Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Některé práce vyjdou nastejno pro polovinu dálnice jako pro celou, např. most přes dálnici.

0 0
možnosti
Foto

Kdysi, jako kluci jsme měli takovou hádanku:

1. Dva muži postaví srub za 14 dní.

2. Za kolik dní postaví 14 mužů srub?

1 0
možnosti
MS

Bylo v té hádance jaké bylo těch 14 mužů národnosti.

0 0
možnosti
Foto

https://budejovice.idnes.cz/dalnice-d3-sevetin-borek-stavba-dzk-/budejovice-zpravy.aspx?c=A170315_105400_budejovice-zpravy_jkr

Stavba dálnice bude trvat dle této zprávy 3 roky, takže standard. Tím, že postavíte dva pruhy, kde přesunete obousměrný provoz z původní silnice, dálnici ještě nevytvoříte. A při tom poklepání na základní kámen bylo už vykáceno a archeologicky prozkoumáno a nějaký bagr to už rovnal.

0 0
možnosti
DH

Pane Flaško, vždyť pořád slyšíme jak všude chybějí lidi, tak se nedivte.

...ale mám pro vás návrh. Což to takhle místo psaní kritik přiložit ruku k dílu a nastoupit tam sám. A třeba vidíme jak to s takovým úderníkem bude raz, dva hotovo.

0 0
možnosti
DH

Doplnění v poslední větě, kde mi vypadlo jedno písmenko a správně místo "vidíme" mělo být : "uvidíme".

0 0
možnosti
MS

Velice jednoduchá odpověď. Protože druhá polovina lidí a techniky se přesouvá zase na jiné rozkopané úseky, kde pracuje jeden a ostatní jsou v hloučku. Proto, když projíždíte krajem, tak na máte všude semafor, nebo objížďku. Vypadá to tu jak po bombardování a úseky jsou rozkopané označené značkou práce na silnici, na které se nepracuje. Tady by měl být systém, že dokud firma nedokončí zahájenou práci a nemá dostatek lidí na novou práci, tak má mít zákaz rozkopávat nové úseky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.