Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O15t28a70k59a30r 72S51e26k82l

29. 12. 2017 18:04

Na všechny otázky ohledně kampaně MZ se odpovědi nedočkáme. Mimochodem , všechny zde uvedené jsou relevantní a dosti podstatné. Vlastně opravuji - vše vysvětlil jako vždy p. Hermánek.

V další fázi by mohl MZ prohlásit , že (třeba) nebude přijímat velvyslance nebo číst zápisy ze sněmovních jednání.

On je už totiž ve fázi : Stát jsem já. Bohužel pro nás , autor tohoto citátu vládl snad třičtvrtě století. To snad nehrozí....

Mimochodem , Ludvík IVX , měl TAKÉ jisté problémy s nestřídmostí v jídle a pití.....

10 2
možnosti
Foto

Máte bohatou fantazii, pane Sekle. Přijímání velvyslanců totiž patří mezi prezidentovy povinnosti a ty si prezident Zeman vždy plnil na výtečnou.

Tak například, nestrávil, na rozdíl od jednoho ze svých předchůdců, ani jeden den v nemocnici. A při své práci nehledí na čas a pracuje i o víkendu.

Ovšem, zúčastňovat se nějakých kandidátských debat opravdu mezi prezidentské pravomoci nepatří. Vždyť ani samotni kandidáti (např. pan Drahoš) tuto "povinnost" nectí.

6 5
možnosti
ZJ

A co, když má mnohem více rozumu než všichni ti co ho kritizují a čeká jen kdo vyhraje z jeho konkurentů.

Bohužel všichni kandidáti mají program založen jen na odstranění Miloše Zemana.

9 9
možnosti
Foto

I takový program je výborný!

5 3
možnosti
Foto

Buďte rád. Se Zemanem by mohl rovnocenně diskutovat jen Topolánek, ostatní by byli v roli statistů. A je to přirozené, oba byli předsedové stran i vlád, Zeman i PS a má téměř za sebou jedno funkční období jako prezident. Byl by zvýhodněn, což by v případě jeho opětovného zvolení byl zcela jistě argument jeho kritiků.

5 3
možnosti
Foto

I50v43a95n 23M75a23r75e91k

29. 12. 2017 17:59

Čeho se náš pan prezident bojí? Řekl bych, že se nebojí ničeho, bojí se jiní, a o tom to je. R^

5 7
možnosti

P28e38t33r 75Č73e92j80k51a

29. 12. 2017 17:47

Proč se MZ neúčastní debat prezidentských kandidátů? Protože není prezidentský kandidát, jako těch osm zbývajících..... je prezident obhajující funkci.

10 10
možnosti
JZ

Proč se neúčastní debat prezidentských kandidátů, když kandiduje? Když se chystá obhajovat svou funkci?

4 0
možnosti
Foto

To už je asi tak pátý článek na stejné téma. A přitom odpověď na všechny kladené otázky je více než velmi jednoduchá. Když začínala volební kampaň k prezidentu republiky Miloš Zeman prohlásil že nebude vstupovat do diskuzí s jinými kandidáty a nebude jejich vystoupení ani nějak komentovat. A nyní necelé dva týdny před prezidentskou volbou komentátoři objevili Ameriku a začínají dumat proč to prezident udělal?

Proč jste se o nezeptali tehdy když tento svůj slib publikoval? Proč kolem toho skáčete až teď?

6 9
možnosti

Nejen že se prsil, že nebude vstupovat do diskuzí, také řekl, že nebude dělat žádnou kampaň a realita?

Oobjíždí celou republiku za peníze daňových poplatníků a oslovuje voliče, nechává si tisknout pohlednice za finance prezidentské kanceláře, takže také nás všech, nebo sleduje, jak se po zemi rozšiřují billboardy s jeho podobiznou, které nakoupili jeho blízcí podporovatelé. K tomu má každý týden pořad na komerční televizi, který se nedá nazvat jinak než jako reklamní.

Když mu někdo vyčte, že tímhle vším porušuje slib, který občanům dal, vynadá mu, zkritizuje ho, označí za hlupáka. Přitom všichni vidí, jak hlava státu opět lže v „přímém přenosu“.

20 1
možnosti

Souhlas! Miloš již dávno nepatří na úřad prezidenta!

:-)

26 5
možnosti
MJ

o tom rozhodnou voliči:-)

7 0
možnosti
Foto

Čeho ( koho) se Zeman bojí?

Lidí.

15 5
možnosti
MJ

jasně, a proto mezi ně celých 5 let jezdil;-D

6 5
možnosti
SB

Zavírá tím ústa lidem, kteří proti němu obrátí cokoli, co řekne.

Řekne, že věc X by měla být bílá, spustí se ohromná kritika, že prý by ta věc měla být černá.

A když řekne, že by měla být černá, ti samí lidé křičí, že je to nesmysl, že by měla být bílá.

Takhle neříká nic a věční nespokojenci nemají prostor pro nadávání.

Vzpomínám si, kolik kritiky sklidil třeba za výrok, že není důvod, aby prezident republiky přijímal dvě občanky, které se vydaly někam do Pákistánu, tam byly uneseny a vrátily se domů až po dlouhé době.

Přitom měl stoprocentní pravdu: 1) Jely tam soukromě a i jejich utrpení bylo jen jejich soukromým problémem.

Nejde o to, zda byl prezidentem republiky on, nebo kdokoli jiný. Kdyby to byl stále ještě Havel, Klaus, Schwarzenberg, Drahoš, já, nebo ty, kdo čteš tento můj příspěvek, jaký by byl důvod, aby kterýkoli prezident republiky je přijímal?

A i přesto tehdy sklidil ostrou kritiku.

A až Zeman podruhé vyhraje volby, nebude moci jeho poražený protikandidát tvrdit (jako posledně Schwarzenberg), že Zeman o něm lhal. Nechodí do diskusí, nic neříká, a tudíž nemůže říkat ani pravdu, ani lež.

8 10
možnosti

Na ty lži má tentokrát své pohunky!

:-)

1 4
možnosti
MJ

Proč si vymýšlíte? Z TV Barrandov oslovili přímo Ovčáčka. A proč? Protože Zeman už v březnu řekl, že se žádných předvolebních debat účastnit nebude!!

(Nedělám si iluze o tom, že kdyby to porušil, mohli by se teprve v kavárně pominout.)

Mě by spíše zajímalo, proč se Drahoš bojí diskutovat na tv NOVA v hlavním vysílacím čase s Horáčkem nebo Topolánkem...z těchto plánovaných duelů jej mluvčí kampaně omluvil, nahradí jej nakonec Fišer..

6 10
možnosti

Proč se Zeman veřejných debat neúčastní? Protože na ně už nemá! To je jasné!

:-)

6 7
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,76
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.