Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prosím všechny diskutující aby nereagovali na velkého zastánce Ruska pana Hermánka. V momentě kdy se někdo o Rusko jen trochu otře tak pouze plevelí diskuse a odvádí pozornost jinam. Děkuji.

19 2
možnosti
Foto

Děkuji za pozornost, pane Flaško. Ale já nejsem žádným kmenovým zastáncem Ruska, nýbrž zastáncem zdravého rozumu.

Takže, kdybych nalezl podobné nesmysly v diskuzi o USA, GB, F,, D, IT, ES, NL nebo dalších, nám přátelských zemích, budu reagovat stejně.

Pohříchu, ale, zdejší autoři jsou potrefeni fixní ideou zlého Ruska a nezbývá mi tedy, protože nemám přístup na Hlavni stránku blogu, reagovat takto

Ale vidim, že to je možná účinnější, než se hmoždit se článkem.

3 7
možnosti
Foto

Zákon je zákon a jako takový musí být i vynucován. Pokud existuje zákon, zakazující demonstrace na Rudém náměstí, tak ho policie musí vymáhat.

2 3
možnosti
Foto

Což, ovšem, zdejším diskutujícím nevysvětlíte. Resp. oni to moc dobře vědí, ale nedbají.

4 2
možnosti
Foto

Souhlas , karma. Jenom - myslím si , že , že hlavním důvodem protestujících Rusů není podpora ČR ( při vší úctě a neznalosti eventuálních osobních vztahů k naší republice) , ale protest PROTI politice RF. Možná i proti carovi VVP.

To ovšem naprosto nemění nic v úctě a obdivu k jejich odvaze a angažovanosti.

11 1
možnosti
Foto

To nepochybně. Ale, k té odvaze, pane Sekle. Odvaha se měří vždy tím, jaké riziko, popř. jaká bolest (třeba při transplantaci) hrozí. A jak tedy byli oni demonstrující postiženi?

2 1
možnosti
MB

Opakovaně píšu, že nejsme vyrovnáni s minulostí, co hůře - ani snaha není. Nejde o rozvěšování komunistů po lampách, nebo jejich arestování - dokonce ani o odejmutí jejich majetku, ve prospěch jimi poškozených = Přesně, jak činili oni ,ve jménu rudého Dobra. Jde hlavně o morální apel - těch viditelných. A už jsme opět u Miloše. Stateční ze SSSR, z r. 1968 - se s ním odmítají setkat, k tomu jeho neuvěřitelně kravské výroky. SSSR tedy neexistuje - Proč tedy Rusko zatýká další, protestující generaci? Včera jsem se vrátil z výletu Kroměříže. Průvodkyně říká - "Zde je podobizna poslední arcibiskupa, v r. 1950 znárodněn a vyhnán" - IHNED mi naskakuje 1950 = můj dědek. Podobně = Každý den v 11:00 hod, bylo všech sedm Petrofů, (rodina klavíry), voděno STB před továrnu, aby si lidé třídní nepřátele dobře zapamatovali. Hradní pán k okupaci mlčí - Na Zemi živitelce náhle obživne. To jsou mé fragnenty, proč si pana Zemana nevážím - společnost svými "Mravo fekáliemi" dále pomazává - Jím podporovaný agent Bureš STB se plíží po pietních místech a diví se, že je vypískáván. Miloš Mlha se jej zastává - Pontifikát prezidenta = Další čas zmaru morální nápravy pokřivenin naší společnosti - Říkám, katastrofa!

19 1
možnosti
Foto

Karma a poděkování.

Zabývat se postoji současné hlavy státu je již zbytečné. Ten člověk už de facto není. Připadá mi trochu jako pouťový medvěd na řetízku, který je předveden na náměstí a lidé se jdou kouknout na cosi exotického. A když zabrumlá, tak tleskají.

23 2
možnosti
Foto

Musím říci, pane doktore Vodvářko, že jste tak zaslepen politickou nenávistí, že z Vás padají perly, nehodné vzdělaného muže.

4 8
možnosti
VD

Karma, a já myslel že Zeman zůstal moudře zticha. Jinak odkaz SSSR je v Rusku brán selektivně. Když na přehlídce v Kijevě, ke dni nezávislosti Ukrajinci předvedli novou vojenskou techniku, tak to ruská oficiální média komentují ve stylu, že je to jen neuměle zmodernizovaná ruská výzbroj ( přitom ale vyrobená v SSSR) , viz https://www.youtube.com/watch?v=RuJH6jW-DN0&list=PLOIJ1L3v-Pldj7Azbn5E8NeAxCdfJg-hP

Zato když jde o okupaci Československa, tak za tím stojí Ukrajinec Brežněv. :-)

9 1
možnosti
Foto

A není tomu snad tak? Ale značná část sovětské výzbroje se vyráběla na Ukrajině a Ukrajina byla také, vzhledem ke své poloze, zbrojnicí VS.

Není potom záhadou, odkus vzali povstalci na Donbasu tolik zbraní.

P.S. A důležité také je, kdo ty zbraně zkonstruoval.

3 3
možnosti
Foto

Časy se mění, jen Rusko zůstává stejné. Tomáši karma.R^

21 2
možnosti
Foto

No, to by tak scházelo, aby také tam byl pochod "Moscow Pride". To už by zmizela poslední bašta zdravého rozumu v Evropě.

4 2
možnosti
Foto

Tomáši v době, kdy se čím dál víc začíná mluvit a psát o demokratickém , to je přeneseném smyslu slova dar z nebes a pro obdivovatele podpásovka Co se týče možnosti a dopadu demonstrování, popsal si to dobře.

15 0
možnosti
Foto

demokratickém Rusku...vypadlo...editor, kdy se dá opravit i po odeslání příspěvku by se tu hodil.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.