Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P32e51t75r 28H51a97h27n

3. 2. 2018 9:10

Zapotřebí to má. Navíc si on i jeho příznivci myslí, že se jedná o humor a že prezident je obecně vtipný. Podobně jako o Troškových Kameňácích. Pro někoho je to tedy vtipné a pro jiného trapné. Záleží na úrovni vnímání. Karma.

1 0
možnosti

Byl jste odstrčen od lizu? Co jste dělal Vy celou tu dobu? Vy jste to tajil, aby jste si udržel svou morální úroveň, bojovníku za pravdu?

0 0
možnosti

RvRvRv Tentokrát je to slabý odvar; ten předposlední odstavec byste měl vylepšit. Kdyby o problému psala žena (ale i ta by měla vědět, co to je hlasová mutace), tak bych zavřel i to třetí oko. Pak už zbývá jen varianta, že jste mutaci neprodělal8-o:-P

Ten nepříjemný ječák slyšel každý, kdo se díval a tak zkušený novinář by měl vědět, že je k dispozici mikrofon.

Nevím o co Vám pořád jde; lidé poslechli Vaši výzvu z 18.1. a "Zvedli hlavu" a sebevědomě si zvolili prezidenta!

Další setrvávání v programu antizeman, tak jak ho praktikujete, je už velmi trapné.

4 2
možnosti
Foto

R^Zeman dělá prezidentskému úřadu jen ostudu-a vlastně celé zemi:-/

7 3
možnosti
Foto

Karma, Tomáši, když se někdo jako hulvát narodí, tak jako hulvát i umře. S tím nic nenaděláme :-)

4 4
možnosti
Foto

Nevím jak Vy, ale nikdo se nerodí coby hulvát, ani coby nudící se důchodkyně;-D

3 1
možnosti

Ale děti, děti, příkladně vzato - to byste jako turisté urazili průvodce Rudolfovou štolou, když ten cvalík má stotřicepět kilo a vejde se tam sotva sám, že s ním vícekrát nepůjdete, protože Vás svojí zpocenou tloušťkou ve štole omezuje?

0 0
možnosti

Samozřejmě že to má zapotřebí.Pan Prezident je vtipný a my jsme rádi.Nechceme suchara který bude spisovně mluvit. To se jmenuje humor víte a bez humoru a vtipu se těžko žije.Zaplať pánbů že máme vtipného prezidenta jinak by tady byla hrozná nuda-Vy mutante.

3 9
možnosti
Foto

P95e71t73r 60H69a75h44n

3. 2. 2018 8:59

Pan prezident býval občas vtipný tak před dvaceti lety. Jeho současné pokusy o bonmot jsou už jen trapné a hloupé. Humor, ten inteligentní, vypadá výrazně jinak. Ale jistě se vám líbí i Troškovy Kameňáky. Je to podobná úroveň.

1 0
možnosti
Foto

Kdyby se lidé odprostili od předjímání a zamysleli se nad situací, pochopili by, že prezident se ohledně hlasu redaktora zmiňoval výhradně kvůli technice - pan redaktor nebyl adekvátně ozvučen, což vytvořilo ten mimozemský hlasový vjem, což prezident suše konstatoval. Myslím, že to tam pochopili všichni i dotyčný redaktor. Kdyby se přestalo hledat za vším, co řekne MZ, něco temného, podlého a útočného, ulevilo by se celému národu. Ale takhle to má větší grády, to je jasné...

8 9
možnosti

Kdyby se prestalo.....ono to jde dost tezko.

Nikdo nic nehleda, jen zira s udivem na ty Zemanovy sprostoty.

5 2
možnosti

Bohužel má. Je to duševní a morální mrzák.

8 5
možnosti

Hele další člověk který nemá smysl pro humor a umí jen urážet-.

2 1
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,13
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.