Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Popsal jste to přesně a trefně i když putinovci budou tvrdit,že koule nedoletěly.R^

5 0
možnosti
ZJ

USA a další západní státy se pěkně odkopali, jde jim jen o peníze a moc! Stydím se za Evropu a náš stát! J sme jen poskok západních zemí!

7 6
možnosti
Foto

I periskopem se lze dívat v rozsahu 360 stupńů. Koukat jen jedním směrem, atˇ už kterýmkoli, může být dosti zavádějící;-)

5 0
možnosti

I78v47o 71Ž58á20č16e88k

14. 4. 2018 12:44

Jedna věc mi vrtá hlavou. Trumpa přece do Bílého domu dosadil Putin pomocí ruských hackerů. Mockrát jsem si tady o tom přečetl. Čím to je, že se ti dva tak rozkamarádili?

13 0
možnosti
OJ

Kdo plyn použil, která ze zůčastněných skupin působících v Sýrii, je pro vás evidentně irelevantní.

11 0
možnosti
Foto

Ale zatím zverboval posily, viz níže. Ale není Vám ho trochu líto? Nedávno se nachladil při koupání v ledové vodě, teď zase tohle...

Karma R^

10 4
možnosti
MM

Je to útok na Putina, protože Putin je Rusko, ale takhle to bylo v Rusku od cara až po generálního tajemníka chápáno vždy.

8 0
možnosti
Foto

A to je chyba, pane Mudro?

4 2
možnosti
Foto

Ale nejen, vzpamatuje, možná mu i vyhovuje.. Cena ropy roste, Asad ho bude ještě víc potřebovat a ruská špionáž získala v té akci cenné informace.. Západu to vůbec v ničem nepomůže, spíš naopak, kor když se provalí, jak to s tím chlorem opravdu bylo..

3 0
možnosti
Foto

Tak, ono se to ví už teď. Navíc, chlór je sice chemikálie, ale nikoli bojový plyn.

5 2
možnosti
RP

Když čtu tady ty myslitele, tak si vzpomenu na r.1970 kdy mne nevzali do pionýra. Tehdy byli ti špatní ti z wolkstrýtu a Rusi byli nastěhovaní snad všude.;-D

Čas oponou trhnul a je to tu zpět, jen v jiném gardu. Nikdy by mne nenapadlo, že tyhle ptákoviny a vlezdoprdelizmus může myslet a vyjadřovat člověk dobrovolně.;-D;-D;-D

9 1
možnosti
Foto

A dva roky před tím nás přepadli Amíci, že ano. ;-D

8 2
možnosti
MS

Přesně R^ Pokud jde o Zemana, tak ten útok podobný USA na syrskou základnu v roce 2017 komentoval tak, že se mělo nejprve vyšetřit, zda chemické zbraně použila skutečně syrská armáda. Tímto výrokem se mu okamžitě vzdálilo do nedohledna avízované pozvání do Bílého domu. Pokud by měl být Zeman konzistentní, měl by tento nový útok komentovat stejně, ale vůbec bych se nedivil, kdyby obrátil o 180 stupňů přesně v duchu jeho bonmotu, že "jenom blbec nemění svůj názor". :-)

3 0
možnosti
MS

eee ... podobný útok

0 0
možnosti
Foto

myslím, že tady nejde o Zermana, ale o to, co se děje a proč se lídé navzájem zabíjejí.

7 0
možnosti
Foto

Tento dotaz položte ve správné podatelně v Sýrii.

Proč se lidé zabíjejí? Zkuste též položit dotaz do podatelen dvou zemí, které v tomto vedou, tuším že Rusko (SSSR) a Čína.

A nakonec to zkuste u Šéfa (Alláh či Bůh dle Vašeho názoru), proč tomu Adamovi nainstaloval příliš silný gen agresivity. ;-(

3 3
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,54
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.