Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já se toho bezpochyby nedožiji , ale za třicet čtyřicet let budou historici a sociologové psát sáhodlouhé traktáty.

O tom , jak poměrně normální národ dopustil , aby se do vedení demokratického státu dostala neuvěřitelná dvojice manipulátorů. Bohužel , stává se to.....:-(

0 0
možnosti

M29i28l50a71n 45K10e61s37l

5. 12. 2018 22:59

To vůbec nevadí,vymyslí se na něj zase něco nového.Nakonec proč ne?Je to pro pana premiéra výhodné.Vždyť za každou kauzu získal v preferencích cca 3% hlasů.Ještě šestkrát by bylo dobré na něj něco vymyslet a bude ANO vládnout bez bez koaličních kamošů.

1 0
možnosti

Nejsem ani na té ani na druhé straně. Ale co když ten policejní komisař Nevtípil opravdu dojde k názoru, že se trestný čin nestal? To budou všichni zpochybňovat jeho rozhodnutí kvůli tomu že se vyměnil policejní prezident? Ten komisař má snad ve spise nějaké důkazy a podle nich rozhodne. Btw četl někdo z diskutujících či autor ten spis?

1 0
možnosti

Kafemlenek hadra. Jste Babišův opak - budu kvičet, budu kvičet a budu kvičetRv

1 0
možnosti
Foto

Tvrdil jsem to od samého začátku. Jen naivka si může myslet, že vlastník miliard, stovek firem a zaměstnavatel desítek tisíc pracovníků dělá něco sám. Na všechno má týmu odborníků, kteří jeho vize realizují a platí to i pro Čapí hnízdo. Mezi odborníky patří i právníci, kteří se postarají o to, aby vše bylo podle paragrafů, třeba i na samé hraně. Handicapem Babiše je jeho neschopnost věci vysvětlit smysluplně a korektně.

1 0
možnosti
Foto

To není handicap, evidentně mnozí včetně Vás se podřídí tomu, že mu odkývají i třetí světovou válku, pokud bude chtít a nebude muset nic vysvětlovat smysluplně a korektně, slíbil Vám modré z nebe, zapomněl ho dodat a přesto pořád čekáte na zázrak. Ale jednou jistě přijde den, kdy se i moře rozestoupí, pokud zavelí, zatím se to nestalo a zvýšil Vám důchod, zlevnil jízdné a brutálně Vás zdanil a omezil Vám přístup k některému zboží a službám, ale co už, za to slíbené modré z nebe to přece stojí. Doteď Vás krmili tím, že boháči na Vás z vysoka kašlou a hleďme přijde boháč, který blábolí, že by se pro Vaše blaho pokrájel. Sliby se slibují a Bicerové se radují. Tak snad abyste si postavil betonovou čekárnu, jinak na splnění jeho slibů budete čekat v dešti a mrazu. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Nebylo by nám lépe, kdyby Babiš nebyl Sněmovnu vydán k trestnímu stíhání? Neměli bychom trestně stíhaného premiéra. A byla by to soutěž programů politických stran.

1 1
možnosti

Dobrý nápad! Pak už ani nestíhejme toho muže, co zasřelil nebohou ženu na benzince - šlo přece pouze o 10.000 Kč ... ! :-)

1 0
možnosti

P81e57t90r 78B73u71r24i68a68n

5. 12. 2018 16:06

Souhlas, karma. je to tragédie. Váš poslední odstavec to vystihl dokonale: tahle země je naše!

3 0
možnosti

Můj otec by treragoval klasicky. A. Babiš mne uráží! Tím, že veřejně existuje, že pochází ze špatné rodiny, je agentem STB a že staví své podnikání z mých daní! To mu ještě nestačí, tedy i z daní pracujících EU a ještě se drze staví do čela Státu! To je neslýchané! - Ten člověk tam ještě sedí? Jo, jo otče ! Sedí tam a zase nechce sedět jnde. A jak to tak vypadá, ještě si tam posedí dlouho ! To není možné, tomu nerozumím, pravil by rodič a šel okopávat zahrádku. Prostě taková blbá, nepokroková generace ... :-)

2 0
možnosti
Foto

A který podnikatel má menší kaňky na svém saku.

1 0
možnosti

No vy musíte být rozhodně zklamán, neva osuštr očka pane Flaška příští kauzy to napraví;-D;-D;-D

1 1
možnosti

A takovych jako A. Babis po svete beha. Jen kolik jich je 'z nasich rad'. Chtelo by to nasetrit si na trochu lepsi monokular s nocnim videnim. Tak nejak vyzniva autoruv povzdech, ze v jeho divadelnim kukatku je videt toliko A. Babis.

3 1
možnosti

No Babiš je vidět v tom kukátku zřetelně dobře proto, poněvadž je dokonce premiérem vlády. A to je ostuda pro partaje podporující takovou vládu v jejímž čele je trestně stíhaná osoba!!

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS