Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobře napsáno. R^

0 0
možnosti
Foto

P97e63t54r 79H58a95h78n

10. 1. 2018 9:37

Kocourkov byl vlastně celkem v pohodě...

0 0
možnosti

Pan Hlavatý je úctyhodbý člověk, továrník. Co udělal s Jutou je úžasné, pro lidi má sociální programy. Žel toť vše. Pan Hlavatý je NEúctyhodbý člověk, politik .Co dělá v politice nechápu, proč přebírá manýry Hnutí Ano - nechápu. Asi je inspirován Veleknězem, pak pohyb po hraně možného. Společný jmenovatel - Dělej si co chceš - ANO, opět to někdo zaplatí ... Tak nějak bude lépe ... :-)

7 0
možnosti
Foto

asi mu byla jedna funkce málo a pak zjistil, že to nejde:-P

1 0
možnosti
Foto

Otázka je, proč vůbec kandidoval do parlamentu, když tam nechtěl. Výmluva, že byl na nevolitelném místě neobstojí, když strategie ANO, je podle mého jasná. Pan Hlavatý získal pro ANO jedno místo v parlamentu, které by někdo jiný z ANO nezískal. No a on mu ho nyní uvolní a vrátí se do svého milovaného senátu, ve kterém není tolik vidět, že to má na háku, protože se musí věnovat firmě. A stát to zaplati. ANO, MY VÁM UKÁŽEME, JAK NA TO. Vám karma

8 0
možnosti
Foto

Ještě dodatek, co opravdu nepochopím, jsou duševní pochody lidí, kteří ho nyní volili i přesto, že on z nich v podstatě po parlamentních volbách udělal hlupáky.

7 0
možnosti
Foto

Jenom malá technická, na kterou autor, zcela zásaditě, neodpoví. Ony by se ty volby nekonaly, kdyby pan Hlavatý nechtěl být senátorem a zůstal "vykroužkovaným poslancem"?

To by pak zůstalo to senátorské místo prázdné nebo jak?

1 1
možnosti
Foto

Ale on jím zůstat nechce, pane spolupracovníku.

3 0
možnosti

jen skutečně nevěděl, jak je to s mandáty do sněmovny a do senátu....a to se stane..nikdo neví všechno........ani vy ne.........a ani pan pan Hlavatý ne a tak se stala chyba..........EHE...........mýliti se je lidské

pokud jste nikdy neudělali žádnou chybu...tak to do něj a do nich perte co můžete...

3 2
možnosti
Foto

Pak tu ovšem zbývají jen dvě možnosti. Buď se nechal zapsat na kandidátku, protože si myslel, že nebude zvolen, nebo chtěl vykonávat funkce senátora i poslance současně. Nic z toho se nedá hodnotit kladně a takový člověk rozhodně není přínosem.

2 0
možnosti

Odborník žasne - laik se diví

Pan Hlavatý musí být velký....

4 0
možnosti
Foto

Asi je na Trutnovsku velmi populární.

1 0
možnosti
Foto

Tentokrát Vám dávám karmu. S tím se nedá nesouhlasit. Jen k té přímé demokracií. Vážně si myslíte, že je zastupitelská demokracie o tolik lepší, když o nás rozhodují lidé jako je Hlavatý?

2 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,66
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.