Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Musim se podivat do knihovny.

Nekde tam mam knuhu Milana Ceskeho Televizni prijimaci anteny.

A ten pan v ni tvrdi je k vypocitani dvanactiprvkove YAGI anteny potrebuje dvanacticleny kolektiv inzenyru 27 let.

Kolik inzenyru by bylo potreba k zkatalogizovani vsech ruskych lzi jen za poslednich 50 let?

3 1
možnosti
Foto

Pokud je Bůh vševědoucí, tak už jsou všechny lži, nejen ty ruské, zkatalogizovány.

1 0
možnosti
Foto

Rusové lžou, i když nemusí. Přitom stačilo přiznat, že díru vyvrtali, když chtěli pověsit obraz Putina.:-)

6 1
možnosti
VV

To zni ze vsech tech zde napsanych teorii nejpravdepodobneji.

R^supper. R^

3 1
možnosti
PB

P29e28t96r 32B98u13r33i57a92n

13. 9. 2018 12:55

Souhlas, karma. Vzpomeňme jenom kauzy sestřelení malajského letadla, zelených mužíků na Krymu, či ruskou vojenskou techniku na východě Ukrajiny. Moskva vychrlila u každé z kauz 10 různých nesmyslných teorií, jak by to mohlo být. Nejpikantnější bylo, když ruské nejmodernější obrněnce Rys natočené na ukrajinském Krymu označil Šojgu za americkou provokaci ;-D;-D;-D Ruský zástupce když otevře hubu, vyletí hejno much a pak lež. Tak to vždy bylo, je a bude.

6 0
možnosti
VV

Nesmite zapomenout take na tu Unesenou nemeckou Rusku v Berline, u ktere si ve lzich prikladali i p.s. Putin s Lavrovem.

2 0
možnosti
BV

Pane Flaško,

podivejte se na zveřejněnou detailní fotografii té díry a přemýšlejte, tedy pokud jste ještě nezávislého logického myšlení schopen

https://gizmodo.com/what-the-hell-is-going-on-with-the-iss-drill-hole-story-1828997738

Ta fotografie jasně dokazuje:

Je zcela nepochybné, že jde o vyvrtanou díru. Začátek té díry je rozhozený, jako by se vrták nemohl chytnout. Vedlé té díry jsou na bílé ploše 3 další zřetelné velké stopy po sesmeknutí vrtáku.a pravděpodobně 3 další drobné od dotyku vrtákem. Je tam odřená bílá barva na zaoblené hraně odsazení - obdobnému poškození dochází od sklíčidla. Nikde nejsou žádné stopy po lepidle, ale nevíme zda nebylo nějak očistěno

Je zcela nepochybné, že jde o otvor vyvrtaný zevnitř lodi. Díra byla vyvrtána ruční vrtačkou, někým kdo moc neumí vrtat, či musel vrtat v nějaké nevhodné poloze, protože podle zachovalých stop byla ta dira vyvrtána teprve po minimálně třech neúspěšných pokusech (spíše až po šesti).

1) Je vysoce nepravděpodobné, že by na té lodi ve výrobním závodě pracoval takový neřemeslnický lempl, který by to vrtání tak zprasil. Také by bylo snadné tu díru pořádně zalepit a ty stopy zamaskovat přetřením bílou barvou atd. To jak to popisují, že to lepení vyschlo a vydrolio se, vypadá jako by to zalepil snad rozžvýkaným chlebem. Přitom je vysoce pravděpodobné, že se té fabrice najdou kvalitní lepidla a nějaký kovový materiál na ucpávku.

2) Charakter stop, spíše odpovídá situaci kdy se nějaký vynervovaný manuálně nezručný pokouší vyvrtat otvor v beztížném prostoru, kde nemá pořádnou oporu, přitahuje se jednou rukou, aby vyvinul na vrtačku potřebný tlak , kterou drží druhou rukou.

Oba uváděné případy jsou možné, ale naprosto neuvěřitelné. Jsem si jist, že odborníci už s vysokou pravděpodobností znají správnou odpověď, ale také jsem si jist, že se veřejnost pravděpodobně nedozví kdo to skutečně vyvrtal.

Všechny minusovače typu, Zieglera, žádám, aby konečně zapli své mozky a uvedli své vysvětlení zdokumentovaných stop

1 4
možnosti
Foto

Já řeknu jen to, že kdokoli zcela věří jakýmkoli oficiálním informacím, je naprostý bloud.

Jenom snílek si může myslet, že 22.11.1963 zastřelil prezidenta Kennedyho osamělý střelec L.H.Oswald a toho, bez jakékoli objednávky zase Jack Ruby, který nedlouho poté sám zemřel.

