Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavá persona , Martin Stropnický. Herec před 89, poté diplomat na vysoké úrovni, poté zase herec a ředitel tuším Vinohradského divadla (odtud byl odejít). Tehdy prohlásil , že si "něco" určitě najde. No , a dal se k Babišovi. Zdál se být úspěšným ministrem - nyní však jeho nástupkyně , i když z téhož hnutí , ho poměrně nedobře hodnotí.

Sympaťák. Uvidíme , co bude následovat. Nebude to opět návrat na jeviště ???:-(

0 0
možnosti

Rozdíl mezi vypelíchaným hercem a řadovými členy a podporovateli ANO je, že on je jen bezcharakterní. Řadoví členové a podporovatelé jsou nejen bezcharakterní, ale jako bonus ještě .....

1 0
možnosti
Foto

Pan Kmoníček by byl člověk na svém místě. Je rozvážný, moudrý, pravý diplomat. Navíc působí pozitivně, což je také důležité.

Pan herec už toho v politice napáchal dost, i když nedá se říci přímo pokazil, on tam obratně proplouval podle starého přísloví, kdo nic nedělá, nic nezkazí. Ale takových politiků již máme plné zuby, kteří si tam pohoví čtyří roky za pěkný peníz. Už by bylo načase začít pracovat a hlavně tak, aby z toho měla přínos naše republika, ne ti ostatní, kteří z chybných rozhodnutí dobře profitují.

2 0
možnosti
Foto

Ale s tím rozvodem moc nezabodoval.

1 0
možnosti
Foto

;-)K radikální změně v životě Martina Stropnického došlo po roce 1989, kdy se za změněných politických podmínek vrátil ke své původní touze, což byla práce v diplomacii. Opustil divadlo a herectví vůbec, vstoupil do služeb Ministerstva zahraničí, původně pracoval pro náměstka ministra zahraničí, později byl v letech 1991-1993 ředitelem sekce kulturních styků na ministerstvu zahraničí. Mezitím absolvoval studium na Diplomatické akademii ve Vídni a pak nastoupil dráhu na diplomatických postech v zahraničí. V letech 1993-1994 byl velvyslancem České republiky v Portugalsku a následně v Itálii (1994-1997). Poté se krátce vrátil do Česka a v úřednické vládě Josefa Tošovského byl ministrem kultury (1998). Pak znovu odešel do zahraničí a v letech 1999-2002 byl velvyslancem u Svatého stolce ve Vatikánu. Atd. Takže není jenom ,,profikomediant", že. Asi ovládá leccos, a nejen vzdělání nějaké to vzdělání i schopnosti má;-)

6 0
možnosti
Foto

P.S.: chápu, že pokud by přešel pod křídla knížete Chrnimíra a jeho věrného Schemika, byl by naopak leckým až veleben;-D

1 1
možnosti
PK

Nic proti MS,ale pan Kmoníček je skutečně mezi diplomaty považován za císaře a to vím z doslechu od několika lidí na MZ. A pokud k té výměně dojde jsem si jistý, že pro pana Stropnického se cosi najde.

3 0
možnosti
Foto

Tím si ale tak jistý nejsem. Možná, Kriminálka Anděl III.

2 0
možnosti
Foto

Měl byste s pietou vzpomenout na jeho režírování průjezdu amíckých dragounů, kdy jsme se aktivně zapojili do války s Ruskem. To se v politice počítá, nikoliv to, jak je naše miniaturní armáda obutá.

Pozn. O válečném aktu mluvím proto, že byla torpédována Dohoda čtyř států o obecné bezpečnosti z listopadu 1943 v Moskvě podepsaná tehdejšími ministry zahraničních věcí.

1 7
možnosti
Foto

Válka s Ruskem? Dobrý slovník tedy vy místní příznivci Moskvy máte. Nebo je to už na psychiatra.

11 0
možnosti
Foto

Je pravda, že od samého počátku jsem udiven angažmá pana Stropnického v superpodnikatelském projektu jménem ANO pana Babiše. Členem úzkého vedení ANO se může stát pouze jedinec, který je plně oddán svému předsedovi a zvysoka kašle na jeho morální profil. U pana Faltýnka, paní Šlechtové aj. je to geneticky dané, u pana Stropnického mi to pořád nesedí.

Že by pan Babiš měl na pana Stropnického svou oblíbenou složku?

12 0
možnosti
Foto

Nebo je Stropnický obyčejný kariérista, jak třeba Komárek.

1 0
možnosti
MB

A. Babiš se pasoval do role ministra zahraničí. Stropnický, je nyní vrátkým budovy. Oligaršík předpoklady k tomu má - jazyková vybavenost. Vládu mohl mít již dávno - KSČM + SPD. Doma by to prošlo, v zahraničí by byl za exota, navíc s podporou hradu. Potřebuje tedy tradici ČSSD, jako cennou filatelii do své sbírky. Bibzu známky SPD tedy vymění za Oranžového Mauricia. KSČm se na burzu bude dívat z povzdálí. Pak uslyšíme i nový hit Hnutí Ano - Na Kmoníčka - si vyskočím - a nová Vláda zabjeskne se ! ... Vláda bude, i oranžové ministerstvo vnitra bude ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Já nejsem zaujatý, pane Flaško, a dal jsem Vám karmu. Martin Stropnický nikdy nebyl můj šálek čaje a potvrzuje se to.

Myslím, že na prezidenta neměl a nemá. To už bych to raději hodil panu Drahošovi.

2 0
možnosti
Foto

Mít před sebou takovéto dilema, nejdu k volbám.,

3 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,41
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.