Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Pokud vím, tak i přímo Ústavní soud neshledal až na některé nedostatky, na zavedení EET jako celek absolutně nic protiústavního jak se nám tu snažila tvrdit ta pravicová squadra, takže tady není vůbec o čem debatovat. Pokud by to bylo vážně tak k ničemu, tak by to sami už dávno zrušili.

8 15
možnosti
MB

Zákon ukládá - Za služby vydat účtenku - Bylo - je - a bude. Co s tím má společného EET? Pokud by za tím šel 2 krok - úleva, např, ti malí nemusí vést účetnictví - Stát jim Daně určí samotný - Pak by to nějaký význam mít mohlo. Státní věštírna - MF to odmítá a drží se Delf - Vědma Schillerová dá Babišovi nadechnout par sirných a on v tranzu vyřkne - Ha, přínos je obrovský - 1 - 10 miliard Kč! Záleží dle % preferencí, teď mu klesají (na 27.5% - Sanep), tak bych to viděl na 15 miliard korun ! (Reálný přínos nikdo nezná - Ani Věštírna !) ... :-)

6 2
možnosti
Foto

Účtenkovka je v podstatě na odpis. Mělo to stejný průběh jako na Slovensku (proč nevzít zkušenosti odjinud ví jen Bůh). Máte pravdu, že to "hraje" již jen zlomek původního počtu.

Dle jednoho z mých známých se folklór projevuje i tím, že tito hráči sedí v hospodě, dají si dvojku červeného, zaplatí, vezmou účet, dají si další, zaplatí, vezmou účet....

Což je jistě velmi důstojné a přibližuje nás to jako národ do horní vrstvy vzdělanosti a noblesy.

EET je pouze buzerační nástroj na plebs, zatímco miliardy unikají vlivem cinknutých zakázek, předražených státních nákupů apod.

Karma jako řemen. R^

31 5
možnosti
SN

:-).....Pane doktore, se zavržením EET nesouhlasím, ale........jsem velmi rád, že jste zmínil ..".kopíruji EET je pouze buzerační nástroj na plebs, zatímco miliardy unikají vlivem cinknutých zakázek, předražených státních nákupů apod."

Tohle to tu všechno bylo v nemalé míře, ba co říci, to kvetlo od sameťáku, Nastoupil Babiš na finance a utrum. Jako předseda vlády v tom pokračuje. Hospodářský výsledek, proti minulosti......propastný rozdíl....k lepšímu!

JSte vzdělán a logické myšlení Vám jistě není cizí. Řvali by proti němu tak se se děje v současné době, kdyby všechno běželo po staru? Ruka ruku myla, stát se rozebíral bez obav z postihu! !!!!!!

9 18
možnosti
MB

Farizejství je více - např. Zůstala navýšená sazba DPH z vývale Důchové reformy. Reforma není = Sazba je přítomna stále. EET je Vlajkovou lodí - Kde Propagandistický přínos vítězí nad reálným efektem. Další kolečko rozumu je odkrojeno a šroub přitažen. Sranda je, podporováno těmi, kteří nepodnikají a zdražily se jim služby! Josífek Goebelsů by hleděl - Tím, že se budeš mít hůře = Se budeš mít lépe! Myslel jsem si,. že výrok - 05/1945, (RA je již v Berlíně), je nepřekonatelný - Soukmenovci! Válka je vyhraná, konečně jsme nepřítele vlákali tam, kde jsme jej chtěli mít! Andrej Babiš jej překonal - vyvolal novou formu třídního boje! A samozřejmý souhlas - OSVČ je Parazit ! To je jasné ... :-)

3 0
možnosti
PD

P18e41t29r 46D72r78a74p42a54l

23. 10. 2018 10:58

že je někdo vyčuránek a nechá za sebe platit ostatní, za to eet fakt nemůže. To bylo vždycky, že poslední platící (zvlášt, když byla společnost větší a konzumace žíznivější) se občas nestačil divit.

4 1
možnosti
Foto

Ano. To ale bývalo u stolu, nikoliv ve stoje u pokladny.

2 0
možnosti
Foto

Každý slepec dnes umí ovládat mobil i notebook. Tak v čem je problém?

2 1
možnosti
PV
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 33,03
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.