Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P61e32t92r 19H47a13h25n

24. 2. 2018 16:34

Snaha o ovládnutí veřejnoprávní televize, ale i rozhlasu je víc než zřejmá a Zeman přihrává a nadržuje Babišovi, jak jen může. A samozřejmě zase hledá křivé uličky.

3 0
možnosti

Zavřít jim penězovod a zprivatizovat je mnohem lepší. Pak ať si hlásají, ale za svoje.

2 2
možnosti

Pane Bezděk, naučte se nejdříve logicky uvažovat než otevřete ústa či napíšete nějakou slabomyslnost. Ve Vašem případě platí doslova: mlčeti=zlato.

0 0
možnosti
Foto

K textu nic, ale neznám firmu, kde jsou zaměstnanci neodvolatelní, tedy kromě státních. ČT a rozhlas toho budiž příkladem. Šéfové se jich bojí, jinak by hrozila spacáková revoluce. A stále se mluví o Babišových médiích (přitom tady klábosíme na Babišově půdě), proč se tedy nemluví o médiích Bakalových? Reflex budiž příkladem nezávislosti...

1 1
možnosti

O jakém Reflex tu blábolíte, pane Presler. A než opět napíšete nějaký nesmysl, tak se nejprve informujte ze spolehlivých zdrojů. V roce 2007 nebo 2008 byl vyhozen ze stanice Praha její šéf pan Vejvoda a redaktorka Brinislava Janečková. Pokud někdo klábosí, tak jste to Vy. Babišovi žádná půda nepatřila, nepatří a doufám nikdy patřit nebude. Jinak bych považoval Čechy za národ přihlouplých ovcí.

0 0
možnosti
Foto

Je tu ale jiný problémek, a to počet smluvených vysílacích hodin. Údajně Slovensko získalo mnohem více (jestli si to dobře pamatuji, tak ČR 190, SR 250). Asi umí někdo lépe vyjednávat.

A nebo to byl také záměr?

Karma! R^

4 1
možnosti
Foto

Ne. Bylo to jinak. ČT může přímý přenos stejně jako STV 1x reprízovat. Slovensko započetlo i ty reprízy. Podle toho měřítka by ČT měla 380 hodin.

0 0
možnosti

Zasloužená karma. Zemanovi a spol. nejde o objektivní zpravodajství, ale o to zavřít kritikům ústa. ČT má jako jediná normální zpravodajství. Na jiných stanicích připomínají hlavní zprávy spíše černou kroniku.

6 2
možnosti

ČT snad jde o objektivní zpravodajství?

2 1
možnosti

Zasloužená karma. :-)R^

3 2
možnosti
Foto

Nechci si nijak šplhnout, ale musím říci, že včerejší Soukupovo obvinění ČT bylo hodně nespravedlivé. Bohužel, tento kalibr střeliva používaji obě strany této ideologické války, autora nevyjímaje.

5 1
možnosti

Tomáši, já bych ČT ústa nezáviral. Naopak bych ji zprivatizoval. ČT je už z principu politická a závislá na tom jak se mění vlády, politický ovlivnitelna a navíc nevidím jediný důvod, proč bych si ji měl platit. Jediný program, který sleduji je Prima Zoom, sport mě nezajímá a na počasí mám aplikaci v mobilu.

3 5
možnosti

Zprivatizovat ČT ? A kdo myslíte, že by po ní skočil ? Nestačí, že už ovládá nejčtenější tisk ? :-/

4 0
možnosti

Záruba jasně a srozumitelně vysvětlil, jaký typ vysílacích práv má koupené ČT, respektive skupina televizí, jejíž je ČT součástí. ČT nemohla vysílat zároveň hokej a zároveň lyžování, které bylo navíc o hodinu odloženo, ani nemohla přerušit hokej s Kanadou a vysílat extra Ledeckou. Vše je napsáno ve smlouvách a ty se musí dodržovat. Ale tyhle věci lidi jako je Zeman nebo Soukup nezajímají.

13 1
možnosti

Odkdy populisty zajímají fakta?

Je zajímá jen to jak z kdejaké situace vyždímat u Zemana politické body u Soukupa prašule..

1 1
možnosti
Foto

Už se snaží zavřít v Českém rozhlase, na televizi je tlak enormní. Je jen otázkou, jak dlouho vydrží odolávat Nora Fridrichová, Marek Wolner aj.

R^

8 1
možnosti
Foto

Wolner? To je ten, co se pral na toaletách?

6 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS