Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Líbí se mi, že dokážete vyjádřit kritiku i vůči lidem, s kterými, troufám si říct, spíše sympatizujete. Z příspěvků a Vašich blogů jsem pochopil, že nejste zrovna příznivcem Zemana a Babiše, o to víc se mi líbí Váš střízlivý pohled a kritika vůči chování a vystupování, které skutečně nemají se slušným chováním nic společného a jsou nevhodným pro tento den. Společnost je polarizovaná, neřekl bych, že přímá volba prezidenta byla hlavním důvodem, ač tomu určitě nějakým podílem přispěla. Nejedná se o fenomén pouze u nás doma, tento jev pozoruji napříč Evropou a USA. Důvodů bude daleko více, přičemž nezanedbatelný podíl na něm mají média. Právě díky této polarizaci a tendencím k extrémům (na obou stranách!), si o to víc vážím lidí, kteří dokážou kriticky hodnotit obě strany. Je však třeba hledat i pochopení těch, s kterými nesouhlasíme. Urážky vskutku nejsou třeba, je potřeba vést dialog a především naučit se respektovat jiný názor.

1 0
možnosti

J32a14n 35Z19i53e66g12l46e81r

17. 11. 2018 15:20

Zasloužená karma R^:-)

3 0
možnosti

Autore, v ostatních zemích přímá prezidentská volba běžná. I my chceme jít na západ. Od revoluce už uběhlo skoro 30 let.

1 0
možnosti
Foto

Co má přímá prezidentská volba společného se západem nebo východem? Je v Rusku i USA. Není v Číně ani v Německu. Můžete prosím svou myšlenku nějak objasnit?

0 0
možnosti

Pane Flaško,

neuvedl jste zásadní informaci kdo ty kytky do koše házel. Byl to známý "aktivista" či spiše exhibicionista, provokatér Gemund, Holanďan žijící v ČR, se svou kumpánkou.

U takového týpka, který se s Hilšerem, kandidátem na prezidenta a současným poslancem, obnažoval na tiskovce a zúčastní se pravidelně řady provokací, se tomu nelze divit. Spíše je s podivem, že tu necháme takhle řádit Holanďana a za jeho excesů odsuzujeme Čechy

5 1
možnosti

Krásně napsáno !! R^

4 0
možnosti

Souhlasím s vámi.

v roce 1994 chtěla jakási německá delegace položit věnce k památníku v Terezíně. Skupinka členů Republikánské strany jim v tom bránila a před televizním kamerami do položených věnců kopali. Tenkrát s všichni (kromě pár republikánů shodli) že to nebylo správné.

Ti kteří hodili věnce do koše, klesli na úroveň republikánů Miroslava Sládka. Jistě jsou v takové společnosti rádi.

4 0
možnosti
Foto

tzv. demolkaté si pletou demokracii s fašismem, proto je třeba, aby policie konala.

3 6
možnosti
Foto

Tzv. bolkševici (:-)) si pletou svobodu s anarchií. Ale my na ně policii nevoláme.

10 1
možnosti

Ano, v zemich koruny ceske se v posledni dobe deji opravdu divne veci. Ale kdyz uz jste nakous to nasili, nemel byste zapominat jak hrdina Miroslav Kalousek pod ochranou 4 goril nafackoval na Malostranskem namesti studentovi ktery mu podle nej udajne neco neslusneho rekl.

3 3
možnosti
Foto

P44e86t81r 78H35a41n51n66i95g

17. 11. 2018 10:45

Možná, že byste měl tu demokracii zakázat. "Politici zklamali, že dopustili přímou volbu prezident. Senát zklamal, že to nezarazil". Dobré by byly v tento okamžik předčasné volby. Ale co by dělali bytostní "demokraté", kdyby Babiš dostal po těchto útocích médií nadpoloviční většinu. To by se voly anulovaly. Tvrdě jsem vystupoval proti jeho kontrolním hlášením DPH či EET pro malé podnikatele a živnostníky, ale když nechce vyhazovat za předražené zbraňové systémy, které nám vnucuje Trump a navyšování jaderných energií (Trumpův ministr energetiky) a to jsem Trumpovi držel palce od samého počátku, když odmítla Babišova vláda Globální pakty, chce ubrat z 12 miliard, které plynou na konta neziskovek z našich daní, tak mu v tento okamžik musím dát za pravdu.

8 5
možnosti

Pane Hannigu, určitě se na mně nebudete zlobit, protože jsem obyčejný člověk, který nikdy na nic nekandidoval,, když se vyjádřím, že i když jste předseda Rozumných, na vašem příspěvku nic rozumného nevidím,

Připouštím, že to může být moje chyba.

9 3
možnosti

Mám z toho také divný pocit

0 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,58
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.