Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

On psal v druhé části "kabab". Překlep to být nemůže.

0 0
možnosti

Oba dva jsme proti komunistům. Co kdo z nás dvou proti nim udělal? V 71. jsem odmítl maturitu z ruštiny, ale to už vůbec není podstatné, tenkrát bylo nebezpečím Sovětské Rusko, dnes naši demokracii a svobodu ohrožují úplně jiní. V 68., mimo naši pozornost, nastala doba komunistických protestů proti kapitalismu na západě Evropy. Tam se zrodili dnešní vůdcové EU, kteří ji chtějí dovést do stavu bývalého Sovětského svazu. Jinak zdravím a přeji pohodový den.

3 0
možnosti
Foto

Naši demokracii a svobodu si ohrožujeme hlavně my sami.

To co jsme měli tenkrát, to mělo do demokracie a svobody hodně daleko. Je to dost podstatný rozdíl, tenkrát a teď.

4 0
možnosti

"Ukazuje se, že SPD a KSČ(M) jsou spojité nádoby. Spojuje je hodně věcí, strašení muslimy.společný odpor vůči NATO a EU. A našlo by se dost jiných věcí."

Některé názory mají hodně podobné, přesto jeden velký rozdíl mezi nimi přece jenom je. Byť k ní můžeme mít tisíc výhrad tak zatímco KSČM je v podstatě klasická levicová strana, tak SPD je pouze uměle vytvořená partaj několika výkuků kteří si na těch "hodně" věcech pouze založili svůj byznys. A ten bude fungovat opět pouze do dalšího "puče", čili do doby než se rozpadnou a pro další naivní voliče založí zase jiný projekt.

3 1
možnosti

Karma. Jen doplním, že ohánět se tvrzením, že mlácení lidí za komunistů bylo dle zákona a že on jen plnil rozkazy je hrubá lež. Z videozáznamů je jasně vidět, že způsob, který zásahové jednotky používaly byl protizákonný i na tehdejší trestní řád. Např. kopání do břicha, vláčení za vlasy po zemi, či kolektivní mlácení ležícího. Prakticky nikdo ze zmlácených se jim nijak nebránil, nekladl aktivní odpor. Takže jediné,co bylo na činnosti těchto komunistických gaunerů legální a podle rozkazů byl příjezd na místo a výzvy k demonstrantům. A ať nám tenhle rudý primitiv netvrdí, že on se toho sám nezúčastnil, protože když už tam byl, a to nepopírá, měl jako policista oznamovací povinnost těchto zločinů.

10 0
možnosti
Foto

Kdejaký "vychcánek" dnes nahání body na "boji proti muslimum" a ti kdo nejsou ochotni nebo nemohou více přemýšlet jim to s chutí "žerou".Jinak výborný kebab jsem nedávno jedl v Hranicích na náměstí a jaká hruza,koupil jsem ho od nějakého Turka a mám dokonce podezření,že to byl muslim....Nezradil jsem vlast?:-)

6 0
možnosti

Jestliže někdo jako Ondráček nerozezná scénu z natáčení válečného filmu od reality, pak vůbec není chytrý. :-)

8 0
možnosti

Všem diskutujícím, považujete Ondráčka za blba jen proto, že se hlásí ke komunistům a nevadí Vám bývalí komunisté v řadách ODS,Socialistů a ANO....;-D;-D;-D

4 4
možnosti

Za sebe mohu říci, že ho nepovažuji za blba proto, že se hlásí ke komunistům, nýbrž proto, že na mě jako blb působí.

15 1
možnosti

Zasloužená karma. R^:-)

5 0
možnosti

Manžel při této zprávě vyprávěl, jak měli na vojně lampasáka, který je varoval před požíváním klobás, protože mohou "býti jedovaté a dostali by přiboudlíny". Ten trumbera měl na mysli tehdy botulismus, tedy klobásový jed, jen se mu to v té lampasácké hlavě pomotalo a vznikl "přiboudlín". Podobně chytrý je zjevně i policajt Ondráček.

10 0
možnosti
Foto

To je pravda. Jenom hlupák by se hmoždil s tolika různými tituly, že?

A klobásový jed, to je přece taková přiboudlina v pevném skupenství.

1 1
možnosti
Foto

Klasické šíření poplašné zprávy, to je snad trestný čin, ne? Karma, Tomáši

8 0
možnosti
Foto

Pravda nemůže být poplašnou zprávou.

2 8
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,74
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.