Jenom naivní člověk si může myslet, že v Iráku byly jakékoli ZHN, které by mohly ohrozit bezpečnost USA a také, že americká FBI je tak zcela neschopná chránit bezpečnost USA, že si nevšimla opakovaných výcviků arabských cizinců v pilotování tryskových dopravních letadel, tzv "jetů".

O Rusku toho moc nevím, ale autor a jeho přísedící nám dozajista sdělí, kde fšude Rusové lhali a především pak, komu prospěla kauza Skripal. Já si ale myslím, že prospěla především britským záměrům.

A co se týče té dírky v plášti ISS, tak jsem níže zahlédl názor, že to snad někdo vrtal zvenku. Kdepak. Pokud někdo vrtal tak, aby vznikla technická závada a ISS se mohla bez fakturace americké NASA bezplatně, tak určitě vrtal zevnitř.

Tedy tam, kde je normální atmosféra, aby bylo jasno.

8 0
možnosti
Foto

Oprava: ...bezplatně vrátit...

0 0
možnosti
Foto

J86a68n 48Š84i59k

13. 9. 2018 8:32

Na mě jste příliš ostrý. Kauzu Novičok beru jako virtuální hru, kde se, jak to doopravdy všechno bylo, nikdy nedozvíme. Jinak máte, podle mě, ve spoustě věcí pravdu.

4 0
možnosti
Foto

Dik za reakci. Každý máme svůj způsob vyjadřování. Budu o Vašich slovech přemýšlet.

3 0
možnosti
AL

Guardian: Pokud Moskva nasadila „Novičok“, tak kde je důkaz?

Nejviditelnější motivem atentátů v Salisbury a Amesbury je snaha očernit Putina, napsal pro The Guardian, pozorovatel a novinář Simon Jenkins. „Vypadá to, že občan Flaška je poslední žijící člověk, který ví, kdo otrávil čtyři lidi ve Wiltshire. Tvrdí, že pouze Rusové měli přístup k jedu známý jako „Novičok“ - i když britská výzkumná laboratoř „Porton Down“, která se nachází v blízkosti zlověstné scény, zjevně o něm mnohé ví. V každém případě tímto článkem pouze zopakoval znovu: nic nevím.

:-)

5 1
možnosti
Foto

Již jsem to napsal výše. Je potřeba se vždy tázat: "Cui bono?"

2 0
možnosti
Foto

Tak jsem si na mobilu prohlédl celou diskuzi a autor, pan Flaška, obdobně jako kdysi ruský revolucionář Lenin, to vyřešil prostě jednoduchou větičkou "Ano, to jsou ti k pláči".

Je to jakási variace na římského senátora Cato a jeho proslulé "Ostatně soudím že Kartágo musí být zničeno".

Ale v tomto případě úlohu Kartága převzala Ruská federace a její proklínaný prezident Putin.

Je hezké, že se člověk na blogu iDNES může ještě občas pobavit.

4 2
možnosti
Foto

Prostě někteří jsou k pláči, viďte?

2 0
možnosti
Foto

Ke zde nejvíce diskutujícímu Arnoldovi Ličkovi. Podívejte se na tuto diskusi, která je seřazena podle času:

https://helenavlachova.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A180528_664616_blogidnes&razeni=time

V 07:46 tam p. Jiří Hermánek píše (později se to snažil zamluvit nějakým humorem, ale spíše mu to v jeho známé rychlosti diskutování prostě uniklo jako slina na jazyku):

Lépe se mýlit s RF, než mít pravdu s USA.

A již naprosto bez jakýchkoliv vytáček, protože tady už není jak se vymluvit, že jsem to myslel jinak, tento příspěvek kladně ohodnotili:

Standa Novák 89364 , Miroslav Macek 51502 , Petr Král 2517 , Arnold Lička 76540

5 2
možnosti
Foto

A neměl jsem čirou náhodou pravdu?

1 0
možnosti
WW

No, nemají to rusofilové lehké, když to nesmyslné obvinění přišlo ze strany soudruhů z východu, ke kterým vzhlížejí, takže je pochopitelné, že se to snaží uhrát na spiknutí všech světových médií - samozřejmě, taková absurdita staví jejich vzor do špatného světla a nejeden rusofil si povzdechl, že raději měli držet huby nebo zůstat u šlendriánu z výroby, ale i tak budou hájit ruskou "pravdu" pod jednotným praporem do posledního muže. ;-D

8 1
možnosti
Foto

Tak ono se to nabízí. Pokud by mise na ISS skončila předčasně kvůli zdravotnímu stavu jednoho z amerických kosmonautů tak by Američané prostě museli ty náklady zaplatit.

Ovšem kdyby byla příčinou předčasného ukončení mise technická závada na stanici, pak nemusí platit nic.

A u těch kosmických letu to není vůbec žádná malá suma.

2 2
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.