Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Budu trochu odtažitý od téma ...ale vlastně je to jakési vyrovnání vypovídací schopnosti tohoto blogu, ale pan autor jistě promine...............Myslím, že motivace je u každého prezidentského kandidáta jiná. Někdo se chce v kampani zviditelnit, a připravit si tak půdu pro budoucí senátní volby, nebo třeba pro nějaké podnikání. Někdo nejspíš dostal za účast zaplaceno. A někdo nemůže z rozjetého vlaku vystoupit. V každém případě je to smutný pohled – konspirační teoretik a nesmělý úředníček v jedné osobě Drahoš. Horáček zavržený kavárnou. Topolánek, který mění názory téměř po hodinách. A mohli bychom pokračovat až k panu Hynkovi, který působí velmi rozumně, ale nemá šanci udělat lepší výsledek než Realisté v parlamentních volbách. Tuším, že i Miloši Zemanovi to musí být trapné. Zasloužil by si důstojnější soupeře.;-O

4 9
možnosti
Foto

Smutný pohled je především na toho, co dnes sedí na Hradu.

11 4
možnosti
JK

J56i29ř87í 47K57ý78r58a

30. 12. 2017 11:18

Zajímalo by mně, kdo pana Flašku platí ..........

0 4
možnosti
Foto

Ten, co platí vás, to asi nebude. :-)

13 0
možnosti

Asi tak jediné, čeho se Zeman bojí, je ztráta moci (a tím pádem věcí, které by k tomu mohli vést)

Nebojí se kandidátů. Pohrdá jimi. Svým voličům jasně řekl, že jsou debilové a alkoholici. A ti mu zatleskali a následně ho zvolili. Tady se také bát nemusí. Nejde do debat jednoduše proto, že by mohl více ztratit než získat.

13 3
možnosti
MK

RvRvRv Lžete hned v úvodu článku, takže ty další lži není potřeba číst.8-oRv

Ovčáček byl přímo osloven, nikdo jej nevyslal!

5 9
možnosti
Foto

Tomáši, karma. A docela mne baví někteří diskutující. Mám pocit, že kdyby pan president veřejně močil na Staromáku, tak by zuřivě obhajovali jeho neúnavný a obětavý boj se suchem.

35 12
možnosti
MN

Zemanovi voliči nepotřebují, aby Zeman vystupoval v předvolebních debatách. Nikoho z nich tím neuráží.

No a jediní, kdo je z toho nervózní, jsou ti, kteří nenávidí Zemana a potřebovali by nové čerstvé náboje pro jeho ostřelování, což by jim debaty Zemana určitě poskytly.

Bylo by zcela jedno, co by Zeman v debatách říkal, úplně všechno by bylo okamžitě použito pro jeho sprostou dehonestaci.

Ale on těmto lidem noudře nechce takovou radost udělat a tak nikam debatovat nepůjde. A je to.

19 17
možnosti

Tak si ho nevolte no. Nazdar.

6 1
možnosti
MM

Topolánek a Drahoš nejsou mými favority, ale dnes to na ČRo řekli výstižně, vyslat za sebe Ovčáčka je pohrdáním ostatními kandidáty a voliči.

28 6
možnosti
Foto

Ale Zeman nikoho nevyslal. Televize sama Ovčáčka oslovila. Vy to interpretujete tak, že Zeman přislíbil účast a pak chtěl místo sebe vyslat náhradníka.

Ale, pravý opak je pravdou. Zeman už tři čtvrtě roku říká, že do debat chodit nebude a najednou jako byste objevili Ameriku, že nechodí.

A co řekli Topolánek s Drahošem nemá absolutně žádnou vypovídací schopnost. Oni přece chtějí Zemana sesadit, tak na něj něco najít musí.

Přece ho nebudou chválit, jak to dělá dobře.

Pamatuji se na ten duel Klaus - Švejnar v roce 2008. To nebyl duel, to byla šaškárna. Myslím, že to "moderovala" jedna dáma z ČSSD.

11 14
možnosti
OP

Zeman se nebojí. Zeman se diví a chláme tomu, že mu lid skočil na jeho špeky, zvolil ho prezidentem a ač jsou jeho projevy den ze dne nechutnější jistá část lidu se tím stále opájí

20 6
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,79
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.