Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P65e95t27r 95B14u67r11i41a66n

27. 5. 2018 19:58

Souhlas, karma.

Zapomněl jste na dispečera Carlose :-)

5 0
možnosti
Foto

Ilich Ramírez Sanchez, zvaný Carlos, kroutí 3. doživotní trest.

0 1
možnosti
Foto

J65a63k21u81b 21R25o47t14h

27. 5. 2018 16:39

I kdyby před tv kamery předstoupil ruský operátor BUKu a jasně řekl - Ano, byl jsem to já, na Ukrajinu jsem se i se zbraní dostal rozkazem velení a GRU a sestřel byl politováníhodný omyl, páč jsme se domnívali, že sundáme ukrajinský vojenský letoun, takže i kdyby se to stalo, hermánkové a řezníci budou dál psát konspirační kraviny. :-/

21 0
možnosti
Foto

Ale vůbec ne, ale já bych se přiznal okamžitě. Colateral demage. takže předpokládám, že by Rusové udělali totéž. Neexistoval důvod, aby kterákoliv z obviněných stran cokoliv zapírala.

2 4
možnosti
Foto

Pokud se stane nějaký Zločin tak každý vyšetřovatel na světě si klade otázku cui Bono po českém jazyku v či prospěch se ten Zločin stal.

4 0
možnosti
VV

Dobra otazka.

Kdyz vas na ulici napadne ozralej, tak v či prospěch se ten Zločin stal.

10 0
možnosti
JK

J13i92r57k16a 18K85o18r50n

27. 5. 2018 16:15

Dokud bude okupovat Kreml ten malej Kágébáckej zmetek a jeho prolhaná věrchuška, pravdy ani omluvy se nedočkáme....Rv

8 2
možnosti
JM

J39a76n 30M41o87l39n83á89r

27. 5. 2018 16:10

Pamatuji si, že když sestřelili ukrajinské letadlo či vrtulník (vojenské), tak se vždy chlubila ruská strana na videu. Ukrajinci nemohli sestřelovat separatistům žádné letadlo, protože nedisponují letectvem. Čáry-máry fuk, teď za sestřelení můžou ukrajinci, amíci, izrael,..marťani...blablabla. Najednou se na kremelských server vyrojilo tolik zaručených zpráv a důkazů a přitom každá jiná verze. Snažili se o dezinformaci a zamotat tak hlavu lidem, ale to se nepovedlo. Rozumný hned věděl odkud vítr vane, jen rusofil si to nedokáže přiznat.

16 0
možnosti
Foto

Právě že UA v oblasti bojů bojeschopné letectvo, takže proruští separatisté měli motiv použít jako zbraň Buky.

3 4
možnosti
JV

Je fascinující sledovat zdejší ruské knechty. Ve zkratce... na vině jsou všichni ostatní, jen ne Rusko.

To, že má sestřel toho letadla na svědomí jen a pouze ruský dobytek bylo jasné už od začátku, ta zpráva to jen potvruje. Vám karma, Tomáši.

14 0
možnosti
Foto

no dobře, ale pak by na ujíždějícím automobilu neměla chybět jedna raketa, ale dvě, když předtím zasáhla raketa z Buku ukrajinský Antonov.

1 2
možnosti
Foto

Jestli byse nemělo říkat něco aktuelního. Aktuelnínho, jak to myslíte? Myslíte, žeby tady měly satirické šlehy zavládnout? No právě, dva intelktuální klauni by měli si pohazovati neviditelným míčkem abstraktních představ, jak bejvá v dějinách. Rozumím, rozumím. Břitká jejich satira by dopadala hlava nehlava. To by bylo báječný, kdyby to šlo. To by bylo těžký, protože one se dá opravdu obtížně mluvit. Jak bych to řek. Vono totiž s edá, totiž, voni ty ...R^ P.S.: tento text skutečně není z žádných webů, a kdo neví a hledá, ten najdee. Tedy snad;-D

0 7
možnosti
Foto

? :-P bouřka volit Čenda;-) porozumění Pendolino ! capito

9 0
možnosti
MB

Co se tady pořád řeší. Kdyby se Rusko neagažovalo do Ukrajiny, 300 civilních osob - by bylo stále živých. I věřím , že letadlo bylo zasaženo omylem. Pak je k tomu mezinárodní vyšetřující komise. Od Ruska se očekává spolupráce, aby smylo své podezření. Ono dělá pořád to stejné, mlží. Nizozemsko a Australie nabyly pocitu, že viníkem je. S důkazy, chtějí vyvolat mezinárodní soud. Sledujme další kličky Kremlu, vyčkejme ortelu. Pak se stejně nic nezmění, ti mrtví neobživmnou a Rusko si vyhlédne další oběť. (Dalších 300 mrtvých, mají v Sýrii - jejich žoldáci). Dělají to tak pořád - jejich doktrina, jak je možno to obhajovat - Nechápu ! ... :-)

9 2
možnosti
Foto

Kyby se do obč. války, vyvolané ukr. oligarchy v bitvě o jejich koryta nemontoval kde kdo, mohlo by být mnohé jinak. Jenže:-/

2 9
možnosti
Foto

To je nádhera jak stálá parta ruských a proruských noků dokáže v jednom šiku a se lží plnou vzájemného porozumění vyvracet své vlastní lži a lhát o jimi vyvrácených faktech.

I kdyby jidášský groš byl zlatý, tak je to za tahle tragikomická vystoupení málo. Pro mne to daleko překročilo hranici lidské důstojnosti.

13 3
možnosti
Foto

Závěr mezinárodní vyšetřovací komise vyplývá z toho, že pouze hledala důkazy pro to, že za vším jsou Rusové. Tedy sledovala pouze jednu vyšetřovací verzi a následkem toho uvěřila i těm důkazům, které byly předtím připraveny, nebo ex post narafičeny někým, a to i v dobré víře napomoci tomuto směru uvažování.

7 10
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,60
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.