Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J26a67n 16R47á62ž

13. 4. 2018 18:39

Jen malá oprava: Vyjednávači z ANO nabídli ČSSD ne čtyři, ale pět ministerstev. Byla to ministerstva spravedlnosti, sociálních věcí, zahraničí, zemědělství a kultury. Zaseklo se to, že chlapci ČSSD chtěli ministerstvo vnitra pro Hamáčka a v rozporu s logikou kontroly nad vyšetřováním kauzy Čapího hnízda, nechtěli spravedlnost.

Jsem zvědav s jakou nabídkou do jednání půjde ANO nyní.

Ať to dopadne jakkoliv,bude to pro občany vždy špatná varianta.

0 0
možnosti
Foto

Pravdou je , že za vlády nevlády v demisi je "srandy kopa". Miliardář žádá o podporu komunisty , které vede vlastně jeho exkolega z StB , úporně se k moci derou podivíni z SPD , které pro změnu kočíruje politický podnikatel zajímavého etnického původu , který hájí ideu Čechy Čechům.

Mno , a t hradního Olympu na vše dohlíží moudrý ;-D stařec , obklopen družinou snad ještě moudřejších poradců.

Kdyby se nejednalo o moji zemi , snad bych se tomu i zasmál.Rv

5 1
možnosti
Foto

Pan Václav Klaus ml se nám tak nějak potaťuje. Pan Václav Klaus st. je takový všeználek, který by měl udělat svůj největší státnický čin a odebrat se do hlubokého mlčení. Ještě všichni máme v paměti jeho dovádění.

Tomáši, karma.

11 5
možnosti
Foto

Pozitivní dovádění, že? Ale s tím perem to přepískl, když mu patřilo. To je fakt.

2 3
možnosti
PK

Klaus ml. má na rozdíl od členů ODS vždy co říci, problematika směnáren mi není blízká a tak se nemohu vyjádřit, ale co se týče například školství, vždy to má hlavu a patu.

11 3
možnosti
Foto

Takových, co se neustále k něčemu vyjadřují, tu je, např. nejlépe si vede pan JH. A co se týče školství, tak tam, kde junior působil, si oddechli, když odešel. Nakonec jeho otec je perličkami, které se staly přímo národní pokladnicí, proslulý. A junior si již také připisuje první body.

Co se týče ostatních členů ODS, tak oni už přišli na to, že mlčeti je zlato.

10 7
možnosti
Foto

Přemíláte stokrát semleté...

2 1
možnosti
Foto

Copak, on už VK jr takhle zaperlil? ;-D

2 2
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,17
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.