Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pozdrav Standovi "-" :-).

0 0
možnosti

Na tom řídit stát jako firmu nevidím nic špatného, každý kdo má svou firmu se jí snaží řídit tak, aby prosperovala. A jestli jste nějakou založil a řídil tak víte že to dá to sakra práci.

3 0
možnosti

Smyslem každé firmy (a i zákonnou povinností) je vytvářet zisk. Ten vytvoříte tak, že získáte co nejvíc peněz od zákazníků. V případě státu by to znamenalo sebrat občanům co nejvíce peněz a to za špatné považuji.

1 0
možnosti

A v kolika firmách už jste pane Flasko svoje ekonomické vzdělání předvedl v praxi?

3 0
možnosti
Foto

Od roku 1995 vlastním firmu, která je stále v plusu a odvádí daně. Stačí?

3 0
možnosti

Na vývoj a výsledek rozpočtu (asi myslíte HDP) působí mnoho vlivů a lepšímu výsledku se nechá i pomoci. Proto bych z 0,2 nedělal žádný poprask. Ale rozpočet je politikum ....:-) a tak je třeba ho využívat.

2 0
možnosti

Ale HDP je ukazatel, který není bezchybný. Stačí nastudovat, záleží vždy na interpretaci.

1 0
možnosti

Take nechapu, proc tato vlada kdyz se dari aby misto movych dluhu nesplacela ty stare. U socialistu bych to mozna chapal, delali to vzdy, ale ministrine za ANO?

0 0
možnosti

Já bych s tím s autorem souhlasil, v současné době je jakýkoli schodkový rozpočet prostě ostuda.

Ale na stranu druhou, co tam předvedla od listopadu ta snad nejhorší a naprosto tragická vládní eskadra pod vedením Nečase ale ve skutečnosti vedená spíše Kalouskem ve spolupráci s tou fiflenou Peak? Byla v něčem lepší? To bez ohledu na krizi v níž tato vláda byla asi sotva.

4 6
možnosti
Foto

Budete též omlouvat když někoho zavraždíte tím, že to před Vámi udělali už jiní?

5 1
možnosti

Nejsem nadán, jako jako Věštec z Omahy - Warren Buffett. Přesto selským rozumem říkám, že stojíme na pomyslném vrcholu kdy se daří. Dále bude následovat očekávaný sešup, který vyvrcholí okolo r. 2020 krizí. Opět nic objevného, znaky již prosakují - Od přehřáté ekonomiky - přes zdražení vstupů a nájmů - inflace mimo zájem ČNB, tedy další zdražování úvěrů. To ukousne radost ze výšených mezd a důchodů. Na 100% to ví Babiš i Schillerová. Na 100% nic jako řádní hospodářové nedělají! Až to praskne - padne jeho obliba a on se odstěhuje - kamkoliv. Volby vyhraje ODS a vypuknou potíže. Bude se šetřit - škrtat - jako ve firmě. Na 100% zazní hlasy - Tak to zase néé! Zlatý Andrej Babiš. Mj. teprve tady, se ČSSD + KSČm odlepí ode dna ... :-)

15 0
možnosti
Foto

Ano. Přesně takhle to probíhá. Akorát že naposledy to odskákal Kalousek.

9 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,42
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.