Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

...dajli, ...nedajli:-)

2 0
možnosti
JK

J45i56ř85í 42K41ý50r40a

16. 1. 2018 18:13

Opět zaplacená flaškovina !!!!!Rv

1 4
možnosti
Foto

;-D,,Chudák pan Babiš by tak chtěl ...." Zatímco jiní....8-o Ještě nebyl vyřízen de jure ani podaný odpor proti stíhání. Sice nemá odkladný účinek, ovšem podán je. Takže, ne že bych to komukoli až tak přál, ale jsou flašky, jejichž obsahem může být i projímadlo:-P

2 4
možnosti
PK

AB bude vydán a vy si konečně otevřete flašku pane Flaško...jste u cíle ODS a TOpka zase můžou spřádat pavučinky a kmotří už slaví;-D;-D;-D

4 5
možnosti
JP

Pane Flaško, pokud by se za čtyři, pět let prokázalo, že vše bylo podle zákona, co by bylo pro vás fér? Za to štvaní proti p. Babišovi a jeho rodině?

1 1
možnosti
Foto

takhle má šanci, to trápení výrazně zkrátit.

1 1
možnosti
LV

Inu, co by dělali bez vůdce. Pravda, pár by jich s kajícně sklopenou hlavou zaklepalo na dveře Lidového domu (odkud ostatně v čele s Faltýnkem prchli,když se pod Sobotkou začala kymácet židle a Hašek se Zimolou vypadali tak sebejistě...) Někteří by navlékli rubášku rudou, někteří by dostali teplé místo v Agrofertu, ale většina by ostrouhala.

1 0
možnosti
Foto

Karma.Nemohu uvěřit tomu,že tahle pruhledná šaškárna má také obecenstvo,které tomu bude tleskat....Rv

5 0
možnosti
MB

Ze zápisu, jednání klubu ANO -

„Přiznáváme, nastotisíckrát přiznáváme, že jsme na Petrových kamenech obcovali s ďáblem a přivolali temnou bouřku ! Ďábel, nám svým rohem nebo drápem na těle učinil čarodějné znaménko - signum diabolicum" - Poslaneckou imunitu. Nechápeme, proč se náš Velekněz a jeho pobočník, tohoto vzdává ! Námi, vydán nebude a tak zvítězí spravedlnost ... ... :-)

4 0
možnosti
Foto

A nejlepší jsou takoví ti, co by strašně chtěli... a ono jim to stejně není nic platné. Jednak tomu chudákovi miliardáři nesahají ani po kolena... jednak na to nemají ani manažersky, natožpak intelektově.

A tak jim zbývá jen ta "pražská kavárna" a rádoby jedovatá slina, která má stejný efekt, jako když se hází hrách na zeď. Nebo píšou blogy ;-) Tvarůžková v ČT24 špatně skrývá (veřejnoprávní a tudíž údajně nestranné) ohríčky radosti v očích, že Babišova vláda nezískala důvěru, Flaška a spol. se mohou upsat a Babiš je pořád tady.

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat

5 11
možnosti
MB

To je pravda - hmota je nezničitelná ! Pouze mění své tvary, výroky, uskupenství, místa výskytu a charakter. Zejména, temná hmota, pokud mizí černou dírou, je taky objevena - Vyskytuje se - i v base ! ... :-)

1 0
možnosti
MC

Ano je to tak, jak píšete.R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,41
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.