Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RT

Souhlas s článkem, byla to trapná slova politiků. Náš národ se má semknout v pietní úctě za padlé a ne aby některé politické strany se snažily z tragédie vytřískávat politické body.

9 0
možnosti
AL

Omyl, lež, chyba nebo pouze další pokus o manipulaci?

--------------------------------------------------------------------------

Z článku: "Ti čeští vojáci do Afghánistánu nebyli nahnáni rozkazem, ...... "

.

Tak teda čím? ??? Možná, že to je dnes (pochybuji) jinak, ale na vojně vždy platilo, že velitel vydal rozkaz a voják zasalutoval a šel rozkaz splnit.

3 6
možnosti
Foto

Jsem rád, že diskutér jako Vy, pitvá můj blog do slovíček. Vždy mě potěší když u podobných lidí tnu do živého a mám z toho radost. Je vidět, že vám ležím v žaludku. Děkuji!!! A k té otázce - na zahraniční mise se hlásí dobrovolníci. Nikdo tam nemůže být odvelen.

Ale pitvejte můj blog dál, třeba Vám z něj i něco zůstane v hlavě. A to by bylo dobře ;-).

12 1
možnosti
PK

Politici jsou zde, aby pronášeli různé (i nesmyslné ) deklarace. Mají právo jako každý jiný na svůj názor a na každém i pro mě těžko stravitelném, něco pozitivního/relevantního může být. Zdá se mi, že tento blogař stupňuje svou stálou nenávist k těmto dvěma stranám s využitím lidské smrti. Tři vojáci dělali svůj job, znali riziko a akceptovali ho, přivítal bych spíše info jak nejlépe odškodnit pozustalé, čest jejich památce.

12 1
možnosti
AL

Tak to je už opravdu velké umění autora Flašky.

----------------------------------------------------------------

Naroubovat ke smrti těchto tří mladých kluků tyto slova.

Cituji z článku: A jen tak mimochodem. Hitlerovský nacionalismus a stalinistický komunismus (který dnešní Rusové včetně nejvyšších představitelů velice obdivují)

.

9 6
možnosti

Copak se ti na tom nezdá Arnolde Amicusi?

1 5
možnosti
AL

Z článku:

-------------

Ti čeští vojáci do Afghánistánu nebyli nahnáni rozkazem, ale šli tam dobrovolně. Věděli určitě proč tam jdou a jaká to obnáší rizika. A jsem na ně hrdý .....

--------------

Škoda, že jim tato levná fráze už nemůže pomoci.

Stejně jako "Věděli určitě proč tam jdou a jaká to obnáší rizika." ||| Nevěděli - kdyby se dozvěděli pravdu, proč a k vůli čemu tam doopravdy šli, a že zemřou, tak by raději zůstali doma u svých dnes nevýslovně zarmoucených rodin.

2 7
možnosti

odporný Amicus....

7 3
možnosti
JP

J17a50n 28P65a37v88l66i12š

6. 8. 2018 18:01

Bože,až kam jsme schopni zajít.Proč se musí do diskuse míchat politika.V této těžké situaci by se měla projevit soustrast manželkám,dětem,rodičům i dalším příbuzným usmrcených našich vojáků, a ne řešit ,kdo a jak to využil k svému politickému zviditelnění.Štve mě,že i na takové tragické události dokáže někdo politicky parazitovat.Soustrast projevil p.Zeman,Filip,Okamura,ale i další politici.Že jsou strany ,které nesouhlasí s jakoukoliv naši misí v zahraničí,tak to ještě nemusí znamenat,že tito pánové z levé strany nemohou projevit soustrast pozůstalým.Vím,když to píši,že bude spousta záporných hlasů,ale nic proti tomu nenadělám.Já jsem v životě nebyl v KSČ a dokonce ani v SSM.Byl jsem postižen komunistickým režimem,který mě nedovolil studovat,ale,když někdo zemře v zájmu vlasti tak si myslím,že projevit soustrast může kdokoliv ,ať je z prava nebo z leva.Myslím,že lidský život by měl mít přednost před politikou.

20 0
možnosti
ZD

Tradiční téma některých autorů, pana Flašku nevyjímaje, je tradiční okopávání kotníků neoblíbenců za každou cenu. Kritizují, když nevydají prohlášení i když jej vydají.

12 4
možnosti
DV

D96a91v60i95d 25V44l77k

6. 8. 2018 17:54

Karma Tomáši, dobře napsáno díkyR^R^R^

14 9
možnosti
IM

I37v92a93n 47M71i12n28á93ř

6. 8. 2018 17:50

Naprostý souhlas, pane Rozsívale. Okamurovo prohlášení konstatuje holá fakta a v žádném případě - nepostrádá logiku.

10 6
možnosti
DR

Víte pane Minář, od rána se tu plácají nesmysly o tom jakou strašnou "hrůzu" tito dva politici řekli. Dokonce někteří byli pohoršeni. Dojemné. Takže byť nemusím ani jednoho z nich, o stranách platí to samé, tak jsem se ani od jednoho z těchto křiklounů za celý den nedozvěděl co konkrétního řekli špatně. Max. se zmůžou na mínusování, to je pohodlnější ale to je tak všechno. Ještě jednou hezký večer.

6 0
možnosti
IM

I40v12a12n 22M15i19n66á98ř

6. 8. 2018 17:43

Nevím, co je na prohlášení Okamury tak odsouzeníhodného ?? Tragická smrt třech našich mladých mužů je jen důsledek - vměšování se do života afgánských klanů, kterým - téměř středověký způsob života v pologramotnosti zcela vyhovuje. Problémy s Talibanem jsou jejich věcí a oni o implantaci evropsko-americké demokracie nestojí. Stejně tak, jako naprostá většina z nás - netouží být multikulturně integrována s islámem.

14 6
možnosti
KS

Jste se těch Afghánců ptal?

0 0
možnosti

Kdykoliv si něco podobného čtu, vzpomenu si na Píseň neznámého vojína od Kryla.

Všichni vědí, že by bylo nejlepší nechat rodiny, ať se s jejich smrtí vyrovnají a držet huby. Jenže je potřeba se ukázat a nejlépe z toho vytřískat politické body. A to nemluvím jen o SPD či komouších.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,96
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.