Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Teď už jen čekám, kdy bude ministrem obrany majitel zbrojní firmy, ministrem vnitra majitel detektivní agentury (málem to tu už bylo), ministrem dopravy majitel vlaků a ministrem životního prostředí výrobce větrných elektráren.

0 0
možnosti
Foto

To, ale, vůbec nemusíte čekat, protože to zde už bylo:

"Od 4. září 2006 do 23. ledna 2009 byl ministrem dopravy v první vládě Mirka Topolánka a druhé vládě Mirka Topolánka"

"V červenci 2008 přinesla média zprávu, že Řebíček je s Viamontem nadále propojen a že společnost dostává od jeho úřadu lukrativní zakázky. Podle České televize firma Viamont své akcionáře nezveřejňuje a majitelem může být i ministr nadále, aniž by se to dalo ověřit nebo vyvrátit."

https://www.google.cz/search?q=vl%C3%A1da+ministr+%C5%99eb%C3%AD%C4%8Dek&oq=vl%C3%A1da+ministr+%C5%99eb%C3%AD%C4%8Dek&aqs=chrome..69i57.8589j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

4 0
možnosti
DR

Tento vypečený modroptáčník bohužel nebyl jediný, ministr vnitra Bárta tuším též vedl bezpečnostní agenturu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,63
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.