Diskuse

Nevěřte už nikomu a ničemu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

RvRvRv Zbytečně se namáháte p Flaško: máte to marné, máte to marné, máte to marné!!!

0 1
možnosti
LC

Vy chytří to prostě máte těžký.

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Já jsem ale přesvědčený, že M. Zeman je za 30 let co působí v politice natolik známý, že tyto Vámi zmiňované předvolební aktivity podporovatelů Zemana, jsou vnímány tak nějak přirozeně. Prostě jako něco, co k MZ patří. Ani Vás to jistě nepřekvapilo. Ti, kteří ho volit chtějí toto neodradí. Já si myslím, že pokud něco může voliče přesvědčit, tak je to zlepšená kampaň J. Drahoše. Není to jen můj názor, ale právě naopak, zastává ho mnoho lidí. Pan Drahoš by měl více vystupovat sám za sebe, říkat své názory a podělit se o své vize. Mě a mnoho dalších nezajímá to, co mu radí volební tým. Kandiduje J. Drahoš, tým může vyměnit, proto je tak důležité, aby nechal nahlédnout do svého nitra.

2 0
možnosti
MK

Když napíšete:A hodně aktivistů, nebo spíše tupých ovcí, je bude rádo šířit.

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=644393

0 0
možnosti
MK

zase jsem se uklepl... No, když urazíte značnou část občanů jen proto, že chcete po nich, aby věřili jen Vašim pravdám, o něčem to vypovídá.

Už vidím ty nevědomé ovečka jak jdou za tím prvním beranem, který má mezi rohy nápis: volte jako já, nebo....Mohu Vám - berane - říci jediné: snažíte se marně; ovce už nejsou to , co bejvalo!!:-P

1 0
možnosti
Foto

Já jim nevěřím a vám jen občas. ;-D

Volit nejdu, protože je mi jedno, kdo bude náčelníkem parazitů.

2 1
možnosti
Foto

Rád bych všechny diskutující upozornil na osobu p. Hermánka, který zaplevelí každou diskusi. Je bývalý agent StB. A když dojdou argumenty, tak je schopen do diskuse psát třeba i výpisy z bankovního účtu, jenom za účelem aby odvedl pozornost jinam. Ví moc dobře, že s ním nediskutuji, protože to nedělám s lidmi. kterými pohrdám. Ale dnes tu musím zvýraznit jeho příspěvek k tématu článku:

"Nepatří to sem sice tématicky, ale k osobě autora. Autor, vzácný pan Flaška, snad restituent, nevím, naprosto vážně rozlišuje mezi raketami zaměřenými (a popřípadě i vystřelenými) z jedné země na druhou jako "obrannými" a "útočnými".

Pokud poletí ty naše rakety, jsou to rakety obranné, ale pokud poletí ty rakety protivníka, jsou rakety útočné. Ano, přesně tak bojoval SSSR a jeho satelité. A nyní to je jako přes kopírák."

Opravdu dokonalé. Přesně v jeho duchu.

13 2
možnosti
Foto

A k věci by něco nebylo? Vždyť si to musíte dobře pamatovat, šlo o ruské rakety Iskander, stationované, tuším, v Kaliningradu?

Tak proč se k tomu nevyjádříte a taháte sem nějaké 40 let staré nesmysly?

1 2
možnosti
Foto

Nevěřte už nikomu a ničemu;-D

Kdys bývalo v Ahoji u horoskopů psáno ,,Čti a věř sobě". Není a nebylo to nic nového. A platí to, m.j., třeba i u Vašich článků:-P

3 0
možnosti
Foto

U těch obzvláště.

Nepatří to sem sice tématicky, ale k osobě autora. Autor, vzácný pan Flaška, snad restituent, nevím, naprosto vážně rozlišuje mezi raketami zaměřenými (a popřípadě i vystřelenými) z jedné země na druhou jako "obrannými" a "útočnými".

Pokud poletí ty naše rakety, jsou to rakety obranné, ale pokud poletí ty rakety protivníka, jsou rakety útočné. Ano, přesně tak bojoval SSSR a jeho satelité. A nyní to je jako přes kopírák.

2 4
možnosti
Foto

Velmi poučné. Děkuji. Budu se tím řídit.

1 1
možnosti
PK

Ale no tak,nač zase zdviháte prapor pane Flaška,vždyt jednoduchá matematika dává vítězství vašemu kandidátovi panu Drahošovi, je třeba slavit a nikoliv atakovat.;-D;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

J36a46k52u16b 42R72o38t37h

18. 1. 2018 11:55

To je atak? 8-o8-o8-o

BTW - slaví se až po, nikoliv před. Před slavil jen Paroubek a pak krákal něco o puči. ;-D

5 0
možnosti
Foto

J85a66k54u71b 74R37o85t84h

18. 1. 2018 11:46

Ve světle nových plakátů zemanovců samozřejmě karma a dík. R^

9 0
možnosti