Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J24i66r50i 37T68i89c68h78y

6. 8. 2018 16:44

S prohlasenimi neni mozno souhlasit, ale meli bychom se zamyslit, jestli posilame nase vojaky do situaci, kde mohou skutecne bojovat proti nepriteli a dosahnout kladnych vysledku nebo jsou poslani do rozvracene zeme s neschopnou vladou, plnou teroristu, kde ejich pritomnost nic neresi, naopak, jsou vydani nebezpeci, i moznost ztraty zivota, pro nic, coz si nezaslouzi.

8 1
možnosti
DR

Jen doplním, nejen do země z neschopnou vládou ale též do země plnou korupce kterou nikdo neřeší, čili o účelnosti vynaložených peněz nedejbože životů nemusíme vůbec hovořit.

9 2
možnosti
JZ

Sovětský svaz a socialistický blok vytrval podporovaly teroristy včetně radikálních islamistů v mnoha zemích. Namátkou Izrael, Angola, Mosambik, Alžírsko, Bolívie atd. Americkému prezidentu Ronaldu Reaganovi došla s těmito praktikami trpělivost a Rusům to v Afghánistánu vrátil. Toť vše.

9 6
možnosti
DR

Čas ovšem ukázal že američané v Afghánistánu dostali úplně stejný výprask jako rusové předtím.

9 3
možnosti
Foto

Okamura a Filip by měli dostat pár facek!

Jinak karmaR^

7 7
možnosti
Foto

Za to, že řekli svůj názor na nesmyslnost naší mise v Afganistánu?

4 1
možnosti
Foto

Dobře napsáno a karma.

11 7
možnosti
Foto

Karma, Tomáši, ta jejich prohlášení jsou hloupá, nikoli však nečekaná.:-)

13 4
možnosti
ZD

Možná jste jen nepochopila, nebo co je na nich hloupé? Prohlášení se Vám zdají hloupá, protože aktuální smutnou událost zasazují do širšího rámce. Tragická situace vyplynula z předcházejících souvislostí ale to je asi moc, viďte.

6 1
možnosti
DS

Souhlas. Byla jsem také pohoršena, když jsem četla obě ta prohlášení. Děkuji a karmaR^

9 2
možnosti
Foto

A čím konkrétně vás uvedená prohlášení pohoršila? Tím, že tito politici vyjádřili pochybnosti o úspěšnosti aktivit USA v Afganistánu? No to mě tedy moc nepohoršuje.

4 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma. R^:-)

10 3
možnosti
LB

Mám na válku v Afghanistánu takovou pěknou vzpomínku.

Na podzim roku 1983 jsme s manželem čekali v restauraci na drážďanském nádraží na odjezd Vindobony, kdy si k našemu stolu přisedli dva vojáci v sovětských uniformách. Když zjistili, že rusky rozumíme, pochlubili se, že jsou bratři a pro dnešek dostali z kasáren volno, protože mají svátek - výročí VŘSR.

Zmínili, kolik let už jsou v NDR a dodali, že oni jsou padavky proti třetímu bratrovi, který válčí v Afghanistánu... a s ničím se tam ten jejich geroj nepárá. Což jeden z bratrů hned názorně předvedl: Vstal a rukama naznačoval že střílí, točil se a spustil ratatatatata! V tu ránu celá restaurace zmlkla a všichni se dívali k našemu stolu. Naštěstí jsme měli už zaplaceno, tak jsme se zvedli a restauraci promptně opustili.

5 1
možnosti
Foto

Je to věc názoru. Byli sovětští vojáci, kteří přijeli v srnu 1968 hrdinové nebo nebyli ? A stejné je to s okupanty v Afghánistánu.

5 14
možnosti
PB

A je vysoce oceněný sportovec, který znásilní dítě, národním hrdinou, nebo ne?

Dost hloupá otázka, že?

4 0
možnosti
Foto

Zejména komunisté by se měli stydět a plazit se kanálama. Prvopočáteční příčinou rozvratu Afghánistánu byla agrese jejich velikého a věčného vzoru Sovětského svazu. A prakticky po celou dobu studené války to byl tábor komunizmu, kdo vycvičoval a vyzbrojoval teroristy.

13 4
možnosti
TB

akorát, že zrovna v tomhle případě to byli Američani, kdo podporovali mudžáhedíny ;-)

7 1
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,96
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.