Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

V. Putin vystoupil ve dvojí roli. Jako hospodář konstatoval, že se moc nedaří.

Jde o kvalitu - délku života, porodnost. chudobu a vývoj hospodářství. Řešení má však snadné - HDP Ruska se do 10 let zvýší o 50%, podobě to bude s byty, silničními sítěmi ... Co je novum !, jsou jeho slova ! poukázal na nutnost rozšíření „prostoru svobody“ a zdokonalení demokratického systému země. Rusko podle něj musí zvýšit dynamiku rozvoje a „Otevřít se světu a novým myšlenkám“.Za hlavní nebezpečí označil technologické zaostávání země, které vede k úniku mozků a v konečném důsledku až ke ztrátě svrchovanosti. Jako válečník je úspěšný, vedle nových území má ohlášenou raketu. Já hlásím - Nic sae nezměnilo - Moc toho sice není, ale zase všechno bude ! Uplynulo 101 let, neuvěřitelná země ! ... :-)

12 1
možnosti
DR

Putin má iba dve možnosti . Buď rakety , bomby, vodku a pohankovú kašu , alebo smotanu, rezne , cesty , autá , TV, práčky, sušičky a čokoládu pre pre deti ! A on si už asi vybral !

Len ruský mužik asi netuší , že pre Rusko je cesta plná bômb a blahobytu národa neschodná !

Rusko je dnes 2. až 3. veľmoc s atomovou bombou . Ale to je aj KĽDR . Tam stále platí kolektivizmus , dokonca aj teoria kolektívnej atomovej samovraždy ! Pri tom Holandsko sa vo výške HDP približuje k Rusko a vysmievanému Taliansku s rus iba pozerá na chrbát v dialke !

10 1
možnosti
Foto

Poslední fází komunismu je imperialismus, prohlásil někdo z Polska /myslím, že to byl Adama Michnik, ale nejsem si jistý/.

Kdo tam jednou byl, aspoň na pár dní, tak musí vidět i to, co viděl před téměř sto lety Jaroslav Seifert, který, jsa levicově v mládí pomaten, po návratu ihned vystoupil z KSČ.

Ta zem, paradoxně oplývající surovinami, je chudá, zbídačelá. Lidé neměli šanci žít v demokracii a proto stále věří na báťušku, ať je jím car, Lenin nebo Putin.

Co může vládce nabídnout? Lepší příští? To je příliš pracné a pro ovládající nevýhodné. Je snazší najít nepřítele, ten za všechno může. Ale my se nevzdáme a slavně zvítězíme.

Tome, karma. R^

12 1
možnosti
DR

Je smutné , že po 100 rokoch vlády boľševikov v Rusku si Putin spomenul na otrokov čo muklujúv zbrojovkách na jeho zbrojenie a chce zvýšiť ich životnú úroveň ? Zachytil som niečo ako - V budúcej 6. ročnici chcem zvýšiť HDP o 50% ? O 8,3% ročne ? Čo v Rusku našli baňu na diamanty ceľké ako orechy ?

7 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 33,97
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.