Diskuse

Musí tohle na Hradě být?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

0 0
možnosti
VV

Nemuselo by. Ale diky nejasnemu financovani a nekampani to tam je.

1 0
možnosti
IS

U Ovčáčka už je to takový zavedený zvyk. Že to ještě někoho překvapuje.Rektoři se ocitli v důstojné společnosti s s letovými dispečery, panem Bradym, panem Peroutkou, cukrovkou zaléčenou cukrem atd. Pořád se něco děje.;-D

3 0
možnosti
Foto

Ti už se vyčlenili dávno.

2 2
možnosti
Foto

Zajímavá je diskuse pod tímto článkem-cituji diskusní příspěvky, které mají velký počet souhlasných čtenářů. "Víc než v demokracii, žije celý západní svět v propagandě a manipulace mas, i tento článek tomu odpovídá." "Od těch dob co jsou novináři a media placená z kapes jejich vlastníků, už dávno nejsou nezávislá a a produkují jenom názory těch kdo je platí,takže lepší ty bláboly ani nečíst."

"Tady jde vidět že USA tah s Drahošem nevyšel a Američané už nadavaji na Zemana a vměšují se do naší politiky.Fuj Americe.Měl jsem tě rád ale spadla jsi už pod úroveň Ruska."

0 1
možnosti

Nikdo vás nenutil ho volit, takže nazdar.

0 2
možnosti
Foto

Za dané situace musí. ;-(

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem si článek přečetl a moje omluva "goes to" pan Flaška. Já byl zmýlen nadpisem v tom, že jde o prezidenta Zemana, ale ono jde o jeho štáb.

Únava není zdravotní stav. Únava je stav fyziologický, to znamená normální, přirozený. A samozřejmě, s postupujícím věkem únava roste.

Rozplétat celou kauzu s rektory nemá smysl. Stejně nejsou podklady kdo, kdy, co a komu řekl, napsal, poslal. Někde ty podklady jistě jsou, ale my je nemáme.

Takže, toto vše není nic jiného než zástupné důvody. Já se vůbec divím, že po tak hektických týdnech pan prezident vůbec pracuje. Měl si snad vzít 14 volna a rektory nechat čekat?

Když ho přestaneš milovat, tak ti vadí i jeho modré oči. Řečeno k neznámému odpůrci prezidenta Zemana.

0 9
možnosti
Foto

P14a10v43e11l 95V57á59v34r87a

31. 1. 2018 12:06

Pan Hermánek vložil do této diskuse 10příspěvků, než si článek přečetl. achjo.

jaký větší důkaz, že "nediskutuje" ale "káže" byste chtěli???

4 1
možnosti
Foto

Prosím redakci: "Článek jsem bohužel ještě nečetl...." ale dotyčný už diskutuje. O čem tedy diskutuje když článek ještě nečetl? Je jasné, že ten příspěvek MUSÍ být mimo téma. Mohla by prosím redakce takovéto diskusní příspěvky tedy mazat?

9 0
možnosti
Foto

Stejně tak: "Stačí titulek, víc netřeba číst...". Úplně stejný případ.

7 0
možnosti
MK

RvRvStačí titulek; víc netřeba číst; je zcela zřejmé, co tam bude. Když "tohle" napíše tohle, sám sebe ponížil!RvRv

1 5
možnosti