Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tomáši, já myslím, že Zeman už ani neví, čeho se bojí. ten už je úplně mimo. Kdo se opravdu bojí, protože jim to ještě myslí a bojí se o svá koryta, je ta parta jeho podržtašků. Ovčáček, Mynář, Nejedlý:-)

25 13
možnosti
Foto

Je to tak. Zeman je strachy bez sebe a proto se chová tak namyšleně a hrubě. A ještě si dělá legraci z produktů Agrofertu - mražené drůbeže a její aplikace.

5 1
možnosti
LC

:-) Jóóó... uhodil jste hřebíček na hlavičku. Ten se třese, jen před ním někdo vysloví jméno některého další kandidáta na Hrad. :-)

3 0
možnosti
LH

Ceho by se bal? Flaskove stejne na každé tvrzeni ze bílé kolecko je opravdu bílé napisi 10 blogu kde budou dokazovat ze bila je vlastne prevlecena černá a budou hledat citaty 20 let staré aby ze Zemana udelali kaspara. Tak debaty na co k cemu ?podle me to nema smysl :-))))

10 11
možnosti
VV

Pan sefadmin by vam jiste odpovedel tak nedebatuje. A zrovna dnes bylo v T.N. he lide si radsi kupuji flaskove nez by chodili do hospody. Tak nejak jste to myslel?

0 0
možnosti
MC

Nevadí mi to. Mluvčí je komik, což je možná mířenou reklamou pro jeho ovce.

3 1
možnosti
Foto

Proc maji mit ovce (voli, slepice, kralici, mysky, prasata, straky) volebni pravo?

2 1
možnosti
Foto

pan Zeman kandiduje na úřad prezidenta republiky, jako M.Zeman,,nikoliv prezident republiky, tak nechápu, proč do debaty posílá státního zaměstnance, nikoliv svého osobního (soukromého) mluvčího .

Další kampaň za státní peníze

38 5
možnosti
Foto

Co všechno byste nechtěl? Vždy a všude je zdůrazňováno, že ústavní činitel, prezident, premiér atd. atd. není NIKDY soukromou osobou.

1 9
možnosti

Taktika je jasná. Zemana až do voleb schovávat, ukazovat ho jen v důstojných státnických rolích (jmenování premiéra, sváteční projev...) a ve vlastním TV programu. Nesmí dojít ke srovnání s mladšími, zdravějšími a inteligentnějšími kandidáty. Nesmí být viděn, že neujde ani 10 metrů a že vydrží stát maximálně minutu.:-)

38 7
možnosti
Foto

A to je také správné. Funkci prezidenta nelze směšovat s funkcí bodyguarda, který opravdu musí být fyzicky zdatný a kromě Clinta Eastwooda ve filmu In the Line of Fire také mladý.

6 9
možnosti
MJ

proč se Drahoš nechce účastnit 4.1. živě vysílaného duelu s Horáčkem v Blesk zprávách?

proč se nechce Drahoš účastnit 10.1. živě vysílaného duelu s Topolánkem ve stejném pořadu?

Bojí se duelů? Nebo dal slib svým voličům, že se jich nebude účastnit? Nebo je na tom zdravotně tak špatně? Jak je to?

11 10
možnosti
MJ

kavárna mlčí, ona neví;-D

9 6
možnosti
RJ

R79a52d51e41k 76J29a13r78o84š

29. 12. 2017 18:30

A bojí se doopravdy? Eman je prostě vychytralý a mazaný filuta, který si prostě spočítal, že strategie "jakoby se neúčastnění mediálních diskusí" bude pro něj velmi efektivní. O to víc je ten člověk nebezpečný....

9 2
možnosti
Foto

Každý politik musí být nebezpečný. Jelimánek nikde na světě neobstojí.

0 0
možnosti
Foto

Volby se blíží a příznivci pravdy a lásky začínají být nervózní. Oni se tak pečlivě připravovali, tolik by chtěli bojovat, ale jejich pěstičky máchají do prázdna. Pan prezident se nedostavil a nyní budou mít problém s tím, co by vlastně chtěli občanům sdělit Rv

8 8
možnosti
MB

No nevím, pokud prezident za sebe posílá úředníka - nabízí se přímo otázka, k čemu, pak prezidenta vlastně máme ...? :-)

12 0
možnosti
Foto

On by si možná už Zeman rád oddychnul, ale jeho rádcové by se dostali od korytek. A tak se ho tam budou snazit udrzet i diky 5 let starymi fotkami na plakatech. A proto ho nepousteji na verejnost a do tv debat, aby si to nepokazil. Jak v Pysne princezne. Stary a nemocny kral a k nemu 3 radcove, kteri si s nim hraji jak s loutkou.

23 3
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,78
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.