Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na co to ministerstvo je? To už dobře viděli Nosek s Gottwaldem. A to v jejich době měla socdem dvakrát více voličů než teď. A jak ji spolknuli!!

7 1
možnosti
Foto

Ano, pro násilný politický převrat ideální.

3 0
možnosti
DB

když něco v politice nějak působí je to obvykle úplně jinak.........

5 0
možnosti
AL

Na co to ministerstvo vnitra vlastně je?

----------------------------------------------------------

Pro autora asi těžká otázka a proto pro jistotu zkopíroval část ministerských webových stránek a má půlku "svého" článku hotovou.

:-)

1 1
možnosti
VH

To je sice fakt - ale na ten seznam se v další půlce odvolává. Takže kopíroval důvodně.

Všiml jste si, že podstatné jsou úvahy ve druhé části blogu?

3 0
možnosti

Tak přece Bureš nepustí klíč od katru, to by byl blázen. On musí všechny své kauzy zarazit v průběhu vyšetřování, před soud se nesmí dostat. A přijít o vnitro to je jeho jistá cesta do tepláků. Co by koneckonců měl co mít trestně stíhaný člověk pod sebou vnitro, to by se v civilizované zemi vůbec stát nemohlo.

12 4
možnosti

A ministr vnitra může ovlivnit policejní práci? Opravdu? Tak pak se děsím co tam zelinář Chovanec zanechal. Já spíš myslím, že co uklízet mají socani. Třeba OKD. A dalo by se do večera pokračovat. Babiš rozhodně není svatoušek ale socanům nesahá ani po kotníky.

5 1
možnosti
Foto

K těmto autorovým úvahám lze dodat pouze jediné. Parafrázuji J.W.Goetha:

Šedivá je všechna teorie, ale zelený je strom života.

10 0
možnosti
VH

To jistě. Předpokládám, že jste tím chtěl říct, že tech "vepřáren" je mnohem víc,

2 0
možnosti
TB

Jojo, to už tu bylo. Třeba za Íčka ;-)....Jinak, ČSSD dostala superluxusní nabídku 5 ministerstev - tedy zjednodušeně řečeno jejich každý třetí poslanec mohl být ministrem. A bylo jim to málo...takže asi tak.....

10 4
možnosti
Foto

Já si tipoval, že AB tu nabídku 5 ministerstev dá. Ale, myslel jsem si, že po ní ČSSD skočí. Mýliti se je lidské, ale příčinu toho postoje bych znal docela rád.

7 0
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,96
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.