Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

B86o14r67e41k 80T20o86m63i51s

15. 8. 2018 16:12

Chlapče, chlapče, vy v tom máte jasno jako v tunelu. Naši vojáci že stavéjí nemocnice ? Ti tak akurát ráno stavějí komín. To je neuzvěřitelná slátanina blbosti. Ovšem vy jste to dokázal.

13 9
možnosti
PT

P32e88t82r 54T84o31m10e68k

15. 8. 2018 17:19

Hermánku vaše plus jen dokazuje na které straně stojíte. Na straně komunistických vlastizrádců. Už jste si konečně našetřil abyste se do toho vysněného Ruska podíval?

6 5
možnosti
Foto

Jednoznačná karma

Na složitou a totálně překombinovanou propagandu (na jedné straně hrdost na to, že ruský lid v roce 1968 pomáhal Československu a na straně druhé zlehčování invaze a svalování viny na jiné naprosto infantilním způsobem "to ne já, to oni!", jako malý Pepíček ze druhé třídy obecní školy), platí jednoduchá zásada: "Nejlepší je říkat pravdu, protože pak si nemusíte pamatovat, co jste kdy, kde a komu nalhali"

14 0
možnosti
Foto

Nejde o vinu a nevinu, ale o určení vztahu příčina-následek.

2 4
možnosti
Foto

Tome, karma.

U mne je podíl diskusních příspěvků jistého pána na cca 18-20% všech, což někdy u bohatších diskusí katastrofální, protože vlákna se stávají nepřehledná.

On sám se nedávno přiznal, že píše moc a ne moc kvalitně. Pokud jsem mu určil jistou diagnosu (což udělá kdokoliv, kdo se medicínou neomočil ani omylem), cítí se dotčen a reaguje podrážděně.

Připadá mi to občas jsou procházka okolo skotského jezera. Nádherná příroda, klid a mír, útěšná krajina. A vše to kazí hejno těch malých komárů, kteří rotují okolo hlavy a občas štípnou.

Za článek karma a jak píše níže Marek, nehažte perel.....

18 2
možnosti
Foto

Já si dovolím jednu malinkatou poznámečku. Kdysi jsem hodně psal a málo diskutoval. A v té době, je to tak 7 let, se zde, na tomto blogu řešilo, zda autorům umožnit, aby "banovali" tedy zakázali ve své diskuzi nějakého diskutéra.

Ten návrh neprošel, byl lehce totalitní a totalitní jsou i úvahy pana doktora. Když není schopen se srovnat s diskutérem, je to s ním opravdu těžké. Argumentovat neumí, mazat nechce. Tak, co s ním?

Mimochodem. Jsou zde diskuze o 300 příspěvcích a mně se vůbec nezdá, že by byly nějak nepřehledné. Chce to prostě mít tu duševní kapacitu a v mžiku je přelétnout.

6 1
možnosti
MK

Ve zdejší diskusi se objevilo tolik nesmyslných výroků od pana Hermánka, že není v mých silách reagovat na každý zvlášť. Všechny ale vyznívají tak, že pan Hermánek hodnotí rok 1968 pohledem okupantů, což by člověk od českého občana neočekával. Můj český pohled je diametrálně odlišný a proto s panem Hermánkem nesouhlasím.

21 0
možnosti
Foto

A v jakém směru, prosím, nesouhlasíte? Já tvrdím jediné a na tom trvám. Vedení strany a státu, obzvláště pak A.Dubček se v roce 1968 chovalo zcela nezodpovědně a ten vojenský zásah vyvolalo.

Pokud si myslíte, že se mýlím, tak to prosím napište. Není to tak složité.

1 7
možnosti
MS

Tak si pokládám otázku kolik škol, silnic a nemocnic bylo v 68 vybombardováno, že je Sověti neobnovovali a šli stavět kasárna. Z tohoto pohledu srovnávat Afghánistán a ČR je absurdní.

Spíš jde o psychologický efekt vojska, které je na cizím území už 17 let. Pořád tady obhajujete správnost mise v Afghánistánu. Proč tedy nejedete do Afghánistánu a nezeptáte se Afghánců jak armádu NATO po 17 letech vnímají oni? Jak například vnímají 6. polní nemocnici, kterou využívali a českým vojákům přišel befel, že 6. polní nemocnice je určená vojákům, nikoli civilistům? Jak například vnímají, že se bojuje proti nepříteli, který býval spojencem USA a vyzbrojen byl CIA. Jak například vnímají, že jsou jejich ztráty na životech upozaděny ztrátami zahraničních vojáků? Copak Afghánci netalibanci nebrání také naše hranice před islámem? Můžou se oni pochlubit, že mají své rodiny v bezpečí? Jak například vnímají americké ovlivňování voleb v Afghánistánu, které přiznal v pamětech bývalý americký ministr obrany? Jak vnímají, když bývalý člen vlády USA kompromituje zahraniční politiku USA?

Přijde mi divné, že na porážku sovětského vojska si vystačili se zbraněmi CIA a na Taliban jim nestačí 29. zemí světa? Tak jak to teda je?

Pořád mi přijde podezřelé, že vláda severní aliance byla údajně demokraticky zvolena a přesto jeho mandát nedosáhne po 17. letech za hranice Kábulu. Copak Afghánci žijí pouze v Kábulu a ve zbytku Afghánistánu Taliban?

19 2
možnosti
Foto

V Afgánistánu si vylámal chrup kde kdo. Britové,,,sověti", JAKOŽ I ,,JINÍ". Jednou se podporovali ti, podruhé oni. A tak jsme měli hrdinné mudžahedýny, a dnes je tam z nichTaliban.;-)

3 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma.:-)R^

7 4
možnosti
Foto

Pozdrav Standovi "-" ;-).

4 0
možnosti
Foto

,,Dnes je NATO stejná verbež jako SSSR v roce 1968". ;-DDnes je NATO stále NATO, jen doba, ale i poměry, a to i v samotném NATO, je již dávno ,,poněkud jinde". A to zcela jinde, atˇ si kdo chce cokoli ,,pinde";-)

4 0
možnosti
LK

O okupační Operaci Dunaj a jejich následcích nespekuluji, ale píšete bláboly jako vždy.

...Naši vojáci v Afghánistánu pomáhají budovat nemocnice, školy, silnice a další infrastrukturu.... lež, protože na to nemají mandát (http://www.mise.army.cz/afghanistan/default.htm)

...Krom toho se ten front, což je tehdejší označení vojenského útvaru, který k nám jako první dorazil, jmenoval Ukrajinský, protože byl dislokován na Ukrajině.... lež, fronty byly zrušeny v roce 1946, operaci Dunaj prováděly jednotky Severní a Jižní skupiny vojsk.

...V roce 1968 k nám vtrhla vojska 6 států ..... zase lež, SSSR, NDR, Maďarska, Bulharska a Polska ... nějak mě vychází 5 států.:-/

11 2
možnosti
Foto

R^ Inu, každej blábol k jekémukoli tématu dobrej, hlavně že se ,,ujme";-)

7 2
možnosti
MV

Tomáši, znáte to pořekadlo o házení perel...? Napsat je to ale třeba. Karma.

11 4
možnosti
JH

J24a62n 46H51r94u58š90k94a

15. 8. 2018 12:12

to bude zas kvikotu... R^

9 2
možnosti
MV

Kvůli jen jeden zvířecí druh, jehož pojmenování se přesně hodí na ty, u kterých lze kviceni k Tomasove textu víc než předpokládat. Takže jste se trefil.

6 2
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,63
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.