Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Pane Flaško,

co se týče té díry ve zdi v laboratoři, která byla pod přímou kontrolou komisařů WADA, tu údajně viděla a používala jediná osoba a to značně kontraverzní a ztěží hodná označení hodnověrný svědek.

Co je mi opravdovou záhadou, proč se nikdo ani nepokusil ověřit přímo na místě zda ta díra skutečně existovala? I ten slavný vyšetřovatel MćLaren, vydávaný za nezávislou komisi se vůbec neobtěžoval tím, že by provedl nějaké šetření přímo v Rusku.

0 1
možnosti
BV

Pane Flaško,

v posledním odstavci se dopouštíte zcela účelové manipulace.

Z toho vás usvědčuje odkaz na Meldonium ve Wikipedii, který v tom odstavci sám uvádíte

https://cs.wikipedia.org/wiki/Meldonium

1) hned druhá věta uvádí "pro zlepšení regenerace a výdrže jej v 80. letech používala sovětská armáda při válce v Afghánistánu"

2) Dále je tam uvedeno: "Podle lotyšského tvůrce meldonia se látka používá na zlepšení krevního oběhu u lidí se srdečními problémy a sportovní výkon nijak nezlepšuje."

3) Je zcela jasné, že nikdo kdo používal Meldonium před 30.zářím 2015, když nebylo zařazeno na seznam zakázaných látek, viz Wiki: "Světová antidopingová agentura zařadila meldonium mezi zakázané látky svým rozhodnutím ze září 2015 s platností od 1. ledna 2016,"

Pane Flaško,

vaše značně pokrytecká otázka co berou teď, má zcela jednoduchou odpověď:

Z toto vašeho odkazu na Wikipedii je jasné, že sportovci nemuseli mít nemocné srdce jak vy předpokládáte a brali Meldonium pro zlepšení regenerace, stejně jako neměli nemocná srdce sovětští vojáci. Takže nyní regenerují jinak. Třeba relaxačními masážemi či saunou, což se běžně dělá - zakážete ty masáže jako to Meldonium. Nebo budou brát jiné nezakázané prostředky jako to běžně dělají jiní. Nebo se mezi nimi rozšíří astma . které tak sužuje americké a norské sportovce.

0 1
možnosti
BV

Pane Flaško,

můžete nám vysvětlit vysoce nadprůměrný výskyt astmatiků mezi sportovci. Skoro to vypadá, že bez astma se vrcholové výkony podávat nedají.

Můžete nám vysvětlit proč si norská výprava vezla na OH v Korei 6 000 (slovy ŠEST TISÍC) dávek antiastmatického prostředku a to kromě antiastmatik pro sportovce, kteří mají astma oficiálně uznané. To chtělli pomoci astmatikům v celé Korei?

0 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

3 0
možnosti
Foto

Jako kluci jsme kdysi říkali : Rusi jsou Rusi , a je--ť se musí.;-D.

Co tím chci říci : ˇvěrchuška" lidu neustále tvrdí , jak všichni na celém božím světě Rusům ubližují , nemají je rádi a nejraději by je vyhubili.

Tak potom je každý prostředek dobrý - ve sportu státní doping , unfair jednání....

S tím se holt nedá nic dělat.:-/

2 0
možnosti
PK

Je těžké nepodlehnout pokušení, bo jako adaptogén zvyšuje a zlepšuje jak fyzický a i psychický výkon sportovců, ale taky ochranuje před stresem. Pane autore co ho testnout a zkusit bloček o umění, nebo o matematice, tam jsem dobrej a mohli by jsme si podiskutovat ? Byl by jste jak na obláčku...:-P:-P:-P

2 0
možnosti
Foto

Umění není má silná stránka. V matematice jsem ve škole vždy exceloval. Ale napsat na to téma nějaký blog, to mi chybí nápad :-/.

0 0
možnosti
JN

J54o84s43e30f 53N55i36k21l

24. 2. 2018 12:55

...Ben Jonson, Landis, Tyler Hamilton, Martina Higins, Jan Ulbrich, Gilbert Simonim, Dario Frigo, Ljudmila Blonská (Ukrajina),Dietr Baumann, Albert Contador, Lance Amstrong, Marion Sonesová, Tyson Gay, Asaf Powel, Carl Lewis, Linford Christie,Tim Montgomery, Merlene Ottey...a mnoho dalších plus ruští sportovci...

1 3
možnosti
Foto

J44a36k19u65b 89R73o89t65h

24. 2. 2018 13:10

A všechny jmenované kryla nějaká státní instituce s podporou tajné služby. Nebo ne? :-/

14 0
možnosti
MK

Tady je přesně vidět, že to Rusům nemyslí. Kdyby nebyli hloupí, tak tam pošlou astmatiky jako Norové. :-)

4 2
možnosti
Foto

Rus nikdy nepřizná svou chybu ať v oblasti sportu nebo militantní, vždy to svádí na někoho jiného, většinou na USA

11 2
možnosti
MB

Jako vždy budete napaden. Já bych zvolil jiné řádky -

Odsuzujeme tímto, démona, nepřejícníka sportovců ! Nestačilo, aby celou výpravu znemožnil před současnými hrami v Korei ! Dále se plíží, infikuje nic netušící a nebohé ! . Toť akt, mezinárodní podlosti ! Důkaz ? Je jasný ! - Soustředí se pouze na ruskou výpravu ! Jsou zde i další - drzí, např. pták - Ester Ledecká. Nic nepožívá, dokonce i lyže si půjčí od kamarádky ! Je to tak - Na démona jsme krátký a pověst Velké země, zase dostala na zobák ... :-)

8 0
možnosti