D Opravdu chcete srovnávat Zemana s Masarykem ? 8-o

3 2
možnosti
Foto

V46l88a61d70a 57V15a18n87e68k

31. 12. 2017 6:17

Nejsmutnější na tom je, argumentační bída příznivců nejhoršího prezidenta v dějinách státu, který marně vyhlížel po celé své ostudné období pozvání z nějaké civilizované země západu,kde je pouze k smíchu a politování...

6 3
možnosti

Nejsem ve všem ve shodně s panem prezidentem, ale když on naše západní tzv. "spojence" kritizoval, proč by ho měli zvát? Mezi námi, žádná škoda. Víte proč?

Naši tzv. "spojenci" (na Východ i na Západ) nás totiž v letech 1938, 1968 a 1990 jen tak hodili přes palubu. Pokaždé jinak, ale vždy se stejným výsledkem. Vyklidili jsme jim totiž světové trhy a o to jim právě šlo. Do roku 1938 naši vynálezci vyhrávali mezinárodní patentové spory u soudů a svět jim/nám platil ve tvrdých měnách! Firma Baťa a další byly noční můrou všech výrobců na světě, víte?

V roce 1990 ještě Zetor Brno vyvážel do 80. zemí světa a platili hned a ve tvrdých měnách! A takových firem bylo více (Tatra, Adast, ČKD, Poldi, Metra, aj.). Do roku 1968 naši bižuterii, sklářské skvosty aj. výrobky ve světě kupovali za tvrdou měnu! Potom ne. I M.Albrichtová přiznala, že USA se nás proti tankům nezastala! Tak jak moc spolehliví to pro nás jsou "spojenci"? Vy jim ještě něco věříte a próóóč? Zdravého rozumu je nám třeba, počtvrté (roky 1938, 1968 a 1990) se napálit nenecháme...

Pokud hodláte oponovat, prosím o pádné a vážné argumenty. Tedy uveďte odpovědi na moje níže uvedené otázky, jak a čím nám „spojenci“ po roce 1990 prospěli? Jak a čím nám po roce 2003 pomáhá nefunkční spolek EU? Nebo se domníváte, že krachy světově proslulých značek (Poldi, ČKD, Tatra, Adast, Zetor, aj.) po roce 1990 „spojenci“ oplakávali? Po roce 2003 naši „spojenci“ se nás nějak zastali při deformování našeho trhu a likvidace našeho zemědělství ze strany EU?

0 4
možnosti

Znám několik voličů Zemana a odpověď na Vaši otázku od nich vím. Nedovolí, aby se tu objevil jediný muslim a dokáže to komukoli natřít. Ale nemůžu jim vysvětlit, že o migrantech prezident nerozhoduje a tím natíráním někomu cokoli dělá často ostudu.

14 3
možnosti

Zemanovi odpurci ocividne nechapou jaky vliv maji vyznamne osobnosti ve spolecnosti na informovanost, tvorbu nazoru..., co je reklama, marketing a proc soukrome firmy davaji tolik penez na neco, co podle nich nemuze nic ovlivnit, kdyz to nema zakonodarnou moc.:-)

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS