Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jsem se vrátil z golfu a koukám že Emanův komiksový mluvčí je proti místnímu evidovanému diskutérovi opravdu slabé ořezávátko ;-D.

4 0
možnosti
MJ

Myslíte kolegu evidovaného Babiše?

2 0
možnosti
Foto

Nikulin jasně musí do Ruska. Potřebují ho, aby mohl organisovat další hackerské útoky proti USA a rozhýbal desinformační servery. Za to mu nějaký ten trestík odpustí, bude-li pilný.

5 1
možnosti
Foto

Kdo umí ten umí. A Američani by ho nechali ležet ladem? Vždyť naprosto bez zábran využívali nacistické vědce. Třeba Wernhera von Brauna (na fotografii s JFK)

1 0
možnosti
Foto

Voni ty Američani jsou s tím souzením lidí fakt divný. Voni by například snad chtěli ještě soudit letos 85 letého režiséra Romana Polanského za něco, co nazývají "znásilnění", ale podle našich zákonů by to jako pohlavní zneužití bylo už pětkrát promlčené.

Je to více, než 40 let (1977). To je prostě na hlavu.

1 2
možnosti

To je teda divný, že mají různé státy různé zákony....jaký to má souvis s Putinovým hackerem?

5 1
možnosti

Signifikantní, že nikomu nepřijde nijak divné, že se český prezident zastává ruského zločince.Rv

2 1
možnosti
Foto

Jaký ruský zločinec? Možná přestupce zákona. To snad. Ale zločinci, ti vypadají jinak. A o kolik se vůbec obohatil, jestli vůbec?

Navíc, zastává se ho prezident, když říká, aby byl vydán do země, kde trestné činy spáchal?

1 3
možnosti
OZ

Standa Nováků nastoupil do služby;-D;-D

6 1
možnosti
SN

:-).....Pane Zabilanský! Někdo musí ty Vaše názory vyvažovat. Aby to nebylo tendenční jak ČTV! R^

0 0
možnosti
MB

Žijeme v epoše zmatku - Vládne vítěz voleb bez důvěry a může, jak dlouho chce, OK. Zcela mimořádná situace je u Diplomacie - Ona neexistuje ! Na nesoulad M.Zemana a dřívější Vlády jsme si zvykli. Nyní se hlavním diplomatem, stal A.Babiš - M.Stopnický, je v budově domovníkem. Vzniká zcela nová rarita, kdy největším příjemcem dotací EU je premiér - který je zároveň určovatelem vnitřní i zahraniční politiky! To zde ještě nebylo, nepochybně pak asi bude lépe, že ano ... :-)

8 1
možnosti
MB

Prosím, snažně prosím mínusáře o zdůvodnění záporu. Zn - Chci se ve vnímání zlepšit, bez komentáře ovšem nevím jak, děkuji .:-)

3 0
možnosti
VR

Jestli to vyjde, Putin Emana při příští návštěvě podrbe za ouškem:-)

6 1
možnosti
Foto

A tebe za toho Emana někdo někdy praští. To se nebojíš?

1 6
možnosti
Foto

Rus patří do Ruska. Proč u toho váhat?

2 5
možnosti
VR

Vážně, tak to američan Kevin Dahlgren patřil do USA, ne?

5 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,67
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.