Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Jen pro úplnost.

----------------------

Vážený autor má pravděpodobně na mysli pana JUDr., PhDr., Zdeňka Ondráčka, Ph.D.

.

:-)

1 6
možnosti
SS

Tituly ma z Plzne a z udoli dutych lebek ...

12 2
možnosti
Foto

Není to nic jiného než strašení cizinci (jinak řečeno podněcování xenofobních nálad). Jakákoliv, dopletená záminka a lež se hodí. Bohužel, tento primitivizmus na "některé" voliče zabírá. Oni totiž takové zprávy přímo dychtivě čekají a věří jim, i kdyby se stokrát prokázalo, že šlo o lež.

10 0
možnosti
AL

Komunista Ondráček měl zase jasno

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Možná je to tím, že je vzdělaný, zkušený, odborník na svém místě, kupodivu na politika i poměrně čestný, nepokořil se a do věci je zasvěcen.

Je logické, že ti, co mají informace pouze z médií a ví jenom to, co se jim předloží, že si mohou dovolit "zasvěcené" komentáře plné "faktů".

Mám rád demokracii.

:-)

2 8
možnosti
AR

Nechejme se překvapit s čím jiným vyrukuje8-o

1 0
možnosti
LB

Dovolím si malou odbočku od tématu, ale ona to až taková odbočka bohužel není.

Právě dočítám knihu nazvanou "Jeden německý život", což je životní příběh sekretářky Josepha Goebbelse Brunhildy Pomselové.

Její pozdní výpověď, k níž se odhodlala 70 let po skončení 2. světové války, je děsivá a zároveň fascinující. Z jejích vzpomínek běhá mráz po těle, těch paralel mezi vznikem a nástupem nacismu a komunismu je víc, než by se na první pohled zdálo.

Kniha je i varovným mementem, protože vzpomínání Pomselové přímo nabízí paralely mezi třicátými léty 20. století a současností. Dnes stejně jako před osmdesáti lety jsou na vzestupu populisté, volební boj je vedený pomocí lží a rasistických hesel, a to za letargie, lhostejnosti a nezájmu o politiku nemalé části společnosti.

18 0
možnosti
VV

Skoda, ze Hana Novakova nenapsala podobnou knihu. Sice Vasil Bilak byl o nejky stupinek nize nez san Führer, ale bylo by zajimave srovnavat.

2 0
možnosti
PD

P24e26t42r 32D82u27s

6. 6. 2018 20:26

"Ten Ondráček je náš Dunajský dar"-řekl by tajemník KSČ L.Brumek.;-D

8 0
možnosti
Foto

Brumek...díky za připomínku. Soudruh Brumek byl duší ostravských bolševiků a dominoval svou inteligencí a slovní expresí.

5 0
možnosti
JL

Mlátička? Ten kluk je ducha mdlého. Po tátovi.R^

8 0
možnosti
SS

Co byste cekal od organu SNB ... :-P

9 0
možnosti
VV

Ano, byl a je to organ.

5 0
možnosti
Foto

Prosím diskutující - nechte agenta. To je takový chudák, co skoro nic nečte, nepřečte, nebo nedočte, ale hned se k tomu musí vyjádřit. A jenom tak plevelí a tapetuje diskuse, případně trollí. Na takové ubožáky je nejlepší prostě nereagovat. Děkuji.

17 0
možnosti
VV

Proc? Pripomina mi Jardu Stercla. Ovsem toho humor byl inteligentnejsi.

8 0
možnosti
Foto

Z vyjádření pana Ondráčka je jasné, že při nácviku zásahu na Národní třídě neměl helmu.

15 0
možnosti
Foto

Nácvik na Národní třídě?

1 1
možnosti

Jde o komunistu, tudíž se má tak nějak samo sebou, že takový jedinec moc rozumu nepobral a lže, krade a případně i vraždí.

13 0
možnosti
Foto

To je nádherná logika.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,89
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.