Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P42e54t71r 60H18a88h37n

29. 6. 2018 10:36

V čele státu by měli být i nejlepší. Když to přirovnám ke hře v Dámu - pak hrajeme žravou.

Citace ohledně opsané diplomové práce zánovní ministryně spravedlnosti Malé:

"K té lapálii s tou opsanou písemnou prací.Student Vrána z našeho gymnázia, když psal maturitní práci z ruštiny, opsal z časopisu članek, jehož titulek se nápadně podobal zadanému tématu. Neprospěl, protože celá práce byla bulharsky."

(David Černý, TVČK) :-)

A jak jinak - karma.

1 0
možnosti

R^

máte ve všem pravdu, ale upřímně, mi je úplně ukradeno že někdo postavil Čapí hnízdo z nějakých dotací, stejně tak je mi jedno, jestli někdo obšlahl nějaký odstavec diplomky,,, kolik politiků v minulosti udělalo práva na Plzeňské univerzitě? A pamatuji jednoho ministra dopravy z Topolánkovy vlády, který řekl, že jediný vztah který ke svému resortu získal, byl v dětství, kdy si hrál s vláčky.

Řekl bych,že důležité je,aby stát neřídila premiérova milenka, aby na se nenakupovaly transportéry a vrtulníky, přes Dalíky, aby se nenakupovaly padáky od firem - s.r.o., které byly založeny v den vyhlášení výběrového řízení.

A hlavně, aby hospodářství rostlo, zvyšovaly se mzdy a každý měl práci.... A tohle už nelze přičítat předchozím vládám.

0 2
možnosti

Máte pravdu. Jedinou skvrnou na tom všem je to, že tomu šéfuje člověk, který nakoupil HW a SW na EET bez výběrového řízení, protože on to vede jako firmu, který si účelově vydal korunové dluhopisy, aby se vyhnul placení daní, který likviduje konkurenci - majitele firem, protože je chce získat, který likviduje konkurenci zneužitím pravomoci, když na ně nechá neoprávněně zakleknout úředníky MF, v jehož firmách jsou pochybné podmínky a bídné mzdy. Neočekávám od takového člověka garanci, že ty myslí vážně. Jediné, čemu věřím je, že to dělá všechno jen a pouze ve svůj prospěch :-)

7 0
možnosti

Já myslím, že se pan Babiš přeřekl a chtěl říct vláda podvodníků.

0 0
možnosti

Tak, já osobně si myslím, že ne náhodou se ona budova nazývá Strakovou akademií. Už po léta je plná "strak". No a nyní k tématu článku - dnes ve Strakovce usedají ty nejvrchnější "straky" které si svůj "bussines" postavili na iluzi, že vlastně kradou ti druzí.

Ale to vše je pochopitelné, do politiky chodí lidé proto, aby se dostali ke korytům, no, možná mají někteří z počátku ušlechtilejší pohnutky, a čím výš, tím hlubší koryto. Je iluzorní si myslet, že tam chodí proto, aby pomáhali lidem ;-D

A jelikož to těm lidem, voličům, je celkem fuk, závidí, nenívidí a hltají veškerou propagandu, aniž by byli ochotni sami přemýšlet, dostali k moci ty nejhorší - ty největší straky. A nejsem si jist, že je nějaká šance, že jim to dojde.

Tedy 100% souhlas a karma :-)

3 1
možnosti

J69o83s67e31f 67K40l94a95t

28. 6. 2018 22:07

Tak je to vláda těch nejlepších odborníků.

0 1
možnosti
Foto

Dalsi zpráva, Tomáši

Ministryně Malá při psaní diplomové práce opisovala, ukázala analýza

28. června 2018 17:37

Analýza ukázala, že ministryně spravedlnosti Taťána Malá opisovala při tvorbě své diplomové práce. Z výsledků zkoumání vyplývá, že ze dvou jiných diplomových prací čerpala pět procent textu bez toho, aby je citovala.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/vlada-ministryne-spravedlnosti-tatana-mala-studium-panevropska-vysoka-skola-1h2-/domaci.aspx?c=A180628_164638_domaci_bja

3 0
možnosti

A co byste čekala od školy "diplom snadno a rychle", která měla problém i s akreditací ? ;-)

2 0
možnosti

Karma R^

Jinak já absolutně nedokážu pochopit tu prodejnost komunistů , kdy za pár křesel ve státních firmách jsou schopni se spolčit s ďáblem.

V každé firmě , kterou Babiš spolkl se obrovským způsobem zhoršily pracovní podmínky zaměstnanců. Z dobře , dříve pracujících ,zaplacených Čechů jsou dnes typickými zaměstnanci Agrofertu rumunští a bulharští agenturní zaměstnanci. Za toto by měli komunisti Babiše na krev nenávidět. Kdyby se ovšem drželi své ideologie.

7 0
možnosti

Komunisté už dlouhou dobu vlastně nic nedělají a vezou se jenom na vlně jejich věrných voličů. Nyní po dlouhé době dostali šanci do něčeho nluvit, mít vliv. Pak není divu, že odhodily některé své priority a chopí se možnosti být u koryt alespoň ve druhé řadě. Ale zrovna tak, jako diktátor Babiš v minulém období zlomil vaz ČSSD (která jde nyní na další popravu) zrovna tak neblaze spolupráce s babišem poznamená i je. A dobře jim tak.

1 0
možnosti

Ale je tam. A 'sedma rotu za uplnku' inspiracne navazala na vyti arktickych vlku.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS