Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na Bahamach je podvodnik Kozeny. Nemuze odtud, protoze je na nej mezinar. zatykac. Krejcir byl nejprve na Seyschelles Islands a dtud se dostal v prestrojeni ilegalne do JAR, kde pozadal o politicky asyl.

0 0
možnosti

Přesně tak. Není vůbec v našem (občanů ČR) zájmu, aby se ten gauner dostal zpátky a pokud ministr spravedlnosti o tom uvažuje, jak bylo řečeno, pak je něco špatně. To, co ho v JAR potkalo, je lidsky spravedlivé.

3 0
možnosti

Dovedu si zcela představit situaci, kdy do ČR přijde oficiální žádost o odpykání zbytku trestu v českém vězení... a také si dovedu představit, že by ihned následovala zamítavá odpověď s otázkou, proč by měl zbytek trestu v ČR odpykávat člověk se seychelským občanstvím...

2 0
možnosti
Foto

To je právě bohužel docela nejisté. Co jsem četla, tak Krejčíř naději má. A pokud svoji žádost podpoří slibem mlčenlivosti, je tu pravděpodobnost hraničící s jistotou, že bude bručet v české base.

0 0
možnosti

napsat "vzpominky" muze z jakekoliv cely

Krejcirove se domu zachtelo, otazkou ale je, kdo se jeho "zachteni" musi obavat

Vam, Tomasi, karma

1 0
možnosti
Foto

Jen aby to nebyla příprava na prezidentskou kandidaturu. ;-)

0 0
možnosti
Foto

To víte, Tomáši, doma je doma ;-);-D

Jinak ale nevěřím, že Krejčíř utekl. Bylo mu umožněno v klidu odejít. :-)

6 0
možnosti

:-)......Paní Jandová, tentokrát .......bezvýhradný souhlas! Moc toho asi věděl .

0 0
možnosti

Milé děti - hezky tady v diskusi píšete - zkuste Goggle a zjistíte že z České strany jsou vytvářeny podmínky, aby se Krejčíř dostal do ČR - pročpak asi ?

Komu prospěje návrat tohoto člověka do ČR ?

0 0
možnosti
Foto

Pokud je pravdou, jak jsem četl v tisku, že Krejčířův obhájce vyhrožuje ministrovi spravedlnosti v JAR žalobou, tak tím asi Krejčířovi příliš nepomůže.

Pokud vyhrožuje útěkem Krejčíře z vězení, tak mu přímo říká o ještě tvrdší podmínky ve vězení a jeho naprostou izolaci.

JAR se nemusí řídit příkazy ani z Bruselu, ani z Washingtonu, jako náš ÚS a ministr spravedlnosti v případě Nikulina.

2 3
možnosti
Foto

Pane Petříku netvrdil jste do teď že ti zlí Američani mohou za vše? A najednou nemají prsty v dění v JAR? A umíte napsat aspoň jeden jediný diskusní příspěvek bez své proruské propagandy?

9 1
možnosti

Vidím reálné řešení! Krejčíř dodrží slovo, prchne a pokorně se přihlásí u brány Mírova. JAR bude zostuzena a tak dle vzoru Izraele - akce Eichmann, unese středočeského hejtmana do své basy. Na základě přímluvy Kájínka, prezident ČR Krejčířovi vyhlásí milost. Ihned o něj projeví zájem Institut V,Klause jako exemplář do knihovny sbírek - Musí ovšem přesoupeřit, zájem divize Agrofertu. Co s prázdným, opětovným místem na Mírově? Šoupl bych tam J.Paroubka za halasně puštěného hitu K.Gotta - "Ze zdi na mne tupě zírá - Po trezoru temná díra" ! ... :-)

2 0
možnosti

Ten člověk toho asi dosti ví o tom jak to tady fungovalo kdysi za minulých vlád, takže pokud se mu podaří návrat třeba něco z vězení i napíše....

1 0
možnosti

Nevím právě proč mám ten dojem, že od nás je snaha ho sem dostat, právě proto, že mnoho ví, odškodnit ho nízkým trestem, aby byl zticha. Ale nevím, jak by to bylo s trestem z JAR.

1 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^ a ať si ho tam nechají.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS