Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J68a97n 28Š67e43s75t42á60k

30. 12. 2017 14:41

"Chce tím naznačit, že on jako stávající prezident je něco víc než ostatní obyčejní kandidáti? Pokud je o tom přesvědčen, tak to klidně může říci nahlas. Jako vypovídající o jeho charakteru to vyjde nastejno." ;-D Vy jste fakt srandista, aniž bych byl Zemanovec, tak se už těším, jak budete příště rozebírat charakter třeba mistra světa v šachu. Ten taky jen zpovzdálí sleduje jak se ostatní bijí mezi sebou, a v klidu vyčkává na toho, který vyhraje a pak vyzve jeho. :-)

8 4
možnosti
KN

Souhlas.

Zeman ví, že kdyby nyní šel do debat, tak to bude všichni proti jednomu, kdy každý se bude chtít předvést co nejhlasitějším kopancem do prezidenta.

Proč by to dělal?

Má se chovat jako masochista, aby uspokojil média, kterým by nabil, pana Flašku a spol.?

3 4
možnosti
TK

Jmenovče, taktéž jsem nebyl jeho voličem. Nicméně k věci: základem chodu přírody je dosáhnout cíle s nejmenším množstvím vynaložené energie. Základem podnikání je maximální zisk s vynaložením nejmenších nákladů. Základem sportovního úspěchu je pro danou činnost vydat co nejméně energie. Prostě základem úspěchu je vždy minimalizovat vstupy a maximalizovat výstupy.

Dotaz: proč by se měl současný prezident dobrovolně chovat jinak?!?

9 2
možnosti
MK

Přidal bych bod 9. Bojí se, že procento voličů, které svým chováním znechutil, se po debatě zvýší natolik, že tím bude znemožněno jeho zvolení?

Jinak karma.

4 3
možnosti
VK

Osel je osel, i kdyby zlaté sedlo měl. Jistě že se bojí.

8 5
možnosti
PK

P34a21v98e33l 75K53o80v80á41ř

30. 12. 2017 22:34

A Vy jste opravdu přesvědčen, že jste čistokrevný Komárek?

0 0
možnosti

1. Podsouvani, ze se boji.

2. Chybi vam tam bod, ze nechce propagandistickym mediim davat munici. Media by totiz jeho slova pravdepodobne sestrihala a napsala nejake lzi, jak to bezne delaji i jejich "nepratel" naposledy ted v clanku o Okamurovi.

iDnes napsal "SPD nabízí řešení v podobě zákazu nelegální migrace" co zpusobilo všeobecné veselí v táboře Okamurových odpůrců - zákaz nelegálního... to asi bude dlouhodobe na stole, ze tohle rekl Okamura podobne jako s "Paroubkovymi dluhy, co se neplati"

... na videu Okamura tvrdí:

"Prosazujeme nulovou toleranci nezákonné migrace"

6 8
možnosti
Foto

Svědomí a neschopnost

4 2
možnosti
Foto

Prezident prohlásil, že žádnou kampaň dělat nebude a televizní debaty jsou jednou z forem. Je mu jasné, že všechny protikandidáty by svým přehledem převálcoval. Mohlo vy se však i stát, že některým jeho příznivcům by se to "vraždění neviňátek" nemuselo líbit. Mohli by to pokládat za projev ješitnosti a ze soucitu by svůj hlas mohli místo Zemanovi dát "ublíženému".

6 15
možnosti
FS

Už na jaře on i poradci věděli, že na delší nepřipravené debaty nemá síly!!.Proto ten šprajc, proto ta proklamace o nedělání reklamy a ne-diskuze!

11 2
možnosti
MB

Proboha proč by ze sebe dělal kašpara? Vždyť svoje názory a postoje prezentuje průběžně celé roky. Co by tam dělal?8-o

Nejblíže jste v tom bodě, že takto ukazuje, co si o ostatních kandidátech myslí. On tam opravdu, kromě Topolánka, partnera nemá.

President má být INDIVIDUALITA. Hromadnými debatami se akorát každý z nich deklasuje.

Když už, tak duel vyrovnaných kandidátů ...ale ne pojízdné show, cirkus s cvičenými medvědy.. Díval jsem se na jednu z těch hromadných debat, kde jim posluchači mohli klást otázky.. Bylo to smutné divadlo, jak jeden po druhém odpovídali...kroutili se, aby vyšli tazateli a očekávání vstříc.. a přitom nepopřeli to, co říkají jinde. Jeden po druhém poslušně odpovídali na dotaz o svých majetkových poměrech (akorát Topolánek si zachoval jakž takž důstojnost s poukazem na to, že všechno okolo toho v souladu se zákonem řádně zveřejnil a nemá chuť se na požádání pokaždé svlékat). Prostě, kdyby po nich chtěli, aby ukázali pindíky, tak je snad ukáží.

Fakt smutné představení nedůstojné tak zásadní funkce.

A Zemanovi tak jen stačí se toho nezúčastnit ..a vznáší se pak přirozeně nad nimi jako osoba "jiného formátu".

11 13
možnosti

Prezident zejména nemá být ožralé individuum :-P

12 4
možnosti
LH

...až do dna, potom to jde lépe

2 1
možnosti
IM

I69v35a45n 85M31i24n18á85ř

30. 12. 2017 12:24

Pro některé prezidentské adepty může být Zemanova absence ve verbálních duelech - brána jako šťastná okolnost !

Autor článku si však (jako mnoho jiných) odmítá připustit, že současný prezident je velmi vzdělaný intelektuál, ekonom, politik .. a hlavně zkušený rétorik. Lze se oprávněně domnívat, že akademik Drahoš, demonstrující okázale svou důstojnost a omílané fráze - by byl mezi prvními "rozcupovanými".

13 10
možnosti

Tak to má ukázat. Takto to jsou jen plané řeči.

6 2
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,79
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.