Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ANO chce vládnout. To jste nevěděl?

1 0
možnosti
IS

Ano je děvka pro všechny. Nová doba.

3 0
možnosti
AR

O co tomu ANO jde? Hlavně o to co chce Babiš. On stvořil ze svých financí ANO a to proto, aby vyhrál volby a byl šéfem vlády a velel všemu v ČR. No a lidem proto bude slibovat i modré z nebe!!

8 0
možnosti
JK

Tak nám to heslo NEKECÁME MAKÁME - PRO LIDI, začíná pěkně zasmrádat a spolu s přívlastky RYCHLE, EFEKTIVNĚ a TRANSPARENTNĚ se jeví jen jako jeden velký podvod na voliče.

Babišovo kličkování, zněny názorů, popření dohod a jejich znovuoživování už naprdlo i KSČM a Okamuru. ČSSD chce do vlády, jen to bude znamenat v dalších volbách klinickou smrt, to je půlce strany šuma fuk - dobrý čtyři roky u lizu. Ostatní demokratické strany drží slovo dané voličům a to Babišovi prostě nevysvětlíte, sociopatovi je jiný než jeho názor cizí, nechápe ho a jen ho to rozčílí.

Všimli jste si jak trio Zeman, Babiš, Okamura zabrzdilo s jedovatými a sprostými výroky na opozici a hlavně na média. Jako bumerang se vrací rádoby vtipné výroky o likvidaci novinářů, expresivní vyjadřování ke konkrétním osobám a médiím, urážky a nálepkování vyhnalo davy do ulic. Tihle lidoví vůdci mají z lidí strach a Zeman nepojede do Bratislavy, ale do Tater, kde nebudou demonstranti, jak sám říká.

10 0
možnosti

Že by Zeman brzdil, to mi nepřipadá. Vynechám zoufalý inaugurační projev, ale na oslavě, kam si pozval postsocilalistický trosky a svoje známý nám oznámil, že budoucnoust je jejich a 300 stávkujícím školám vzkázal, že je mu těch chudáčků líto....Připadá mi, že každým dnem upadá morálně níž a níž.

8 0
možnosti
Foto

Já mám pouze připomínku k tomu číslování opozičních smluv.

Číslo 1. Rok 1996. ČSSD (Miloš Zeman) toleruje koaliční vládu ODS (Václav Klaus).

Číslo 2. Rok 1998. ODS toleruje jednobarevnou menšinovou vládu ČSSD. Opět Klaus a Zeman.

Hypotetická opoziční smlouva č. 3. ODS (Fiala) toleruje jednobarevnou menšinovou vládu ANO (Babiš).

2 5
možnosti
IS

Na tu hypotetickou oposmlouvu č. 3 si rád počkám;-D. Ona totiž není potřeba. Roli fíkového listu a "užitečných idiotů" sehraje podvyživená ČSSD, fakticky vládne a vládnout bude ANO, KSČM a SPD. Jistí to Nejedlý.

2 0
možnosti
MC

Ti, kdo volili ANO jsou jen dospělé děti z komunistických rodin, které milují Marxe ale tak trochu se stydí za svůj postoj.

3 2
možnosti
Foto

To bych zase až tak netvrdil. Znám ve svém okolí pár slušných a inteligentních lidí, kteří ANO volili. Jeden z nich, protože doufá, že dojde k odbetonování státních úřadů a jeho firma se uchytí. Zatím to ale vypadá tak, že nedochází k odbetonování, ale k přebetonování.

10 0
možnosti
VS

ANO, nebo spíš Babišovi, protože ostatní mu dělají pouze stafáš, jde o menšinovou vládu, aby mu nikdo do toho nekecal a nekoukal.;-)

11 0
možnosti

Babišovi o sestavení vlády vůbec nejde. Naopak. A Zemanovi situace vyhovuje. Babiše si může pást docela přísně a pro hradní vyžírky požadovat benefity. Může Babiše nechat okupovat Česko vládou bez důvěry poměrně dlouho. Minimální potřebný objem zákonů si nacionálně komunistické parlamentní seskupení prohlasuje, zbytek Agrofert uřídí vyhláškami. Česko demokraticky vstoupilo do hodně lepkavého hnoje.

16 0
možnosti
Foto

Ale, ale. Proč tak přísně?

1 2
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.