Diskuse

Agresivní projev válečníka Putina

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zase to berme z te lepsi stranky. Treba to konecne prolomi trestuhodnou neochotu USA k vyvoji jaderneho raketoveho pohonu, coz zlepsi moznosti kosmickych letu:-)

0 0
možnosti
PD

Tak nám ten Vladimír nějak Kimovatí.

3 0
možnosti
Foto

Honíte Putina a utekl Vaší bdělosti Ondráček.

3 1
možnosti
Foto

No, já Vám nevím, ale zkuste si zjistit, kolik vlivných politiků například z USA má co do činění s americkým zbrojním průmyslem a kolik z nich tleská, když jejich inženýři přijdou s něčím novým, co dokáže opět rychleji poslat celou Zemi do kélu. Podle mého názoru si v harašení zbraněmi nemohou USA a Rusko vůbec co vyčítat...

2 0
možnosti
Foto

Ano, přesně. Říká se tomu také zbrojní spirála, ale je to současně i motor technického pokroku.

1 0
možnosti
VV

Tech paralel Vladimira Vladimirovice s tim Adolfem je cim dal tim vic.

3 3
možnosti
JS

Odvolání se na Andreje Zubova,historika přednášejícího na prestižní moskevské diplomatické akademii MGIMO "Až Rusko uzná ukrajinskou volbu,vrátí Krym a zaplatí reparace,pak se začnou vztahy se západem zlepšovat.Bude-li Moskva pokračovat ve své odpudivé politice vůči Ukrajině,pak se vztahy přeruší,jako se přerušily mezi Chorvaty a Srby."Konec citace.

5 1
možnosti
Foto

To je, jako kdyby USA jako zdroj objektivity citovaly Assangeho.

3 1
možnosti
JN

J67o34s57e87f 65N41i95k82l

2. 3. 2018 11:32

...RF dělá pouze to, co pro ochranu svého území musí. A v této době je pro RF obrana země důležitější než blahobyt obyvatel...Kdo tvrdí, že RF je nepřítel číslo jedna, o čemž nás denně přesvědčují a masírují media všeho druhu, připravuje válku...

2 9
možnosti
PT

P68e21t98r 78T51o43m95e22k

2. 3. 2018 11:38

Obrana země? A kdo ho ohrožuje? Kdo je tady agresor? RUSKO.

8 2
možnosti
Foto

P47e17t93r 82H41a95h66n

2. 3. 2018 11:22

Tak on Putin ví, koho si na takovej projev pozvat, aby mu tleskali všichni v rytmu, jako Unovi. Celj národ mu určitě netleská, ale nedělám si iluze o tom, že je to menšina.

Utopická myšlenka:Kdyby najednou všichni přestali zbrojit, tak by mohli nosit zlatý řetězy úplně všichni včetně nejchudšího Somálce, nebo Laosana.

1 2
možnosti
Foto

ČSR v letech 1934-1938 vydávala na obranu přes 33% rozpočtu. Na doplnění jen dodám, že přes tehdejší rozpočet šlo mnohem méně sociálních položek. Hitler tedy na tom byl tehdy nejméně stejně.

1 0
možnosti
Foto

Nechci obhajovat Putina. Komunisty, Rusko a USA (taky Babiše) opravdu z duše nesnáším. Jenže Rusko není vůbec chudá země. Má neuvěřitelné zásoby ropy a plynu a je si dobře vědomo toho, že toto nerostné bohatství je velkým lákadlem. Když se na to podívám nezaujatě, tak Putinův postup je logický. Pokud byste se soustředil jen na obranné systémy, jakýkoliv válečný konflikt by se odehrával jen na území Ruska. Pokud Rusko disponuje útočnými zbraněmi takovéto kategorie, pak si je případný útočník vědom toho, že se nevyhne škodám na životech a majetku ani ve své vlastní zemi. Tudíž i útočná zbraň je v tomto případě zbraní obranou.

A k tomu projevu. Pokud hovoříte k Rusům, musíte říkat to, co chtějí slyšet Rusové. Že jsou trochu jiní přeci víme, takže se tomu nemůžeme divit.

2 1
možnosti
JZ

Rusko je bohatá země, to nikdo rozumný nepopírá, ale její obyvatelé jsou chudí.

5 1
možnosti