Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Jo, zitra Babis zalozi v Agrofertu bunku ZO KSC, a pozitri vlozi do stranicke pokladny svuj majetek.

To je material.

Nekdy si pod blogy Flasky, Vodvarky pripadam jako psychiatr v lecebne. Hosi, zitra pujdete asi do klece, a pak bude studena, tepla, studena, studena....

8 8
možnosti
Foto

Já mám vždycky radost když některé konkrétní lidi rozžhavím do běla. Pak je vidět, že se jich ten blog nějak osobně dotýká. A tady jsou tací, kteří to potvrzují dokonce vícekrát. ;-D

16 3
možnosti
VH

Jednou komouš, vždycky dál...toho jsem se nenadál...to by měl prokurátor Vaš (i Urválek) dnes velkou radost...a mluvčí z Halo novin, kruh se nám pěkně uzavírá...jako smyčka.Rv!!

3 0
možnosti
Foto

Pokud se režim přežije, není výkonný a nevyhovuje tempu doby, je třeba jej zlikvidovat, nebo alespoň změnit. Ten čas samozřejmě dříve nebo později přijde, neboť situace začíná být neudržitelná.

2 11
možnosti
DM

Hmm,ještě že socialismu,který ale vlstně moc socialismem nebyl ,byl udržitelný.

Mimochodem současný model má s kapitalisem společného asi jako angrešt a meloun..

7 2
možnosti
LC

Ono za pár let, když to takhle půjde dál, už stejně nebude co odstraňovat. Už teď to je spíše jen takové hraní na kapitalismus. No a třeba by komunisti jen rádi urychlili přechod k socialismu eurounijního typu, který je snem mnoha EU představitelů.

2 1
možnosti
Foto

R^R^lidi příliš snadno zapomínají a tak se všechno pořád opakuje-jen pokaždé trochu jinak:-/

4 0
možnosti
Foto

Ta rudá špína, sedlina, se vlivem našeho presidenta odpoutala ode dna a začala kalit vodu. Miloš Zeman je vysoké riziko pro bezpečnost státu.

Tomáši, karma.

30 7
možnosti
Foto

Tedy, Vy se překonáváte, pane Voddvářko.

A kam řadíte sebe?

7 12
možnosti
KD

K65a61r84e89l 14D77u71f55e50k

25. 2. 2018 20:54

Z čeho máte strach pomalu po 30 letech. Ten zbytek komunistů s rudými knížkami, je v početním stavu jak indiánů v rezervaci. Proč se vypořádání nedělo hned po "sametu". Ti "nejlepší" zmizeli do ODS, tedy pánové Kočárník, Ježek, Dyba, Stráský, Tříska atd. Další do ODA a další k socanům. Dodnes máme váženého pana prezidenta hospodářské komory, p. Ing. Dlouhého, bývalého předsedu stranické organizace v Prognostickém úřadu. Druhou nejvyšší ústavní funkci,předsedu Senátu zastává bývalý dlouholetý komunista a odborář p. Štěch. A dál, nomenklaturní kádry KSČ, tedy mládež z ÚV SSM, t.j. Šimon Pánek, Monika Pajerová,Bubeník,Mejzlík a další a další. Toto mělo být řešeno ihned po r. 1989. Dnes je to pláč nad hrnkem rozlitého mléka !!!

9 4
možnosti
Foto

Kteří komunisté zmizeli v ODS ? Marně přemýšlím kteří to mohli být.

2 3
možnosti
Foto

Nemusí zrovna znárodňovat, stačí více vyvlastňovat. Znárodnění to znamená práci, ale zvýšit daně, inflaci, regulace, povolenky, privilegia atd. To přináší obrovskou moc a leze tím dosáhnout na každého člověka ať už něco vlastní, nebo se živí z ruky do pusy.

V této linii nakonec jede každá parlamentní strana, jen některé o tom nemluví.

1 1
možnosti
RP

Až přijde ekonomická krize a lidi budou více přitlačeni ke zdi, a nedají jejich pozvolné utahování šroubů a převzetí moci, tak to skončí defenestrací... Už aby to bylo.. Nemají, na hradě a v politice, co pohledávat. Jsou to nepotrestaní vrazi, zloději a populističtí lháři.

0 1
možnosti
Foto

Proboha kdo? A ta defenestrace nebo ty defenestrace budou na Hradě nebo na Staroměstském? Ta byla krutejsi.

2 1
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 33,94
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.