Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma Tomáši, mně se nejvíc líbí, jak Babiš nerozumí té obsesi Hamáčka, že tak touží po ministerstvu vnitra. Snad rozumí alespoň té svoji obsesi, proč mu ho nechce dát. :-)

1 0
možnosti

Pane Flaska. Podle mne je ministerstvo vnitra ZBYTECNE. Jeho ukoly muze prevzit ministerstvo spravedlnosti.

Vysvetleni tohoto kroku je neni velmi slozite. Jen otazka statni policie by bylo nutno usmernit v kompetenci tohoto utvaru a take upravit proceduru vedeni tohoto utvaru. Jinak statni policie MUSI byt nezavisla a jeji kontrola jen pres ministra spravedlnosti.

1 0
možnosti

J11o58s65e30f 64N26i38k55l

7. 4. 2018 18:40

...pod MV spadá přece policie,,, a to je vše...

0 0
možnosti

Takže "kdyby u lizu nebylo ani ANO, ani ČSSD".

No jo. Ale komu by jste MV rád svěřil Vy, pane Flaško? Poraďte!

Ve slušném státě pracují úředníci rezortů samostatně - bez ohledu na to, kdo je ministrem. V takové Itálii před léty bývaly i tři vlády v jednom roku, tudíž i tři ministři. A úřad musel šlapat!

2 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

1 0
možnosti

Já být autorem tohoto příspěvku, tak už kvůli celkovému přehledu, se podívám na úkoly státního zástupce. Právě státní zástupce drží dozor nad policií a nad zachováváním zákonnosti v přípravném řízení trestním. To znamená, že už od okamžiku shromažďování důkazů o trestném činu a jeho pachateli dává pokyny, jak má policie ve věci postupovat. Vyšetřovatel nemůže sám od sebe vyslýchat "nepohodlné" novináře (pro koho nepohodlné?) bez toho aby o tom státní zástupce věděl. A státní zástupce nespadá pod ministerstvo vnitra.

A odnímání případů neposlušným vyšetřovatelům (neposlušným komu)? To si děláte legraci, nebo nevíte, že odejmout případ vyšetřovateli může jen státní zástupce? A opět opakuji, státní zástupce nespadá pod ministerstvo vnitra. O tom existují přesvědčivé důkazy :-)

Všechno ostatí tady jsou jen zbytečné plky. Jestli máte důkazy o řízeném úniku informací z vyšetřovacích spisů do médií, na kterých se podílí policie, tak proč to nezveřejníte? Aha, nemáte. Jinak by se tady v tom házení špíny objevily.

8 0
možnosti
Foto

Tady musím souhlasit

0 0
možnosti

Bojím se, že většina zde diskutujících se plete, nejde o historii a staré kauzy socanů, ty už by dávno někdo vynesl ven. Jde jen a jen o to, aby se premiér Babiš zbavil nálepky "trestně stíhaná osoba"!! A pro to udělá vše, klidně třeba zruší odbor na MV a předá ho pod analytický úsek Ministerstva financí...

1 2
možnosti
Foto

Promluvit Chovancovi podřízení, tak bychom se asi hodně divili i s panem autorem, co všechno MV dokáže.

8 1
možnosti

ČSSD dobře ví co činí, nikoliv aby jak proklamují odstranili ANO od MV ale aby se dostali k pokladům,které jsou tam ukryty.....jaké...no zo ví pan Sobotka,který je tam poslal;-D;-D;-D

7 1
možnosti
Foto

A jak to víte vy, fantasto?

0 0
možnosti

Už aby se vrátila premiérka Nagyová a její věrní služebníci!Budeme mít klid na práci.

8 0
možnosti

to půjdou zase luxusní kabelky na odbyt....;-D;-D;-D;-D;-D

5 0
možnosti

...pro utora..přijatelnější otázka je " co na tom ministerstvu vnitra je vlastně ukryto" že má o to ČSSD takový zájem...a těch odpovědí je dle všeho více....

8 0
možnosti
Foto

Asi ano. Měli ho v péči.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,30
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.