Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jedna dobrá zpráva tu přece jenom je a tj. že Malá konečně rezignuje. A asi se tu shodneme všichni že toto byl nejslabší článek celé této eskadry.

1 0
možnosti
Foto

Média i opoziční strany vymýšlejí název pro potenciální vládu. Vláda odborníků , probruselská , komunistická , pravolevá......

Já bych navrhl : teflonová !!! Co "sklouzne" po jejich členech : podvody u dotací , účast v Pohotovostním pluku ..... a nyní p. Malá - to je /zatím/ vrchol.

4 1
možnosti

Je to vláda odborníků,

co se jim však nedá upřít -

že mají slušný tah na peníze daňových poplatníků.;-D

4 0
možnosti
Foto

když jsem byl malý, často jsem v takovýchto situacích zabořil hlavičku do polštáře a kopal nožičkama

1 0
možnosti

Kdyby Vám to nezůstalo do dospělosti, dalo by se to pochopit.

4 0
možnosti
Foto

Pokaždé, když výjimečně zavítám na idnes blog, mám pocit, jako při návštěvě obchodu s nápisem "V likvidaci" na auslage. Prázdno myšlenek, pusto nápadů.

2 2
možnosti

Zase o důvod víc zůstat na Novinkách mezi svými rudými bratry na stejné intelektuální a myšlenkové úrovni.

;-D

4 0
možnosti

Napsal jste to hezky, pane Flaško, jen mi tam chybí alternativa. Myslím, že mi jí neprozradíte, což je typický pro všechny, co vědí jak NE. Že pánové Gazdík, Fiala, Pospíšil, Farský, Bělobrádek, možná i pan Kalousek tou jinou možností nejsou, se ale možná shodneme.

4 3
možnosti
Foto

Tou možnosti by byli, kdyby ANO netrvalo na Babisovi. Takto kvůli jednomu egu máme tuto sestavu.

5 0
možnosti

Smyslem politiky je vybudit naděje. Že to bude lepší - pak k tomu program a neotřelé lidi. S odstupem dojde k hodnocení - a přichází garnitura další. K úspěchu musí fungovat ekonomika, jako základ. Přesně, na tom shořeli komunisté. A. Babiš program nemá - nemá ani důvěryhodné lidi. Má ale štěstí, je konjuktura. Koná přesně jako komunisté - okrajuje svobody - posiluje, vyměňuje a opanuje. Vyšetřovaného premiéra, agentra Bureše a lživého oiligarchu = To jsme tady skutečně ještě neměli ! Kdo se poradoval z pádu směšných Komunistů - činil předčasně. Očítám paměti L. Štrougala - jako odpůrce korektně sděluji, že jeho generaci, ještě o cosi šlo. Babišovi taky, nejít do basy a zajistit si další dotační proud financí. viz PDF Paměti a úvahy :-) https://www.google.com/search?q=pam%C4%9Bti+l+%C5%A1trougala&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab

4 0
možnosti
Foto

ty dotace by měl i jako nepolitik, jen by "demobloku" u moci musel za každou miliardu "vysolit" 120 milionů. No a tyhle "náklady" prokazatelně šetří. 1,5 mld je v sumě dotací každoročně vyplácených na všemožné programy zanedbatelná suma. Nezanedbatelné ovšem je, že během let vlády s ANO zmizely aféry, kterými bohatly vládnoucí partaje a nemálo bylo i na zainteresované politiky. To je důvod, proč s ním nechce ODS, KDU, TOP..... do vlády, protože "zadarmo" ani kuře nehrabe.

1 3
možnosti

Ano, hluboko, přehluboko jsme klesli s premiérem Babišem a prezidentem Zemanem. Každý jejich volič by měl být viditelně označen.

6 1
možnosti
Foto

A co navrhujete? Žlutá hvězda už tu byla, tak co červený terčík s pismen ZBK?

Jako Zeman Babiš Katastrofa?

1 0
možnosti
Foto

Vaši fantazii, pane Flaško, Vám nesmírně závidím.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS