Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdá se že p. Standa Novák zde dnes diskutuje velice aktivně. Jeden z diskutujících mi napsal, že se jednou nenávistí zalknu a nebude mě škoda. Kdo to oplusoval? Mimo jiné i p. Standa Novák. Nevím, jak se s jeho katolickou vírou slučuje přání smrti někomu jinému. Ale jasně to ukazuje jak bezpáteřně směřuje vždy jen tam, kam se mu to hodí. O jeho charakteru toto vypovídá víc než dost.

5 0
možnosti
Foto

Standa, Tomáši, vidí už jen Andreje. On se nedávno probral po dobrém obědě (nejspíše koblihy z Penamu nebo vodňanské kuřátko) a zaposlouchal se do filosofické úvahy pána z StB, pak se vztyčil a dal mu před televizí standing ovations (standing je nejspíše odvozeno od Standa). Vše je jasné.

3 0
možnosti
Foto

Babiš je jeden z nejhloupějších miliardářů na světě , bohužel nemá skrupule

8 2
možnosti
OU
JC

Ty woe, kde jsou??? Bartoň, Kroupa, nožiçka...?? Heřmánek 1 příspěvek... Nechápu..

1 1
možnosti
RK

Taková malá informace pro chronické antibabišovce. Myslím, že je každému jasné, že Babiš má velké slovo při řízení svého majetku. Nicméně to je většině lidí úplně ukradené, protože ví, že je to jen důsledek Lex Babiš, čili brutálně účelového zákona s jediným smyslem, tedy politického boje proti Babišovi. Škoda, že tu všichni stejně vehementně neprotestují i proti podobným zákonům, které takto křiví demokracii. Nebo si vážně myslí, že politici si můžou schvalovat zákony tímto způsobem, jak a kdy se jim zachce? Zákony by měly sloužit lidem obecně, nebo věci, nikoliv pouze pár politikům. Kdyby něco podobného udělal Babiš, to by bylo demonstrací.

10 1
možnosti
ZD

Přesně tak. Zatím jsem nečetl o jiných fungujících svěřeneckých fondech, kterých je dost. Potom se nabízí otázka, jestli to permanentní bušení do "postupů" pana Babiše není motivováno tím, že na něj nic jiného nemají a tudíž všechno co se mohlo zveřejnit je venku a tím pádem to zase tak hrozné není. A tak si demokratický blok řeže větev na které si mohl poměrně bezpečně hovět.

6 2
možnosti
DM

Celé svěřenecké fondy jsou stejně jen komedie, navíc naprosto průhledná. Vždyť i kdyby na Agrofert neměl po celou dobu své aktivní účasti v politice vliv, tak dobře ví (a s ním všichni, co nejsou úplní dementi), že ihned poté, co politiku opustí, si Agrofert zase "vezme". A tak je ve střetu zájmů úplně stejně, jako kdyby oficiálně Agrofert osobně řídil a spravoval.

13 0
možnosti
ZD

Naprosto s Vámi souhlasím. Vše se dělá, aby to jako vypadalo. Je to komedie s otázkou kdo ji vymyslel, uzákonil a proč? Celá společnost míří k ještě tužšímu systému, který se bude tvářit "jako". Zlodějova fotografie se nemůže zveřejnit, otevřeně se nebude mluvit o silně problémové menšině, budeme se demokraticky tvářit na migranty jako... Bohatého člověka před vstupem do politiky jako ochudíme. A celé diskuse jsou zapleveleny diskutéry, kteří "jako" nechápou a "jako" se diví, že je to možné a přispívají. A nechápou jak je to "jako" možné".

5 0
možnosti
DR

A kde je dnes pan Ziegler s klasickým "Zasloužená karma"? Nechápu. ;-(

5 0
možnosti
Foto

Po nás se nám stýskalo. Takový "lumen" vždy obohatí diskusi velmi podnětnými příspěvky, které jsou velice k tématu a z hloubky vystihují podstatu problému.

6 0
možnosti
LB

"Považuji za skandální, že si Evropská komise vůbec dovolila navrhnout takový rozpočet, jaký navrhla", glosoval premiér Andrej Babiš ve svém projevu k českým diplomatům skutečnost, že v chystaném rozpočtu EU pro léta 2021-2027 dostane Česko na svůj rozvoj od bohatších členských států "jenom" 460 miliard korun místo šesti set, které čerpá z dobíhajícího rozpočtu současného.

Hospodářské noviny současně upozornily, že ještě letos v únoru Babiš řekl v Bruselu novinářům, že s omezením velikosti dotací souhlasí, protože Česko za poslední roky výrazně zbohatlo, a pomoc ostatních tudíž může být menší.

Zdroj: Respekt 40/2018

10 0
možnosti
SN

:-).....Pánové a dámy! Když jsem si chtěl po obědě zdřímnout, pustil jsem si televizi při které obyčejně sladce usnu, ale.....z brněnského veletrhu. První hovořil pan Hanák president podnikatelů, pak nastoupil Babiš.....trvalo to půl hodiny, už jsem neusnul. Potlesk ve stoje, perfektně všechno probral, nemělo to chybu! Jistě to najdete v archivu.

Psi štěkají a karavana jde dál! Jak jsem již jednou psal.....já tu za pár roku určitě nebudu a Babiš,(Slovák, i Masaryk měl částečně slovenský původ), bude zvolen presidentem naší republiky! Já už se toho zřejmě nedočkám, ale...těšil bych se na ten kvikot! !!!!!!

4 4
možnosti
RC

Kecy, to slo Babisovi vzdycky. Ale jak prijde na ciny, kupodivu dela uplne jine veci, nez rika.

8 3
možnosti
Foto

No samozřejmě, že řídí, Tomáši. Ale je zajímavé, že on šel do politiky s tím, že je třeba řídit stát jako firmu. Jenomže neřekl čí firmu? Protože kdyby měl naopak řídit svoje firmy jako stát, tak by to s firmami šlo kopcem dolů. Zvláště, kdyby si do managementu vybral takové lidi, jako si vybral do vlády, kterou jste kdysi velmi trefně nazval "Hvězdnou pěchotou.":-) Karma

10 3
možnosti
SN

:-).......Vzácná paní, co říkáte na to, že konečně zadlužování naší republiky skončilo? Predikce je, že to možná skončí zero:zero....0"0? Přežijete to, nebo si pozvete Kalouska se Sobotkou? !!!!!!

3 3
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.