Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Je si třeba uvědomit, že okolo M. Zeman byli vždy komunisté a bez jejich hlasů by se nestal prezidentem.[>-]

9 1
možnosti
LH

Stejně jako Havel a Klaus ale tam to bylo naprimo u Zemana ne.

7 2
možnosti
Foto

Soudě podle podrážděných reakcí prohradní soldatesky se už ani nesmí citovat jejich guru. O ničem jiném než o citátech ten blog není.

9 1
možnosti
Foto

"Prohradní soldateska"? Snad Hradní stráž, ne? S těmi uniformami od Havla.

0 1
možnosti
MB

Je až úsměvné, kdy V.Klaus nesměle bažil po nějaké příznivé, vlnce média. Neuspěl - svoboda slova, vysílání ... Nikdo asi netušil, že M.Zeman ve svém věku ještě vystoupí na surfové prkno a bude obratně sjíždět vlny tsunami ! I domovský přístav má, plavčík Soukup s půjčovnou pramic a šlapadel - Barrandov ! ... :-)

6 2
možnosti
Foto

Vidím Mirku že jsi nadán básnickým střevem.

2 1
možnosti
Foto

Můj kamarád Petr Nedbal se kterým jsem přesně před dvaceti roky v době legendárního naganského vítězství pracoval v Polsku vždycky říkával.

Když tě ženská přestane milovat tak jí vadí i modré oči.

A pan Flaška, ve snaze tuto tradici nejen uplatnit ale i rozšířit se již chystá na státní pohřeb Miloše Zemana na kterém mu zcela určitě ase něco nebude recht. Asi samotný fakt toho pohřbu což nepřenese přes srdce.

Normálně se tomu říká umanutost. Nebo též posedlost. Ale v tomto případě se to zdá být vážnějším.

7 4
možnosti
MB

Ano a Miloš Zeman - to jsou nesmírně umanuté osoby ! ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Český rozhlas není objektivní. Ve vztahu k Drahošovi je skoupý jak skýva okoralého chleba.

1 1
možnosti
ZJ

Já jsem dost častým posluchačem českého rozhlasu a musím potvrdit, že jako česká televize jenom píchá do minulého režimu a je poplatný některým politikům a hercům.

A to poslouchám jen dechovkové pořady.

8 3
možnosti
Foto

Já jsem bohužel pamětníkem. Ročník 1948. Ale nepamatuji se že by kdysi k nějakému komunistickému výročí třeba Vítězného února nebo VŘSR probíhaly takovéto orgie až do naprostého zblbnutí opakovaných upoutávek na Vítězný únor Lidové milice a další aspekty té kruté, nyní již v myslích lidí ale dávno zapomenuté doby.

4 4
možnosti
Foto

Myslím, že po byl pan Štaindler, který kdysi prohlásil, že nelze karikovat dvojici Zeman Ovčáček, protože oni dva jsou již karikaturou sami o sobě jedinečnou. Tak proč nás udivuje, že se chovají přesně tímto způsobem.

R^

15 5
možnosti
Foto

Ano, pan Šteindler je tou nejlepší karikaturou sama sebe.

7 1
možnosti
MK

Neúnavný Flaška = bojovník v 1. linii proti Hradu.

Nechtěl byste prezidentovi psát denní rozvrh?:-/ Třeba by to uvítal!!!;-D

8 9
možnosti
Foto

Pane Kulhavý pokud jste si nevšiml, tak v celém blogu jsou asi dvě mé věty, jinak jsou to jenom citáty. Ty věty jsou spíše vysvětlující, nebo doplňující. A vy se domníváte že je to psáno proti Hradu? Neměl by jste se tedy spíše ptát autora těch výroků jak to myslel?

7 2
možnosti
Foto

Jen se ptám, kde je ta pravopisná chyba. Cituji z textu: Miloš Zeman byl odvážný v době, kdy odvaha nebyl levná. Na tom nezmění nic ani novodobí kádrováci, skuteční dědici totalitního myšlení.(Tu pravopisnou chybu jsem tam nechal - pozn. autora).

Zdroj:https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=651410

4 1
možnosti
Foto

To chybějící "a" ve slově nebyl"a" za pravopisnou chybu nepovažuji.

5 1
možnosti
Foto

Samozřejmě že ty dotazy byly neslušné a agresivní. Kdo to kdy slyšel ptát se Zemana na cokoliv a ještě čekat odpověď? Zemana je nutno pouze chválit. V opačném případě sedíte v nějaké blíže nespecifikované pražské kavárně

18 4
možnosti
VH

Ty odpovědi byly náhodou slušné. Nikdo nebyl označan za blba či dokonce blobého novináře. Nikomu nebylo doporučeno léčení na psychiatrii.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,54
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.